- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
italian fashion kelly
oraz
italian fashion podomka
szlafrok i koszule nocną które kupiłam jedne z najtańszych na allegro i wziełam do szpitala wywaliłam do kosza jeszcze w szpitalu
niestety nie były z bawełny, były cienkie, fatalnie leżały, a ja tak jak wam pisałam, pociłam się jak bym głazy przewalała i to leżąc.
mąż mnie zamorduje.
szlafrok, piżama i 2 staniki - 300 zł. teraz jak mu powiedzieć, żeby podał hasło do przelewu ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeszcze mialam 24 zł zniżki na milovie to dokupilam antkowi jeden otulacz
aaa i rajstopy na zime antkowi zamowilam
mąż mnie rozszarpie jak wróci
i zdjęcie z dzisiaj w rajtuzach ciążowych
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Na śniadanie zrobiłam pastę serowo-jajeczną z czosnkiem, może jak czosnek przepali mi gardło to przejdzie. Bo już nie wiem co jeszcze wymyślić...
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Dziś fatalna pogoda, ponuro, szaro buro, słońce próbuje się przebijać, ale jak na razie mu to nie wychodzi Katar mnie jeszcze męczy, tydzień czasu - jest już lepiej. Pije sok z czarnego bzu, dolewam go sobie do herbatki owocowej.
Agula - tak jak Anabelle mówi, jak Ci nie przejdzie to jedź na ostry dyżur, niech sprawdzą przyczyne tego bólu, podadzą Ci ewentualnie kroplówkę.
Anabelle - Też mamy oddzielne konta, więc nie mam problemu z hasłem do przelewu Super te rajtuzy
Koszule nocne bardzo fajne ja mam podobną tą moją w kratkę własnie na zatrzaski jest zapinana:) Jak widze guziki przy koszuli to mnie krew zalewa
Jakoś tak zamawiałam paczkę i tyle wcisnęłam paczek tych podkładów. Racja z tym, że Mąż mi dokupi i dowiezie
Dziękuję za linki do tych porządnych koszul, na pewno cos zamówie
Kristi - ja na ostry ból gardła brałam Prenatal tabletki do ssania, Tantum Verde. Herbatka z sokiem z czarnego bzu, mleko z miodem . Jak Ci się będzie nasilac to do lekarza. Może po tym czosnku Ci przejdzie. Leż dziś w łóżeczku. Masz gorączkę?
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja myślę Anabelle,ze jak mu się pokażesz w tych rajstopach to jest twój........działaj;)
a tak na marginesie to zaszalałaś z zakupami!!!ja wczoraj kupiłam rybaczki(żeby mieć do kozaków)dżinsowe a dwie inne pary licytuję!!!
koszule też muszę kupić,bo te co mam to klękajcie narody!!!
Anabelle brzuszek piękny...dobrze,ze nie tylko ja mam większy!!!!potem wam wrzucę...muszę fotkę strzelić!!!
u nas pogoda do dupy...a ja na 14-209 na wizytę...Bella a ty na którą masz????trzymam kciuki!!!
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie dzisiaj od samego rana pada aż się nie chce nigdzie wychodzić. dlatego jak na razie siedzę w domku ale coś czuję chęć na coś słodkiego to coś czuję, że nie będę miała wyboru i będę musiała się do sklepu przejść.
Ja po moich ostatnich doświadczeniach wiem,że nie będę już czekać aż ból sam przejdzie i od razu pognam na pogotowie.
Dziewczynki to nie my jesteśmy teraz najważniejsze a nasze dzieciątka
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my też mamy 2 konta, tylko że na moim jest 20 złotych hahaha - obecnie jestem na bezpłatnym wychowawczym. Macierzyński mi się skończył w kwietniu
Lalka ja mam o 12:45 ale na razie oglądamy z Antkiem książeczkę więc czas szybko leci. Zanim zrobie mu drugie śniadanie, spakuje się, ubiore to zleci do 11:30 i bede musiała wyjeżdżać.
Lalka no piękne gniazdko uwiłaś !
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Agula ja bym chyba też leciała do lekarza, jeśli ból nieprzechodzi to nie ma co go ignorować.
Anabelle w sumie ja temat koszul poruszyłam - przepraszam ;p
Anabelle, Lalka śliczne brzuszki Powodzenia dzisiaj na wizytach
Ja jakaś taka dzisiaj nieogarnięta znowu.... no ale nic trzeba się zebrać w sobie bo miałam dzisiaj ogarnąć pokój, na obiad ma być tarta a później w planach pieczenie chleba...
Co do zakupów- no ja niestety też już w tym miesiącu poszalałam ;/ No ale kasa na parę rzeczy jeszcze musi się znaleźć
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ja dziś znów niewyspana pewnie też ta fatalna pogoda ma wpływ. To widze, że poszalałyście z zakupami ja w tym miesiącu jeszcze nie, ale za tydzień po wizycie się zacznie szaleństwo
Lalka super brzusio!
Agula jak się dziś czujesz? ból przeszedł?
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ostatnio słyszałam, że zimy ma nie być w tym roku więc nie wiem czy kupować już kurtkę na zimę bo mieszczę się jeszcze w swoją z tamtego roku.
co do pogody dziś strasznie senny dzień. U mnie od rana pada. moje maleństwo też chyba to czuje bo śpiocha cały czas, uruchomiła się tylko po tym jak zjadłam kawałeczek czekoladki:)