BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #996793 przez kristi*
Zdjęcia z dzisiaj...
chłopcy szaleli w wannie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #996794 przez kristi*
popycham... :)

9 lata 8 miesiąc temu #996795 przez kristi*

9 lata 8 miesiąc temu #996853 przez Alesandra
Kristi jest tak upalnie ze my nie wychodzimy. mieliśmy nad morze jechać ale czekamy aż się troszkę chłodniej zrobi

9 lata 8 miesiąc temu #997074 przez malina219
U nas tez slabo ze spacerami przez te upały :(

We wtorek mamy sesje zdjęciową a właściwie Kalina ma dla znanej firmy w naszym regionie, ale nic nie zdradzam pokażemy jak będziemy po i zdjęcia Kaliny będą na ich stronie :)

Kalina właśnie ogląda teletubisie, puszczam jej czasem bo z niczego sie tak bardzo nie cieszy jak z tego :D

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #997081 przez nesQa
o Malina, brałaś udział w jakimś castingu? :P mi wszyscy mówią, że Lili jest fotogeniczna i żeby ją zaprowadzić :laugh:
co do bajek to mój tata jak lecą teletubisie jej przełącza, a to taka pocieszna bajka. :P moja Lili to większość bajek z mini mini lubi oglądać.

a tu moje dziecko zabrało babci ogórka :lol:

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #997210 przez malina219
NesQa zdjęcia wyslalam do firmy, ktora poszukiwala twarzy :D

A tu Kalusia :)

mysz w kubku :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #997235 przez Anabelle
na sucha skóre dobre sa kaiele w mediderm i krem mediderm. poczatkowo 2x dziennie, a pózniej tylko po kapieli
mój starszy ciagle z sucha skóra ma problemy, bo to alergicvzne i tak nam zalecił lekarz
jesli nic ne daje to najlepiej alerholog, ale u takich maluszków to szukanie igły...

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #997241 przez malina219
O mediderm rozmawialam z pediatra i ciotka alergologiem i używa sie tylko w przypadkach, gdy wiadomo, ze jest to na tle alergicznym, łuszczyca czy atopowe zapalenie skory itp. Na pewno nie temu, ze dziecko ma po prostu sucha skore. W aptece tez mi odradzano, bo na poczatku jak wyczytałam o tym w Internecie to polecialam do apteki i po opini farmaceutki zaczelam sie dowiadywać o co chodzi :) Takze ja medidermu bym nie polecala przy takich przypadkach jak występują u mnie czy Beaty ;)
Opis produktu

Emulsja do kąpieli wskazana dla osób chorych na łuszczycę, egzemę i atopowe zapalenie skóry. Regeneruje naturalny płaszcz lipidowy co zapobiega utracie wody i poprawia nawilżenie nawet w najgłębszych warstwach naskórka, zmniejszając suchość i świąd.

9 lata 8 miesiąc temu #997263 przez syza24
Ja używam mediderm od wizyty u pediatry ale ona kazała dawać tylko pół tej wewnętrznej nakrętki i dolewać trochę nivea żeby tylko troche pomóc w regeneracji ale też mówiła żeby nie uzależniać skóry dziecka takimi środkami bo niby skora ma sobie radzić sama my tylko czasem jej mamy dopomóc ;)

Byłyśmy wczoraj na basenie i powiem wam że było super na początku kwękała a późnej nie chciała z wody wyjść no i instruktor dużo pomagał jak trzymać co robić i sama nauka super sprawa :) więc wszystkim polecam
no i spotkałam dziewczynę z którą robiłam krzywą cukrową okazało się że urodziła 3 dni przede mną i teraz też uczy swojego synka pływać :lol: fajne takie spotkania :laugh:

Aleksandra na basenie widziałam tak podobną dziewczynkę do twojej Alusi że aż byłam w szoku :woohoo:

9 lata 8 miesiąc temu #997268 przez malina219
Syza u nas w mieście od wrzesnia będzie szkolka dla niemowlaków z mamami. Bardzo bym chciała iść, ale pewnie dowalą wysoką cenę... Jak kolo 100 to bym poszla, ale wątpię, bo w mieście obok 280 zl miesięcznie :evil: Ile Ty płacisz? Marzy mi się pójść z Kalina na basen ! A to prawda ze tylko max. Pol godziny można być z dzieckiem w wodzie? :) zazdrościmy Wam!

9 lata 8 miesiąc temu #997298 przez Karola0303
Unas w mieście jedna lekcja 23 zl z mama lub opiekun

9 lata 8 miesiąc temu #997336 przez syza24
Malina no lekcja trwa pół godziny i to niby tyle może trwać max niemowlaka w wodzie ;) a my płacimy za pojedyncze lekcje 34 zł a za karnet na miesiąc wyjdzie mniej bo po 28 zł

9 lata 8 miesiąc temu #997389 przez kristi*
Nowe smaki z humorem...., przy pierwszej łyżeczce się skrzywił

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #997466 przez kristi*
podejście z brokułem nie udane - nie smakowało

Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia