BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #995315 przez Karola0303

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aleksandra no ja rozumiem ja bym na jesień chala nie na lato bo to meka z dzieckiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #995420 przez Alesandra

jedziemy ;););)

Kristi ja mam okres regularnie miesiąc w miesiąc odkąd mała skończyła 2 miesiace. co 28 dni. Niestety
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #995427 przez Karolincia
Aleksandra jak podróż minela ??:)

Kristi ja nie mam okresu póki co :)
A to moja Gwiazda <3

Mus jablkowy z jablek z sadu męża brata :)wyszło w sumie 30 sloikow :D Lila będzie miała na deserki A mama do szarlotki:) dodalam cukier brazowy i też nie za dużo :)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #995428 przez Karolincia
;))

9 lata 8 miesiąc temu #995430 przez Alesandra
karolincia dopóki spała było dobrze. jak się obudziła to był ryk bo w drodze byliśmy a ona akurat cycusia zapragnęła no to mąż musiał się zatrzymać a że parkingu nie było to wjechaliśmy do lasu... dodam,że padało i była burza. każda z nas inaczej ma tą przeklętą@... jak karmisz to nawet rok i dwa możesz nie mieć albo dostać super szybko

9 lata 8 miesiąc temu #995434 przez Alesandra
jak duża LI
ja nie wiem kiedy ten czas ucieka. za szybko te dzieciaczki rosną

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #995447 przez malina219
Hej mamusie :kiss:
Ja tez jeszcze nie dostałam okresu i cieszy mnie to bardzo :evil:
Ja się pewnie z Wami nie spotkam, bo nie bardzo chce kolejne dziecko to po pierwsze, po drugie lekarze mówili, ze żebym miała drugie to musiałby być cud - ale w sumie tak samo zawsze mi mówili, ze nie będę miała nawet Kaliny.... :D a na marginesie jak na razie nie mam z kim haha :)
Aleksandra cos przeoczylam? Gdzie jedziecie? Alusia rozkoszna! :)
Wczoraj odebralysmy paszport! Ah moja córka juz taka dorosla :laugh:
Mojej Kalinie wypadają po bokach włosy haha wygląda to brzydko, ale cale szczęście na zywo tego aż tak nie widać jak ma zdjęciach.... :S

Aleksandra, Beata widzialyscie nowości melmel? Ja zamowilam ta w szaroscia i czerniach. W połowie sierpnia ma dodac jesienne wzory, zbankrutuje! :evil:

9 lata 8 miesiąc temu #995482 przez Alesandra
Malina ja jeszcze nie zamówiłam bo nie wiem na co się zdecydować :) ale siade i zamówię to zbankrutuje..a kiedy dziewczyny macie lekarza??

9 lata 8 miesiąc temu #995575 przez malina219
Aleksandra jutro 10.30 :kiss:

9 lata 8 miesiąc temu #995580 przez malina219
Dziewczyny jak u Waszych maluszkow przewracanie sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie? Kalinka od trzech dni robi to co chwile! Jestem taka dumna :cheer:

9 lata 8 miesiąc temu #995599 przez syza24
Chciałam się pochwalić, że usłyszałam z ust mojej córeczki MAMA a więc jak płacze to krzyczy ma ma ma ma .... a jak byliśmy wczoraj na zakupach to w czasie płaczu na rękach u męża krzyczała MAMO hihih :blush: wiem, że nie jest to świadome z jej strony ale powiem wam, że tak cieszy, że aż płakałam ze wzruszenia

Malina u nas Li nauczyła się przewracania jakieś 2 tygodnie temu i też było tak że przez pierwsze dni robiła co chwilę przewroty a teraz jej się znudziło i jest zdecydowanie mniej ;) ja zamawiam od melmel tą w czerniach przyda nam się w obecnym czasie a miałam zamawiać jeszcze inne ale mała dostała od mojej koleżanki 7 opasek z różnymi dodatkami i kolorami więc na razie się wstrzymuje

Co do okresu to ja jeszcze nie dostałam co mnie cieszy B)
A o kolejnym rozmnażaniu się jak na razie nie ma mowy chociaż mąż próbuje mnie czasem zagadać o synku ale ja mam jak na razie blokadę na samą myśl o drugim dziecku i to sama nie wiem dlaczego :huh: może za 2-3 lata :)

Mam takie pytanie jak z kupkami u waszych dzieciaczków bo Li zawsze rano robiła kupkę no i w dzień z raz albo dwa a od kilku dni nie robi w ogóle rano i tylko raz w dzień zrobi i to nie za dużą?? :pinch:

9 lata 8 miesiąc temu #995605 przez *Beata*
Malina - wczoraj ogladałam opaski :) Myślę nad wzorem :) I na pewno chciałabym jeszcze turban... Kalince gratuluję obracania :) Super :)
Syza - u nas Hania jak była mniejsza i maż miał na rękach to w trakcie płaczu wydobywało się zawsze: Mami :) he he

Co do kolejnego dziecka to chyba się z Wami w innej grupie nie spotkam, no chyba, że coś by się zmieniło, ale raczej watpię :) Teraz nie chcę, a kiedyś będę już za wiekowa...a mój maż tym bardziej, ale za Was trzymam kciuki :)

9 lata 8 miesiąc temu #995606 przez *Beata*
Syza co do kupek to u nas zazwyczaj jest jedna dziennie, raz na jakiś czas zdarza sie dzień bez, a kiedy indziej dzień z np. z 3 :) I to o różnych porach...

9 lata 8 miesiąc temu #995607 przez malina219
U nas kupki raz dziennie, a czasami bez. Różnie to bywa z ilością:)

9 lata 8 miesiąc temu #995620 przez Alesandra
Malina u mnie Alusia juz 1,5 miesiąca temu zaczęła się przekrecac z brzuszka na plecy i odwrotnie teraz czasami jakk jej się zachce :) Zaraz kładę malutka na drzemkę i idę zamawiać opaseczki i turbanik :):) dajcie znać po lekarzu kochana
Syza moja Ala robiła dluuugo kupę raz na tydzień. co śmieszne zawsze w środę. Teraz wychodzi nam drugi zabek i kupy są codziennie :(:(

A mala strasznie cierpi nie pomagają żadne żele a gryzaki ja nie interesuja

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia