- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Agula co do bolesci musisz regularnie jesc magnez, 4 a nawet 6 dziennie. do tego nospa. Mnie tez tak bolało myslalam ze mam zapalenie jajnika czy cos, doczekałam sie wizyty usg i sprawdzilismy szyjka macicy długa jak mur chinski wiec wszystko jest ok. Mały i naciska na narzady i to dodatkowo sprawia ból.
Na brzuchu juz np tak nie poleze bo masakra.
Anabell ło kurde to faktycznie uważaj na siebie nic nie podność i lez dużo, grawitacja jest nieubłagana.
Cholera dzisiaj usłyszałam najpiękniejsze zdanie od mojego faceta mianowicie ,, umówmy się ty, zajmij noszeniem ciązy, a ja sie zajme zakupami na małego " eeehhh
Kurde to juz 3 trymestr zdołałam dzisiaj zrobic zakupy i obiad, teraz umieram na łozku ze zmeczenia. Oczywiscie bezsenność trwa, wstaje po 3 pozniej głodnieje kolo 4 jem i po 6 zasypiam. Dzisiaj miałam isc na glukoze ale byłam taka głodna o 4 ze dostałam migreny i nie było szans musiałam zjesc.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Dżasta - Bezcenna chwila, gdy Ci to powiedział Coś wspaniałego Już 3 trymestr??!! Ale czas zapiernicza !!
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
Waży 340 g więc chyba ok jak na ten tydzień, po raz kolejny termin wyszedł na 27 03.
Dziewczyny apeluję do Was o to byście się nie martwiły że wyjdziecie na histeryczki jak z "jakimś" bólem polecicie do lekarza. Ja niestety taka byłam w pierwszej ciąży, jak coś się działo to wmawiałam sobie że na pewno wszystko jest ok a przecież czasami boleć musi... Na szczęście w 9 miesiącu ta głupota mnie opuściła i w najważniejszym momencie intuicja mnie nie zawiodła i z mdlącym bólem podbrzusza poleciałam do swojej gin. Skończyło sie natychmiastową cesarką ale uratowałam swoje dziecko... Wtedy obiecałam sobie że niech się dzieje co chce już nigdy nie będę zgrywała twardzielki
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
A u mnie dzis troche lepiej. Wstalam bez żadnego bólu, potem mnie juz tylko bolalo przy kości łonowej i troszke do teraz pobolewa tak jak na okres zawsze. Wiec sie uspokoilam troche.Mąż mi rano kupil magnez bo wczesniej nie brałam u wlasnie zastanawialam sie ile tego brac ?! Gin mi mowil tylko ostatnio zebym sobie kupila "na zas" na skórcze ale nie zapytalam o dawke. Magnez ktory mi kupil mąż ma 48 mg jak wy bierzecie? Na razie rano wzielam 1 tabl. Najwyzej rano juz napewno zadzwonie do gina wiem macie racje ze teraz nie dbam tylko o siebie...
Anabelle koszule piekne napewno sie skusze
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agula - Jak będziesz na wizycie u ginekolog swojej, to powiedz że miewasz takie bóle. Zapisuj sobie kiedy one występują i jak mocno Cie boli. Tak na wszelki wypadek. Właśnie nie dbasz tylko o siebie tylko o swojego Maluszka również !!! Ciesze się, że już lepiej się czujesz
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do imion to na razie jest Alicja (mąż chce Marcelinę ale mi jakoś nie pasi). Jednak to imię jeszcze nie jest takie 100% bo mnie się strasznie dużo podoba Amelka, Lenka, Ania, Patrycja... także nie powiedziane że do porodu się nie odmieni
Och jaka ja jestem szczęśliwa
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
Jakbym coś wystawiała to będę wstawiać linka może którąś z Was coś zainteresuje. Kupowałam wszystko nowe (bo niestety nie miałam po kim "odziedziczyć" a przy takim maleństwie to niewiele zdążyło się zużyć. Ale to chyba za jakiś m-c, żebym się już tak na pewno upewniła do tej Córeczki.
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Kasia gratulacje dziewczynki Super, ze wsztystko ok Jakbyś wystawiała rzeczy to ja chętnie zerknę
Agula- dobrze ,że juz lepiej ale nadal uważaj na siebie i Maleństwo .
Chleb stygnie- zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kurcze dziewczyny masakra jakaś niby nic takiego dzisiaj nie zrobiłam trochę porządków w pokoju, obiad-fakt tarta trochę czasochłonna no i ten chleb a czuje się naprawdę fatalnie.... Usiedzieć nie mogę bo Łobuz mnie jakoś tak gniecie że się wierce , na leżąco też nie wygodnie o staniu już nawet nie wspomnę. Kurcze przytyłam może z 1,5kg , brzuch mam niewielki, daleko mi do wagi z lutego gdie ważyłam 6,5 kg więcej a ja czuję się jak jakaś słonica... Oby jutro był lepszy dzień...
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa