BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #939429 przez Karolincia
Kristi - z ta waga wózka to prawda, waga wózka jest bardzo ważna tak samo jak czy łatwo się składa i jest zwrotny i lekko się prowadzi ;)

Anabelle - trzymam kciuki za wizytę z Antosiem !!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #939430 przez lalka
dziewczyny...ja wiem czy taka restrykcyjna????nie dajmy się zwariować...a z czego dzidzia ma brać witaminy???najlepiej poprosić w szpitalu o doradcę laktacyjnego(powinna być w każdym szpitalu)...właśnie ona otwarła mi oczy na dietę przy karmieniu piersią!!!

jakiego mam newra przed jutrzejszą wizytą.....dobrze,że chociaż godzina jest normalna a nie tak jak ostatnio 19-30!!!

Karolincia u mnie w szpitalu też można z cytryną pić!!!

10 lata 1 miesiąc temu #939435 przez Karlinka
Lalka dobrze prawisz nie ma co przesadzać - wiadomo że kapuchy, grzyby i potrawy ociekające olejem odpadają ale myślę że zawsze można sobie wypracować jakiś rozejm pomiędzy dwoma podejsciami ( pierwsze- restrykcyjna dieta i tylko gotowane a drugie że można jeść wszystko)

10 lata 1 miesiąc temu #939436 przez lalka
teraz ja mam nową stronę

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939437 przez Karolincia
Lalka - o której masz jutro wizytę? jak będe teraz na wizycie to poproszę położną o rozpiskę z produktami które można jeść jak się karmi dzieciątko, po prostu jest lekkostrawna :)

Karlinka - Masz rację :)

Właśnie spisuję na kartce, co w tym miesiącu będziemy zamawiać i kupować dla dziecka :)

10 lata 1 miesiąc temu #939443 przez lalka
Karolincia na 14-20!!!moja położna jest właśnie doradcą laktacyjnym...mogłabym podesłać coś jakby co!!!
dziewczyny ja jeszcze się boję nawet myśleć o rzeczach dla dzidziulka!!!
mam mnóstwo ciuszków dla dziewczynki a dla chłopca nic...kompletnie...więc jakby co to muszę kupić dla chłopaka a rzeczy dla dziewczynki?????może któraś byłaby chętna!!!!coraz bardziej dochodzi do mnie,że matczyna intuicja co do płci mnie zawiodła!!!!

10 lata 1 miesiąc temu #939450 przez Karolincia
Lalka - Jakbyś mogła to poproszę i wyślesz mi na priv :)
Czemu nie chcesz myśleć o rzeczach dla dzidziulka?
Jak mi się potwierdzi dziewczynka , to chętnie bym cos kupiła od Ciebie :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939453 przez Ada2424
Zgadzam się z lalką co do diety :)

Lalka jak ja Cię rozumiem, ja tak samo co wizyte mam takiego stresa że szok, dlatego teraz będę chciała na rano się umówić bo mój gin rano tylko w piątki przyjmuje a tak reszta dni od 15 dopiero. Przerąbane pół dnia się stresować. Mam nadzieję, że mi się uda ;) oby teraz nam się płeć potwierdziła, też czekam z niecierpliwością żeby już na 100% wiedzieć a nie tak jak ostatnio na 70 :)

Ale mi się mały rozszalał B) wypycha się w brzuchu raz z jednej raz z drugiej strony, wiercipięta jeden no :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939458 przez lalka
bo mam schizę od ponad roku...ot co!!!

Ada a jak sobie myślę o goleniu to już zadyszki dostaję..a co dopiero w marcu...masakra

10 lata 1 miesiąc temu #939461 przez Karolincia
Lalka - oj to golenie to przerąbana sprawa :( Właśnie, a co dopiero w 9 miesiącu się golić ...dramat :(

Ja na szczęście usg 26 listopada mam o 12.40 i dowiem się czy będe mamą synusia czy córeczki :)

10 lata 1 miesiąc temu #939462 przez Ada2424
Lalka nie wiem czemu, ale cały czas wydaje mi się, że u Ciebie będzie dziewczynka :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939467 przez Karlinka
Lalka będzie dobrze :* A ciuszki najwyżej obfocisz i na bank któraś się skusi a w ten sposób będziesz miała na ciuchy dla synka jakby co :) Ale mi się też coś wydaje ,że księżniczka będzie :D
taaaa golenie.... chociaż narzekać nie mogę bo na nogach jakoś tak wolno rosną i są delikatne....
Powoli się na jakiś pedicure muszę umówić, bo już sama nie daję powoli rady....

10 lata 1 miesiąc temu #939468 przez anioleczek208
Dziekuje Kochane :) no gtak macie racje spory chlop heh co do lozeczka to w lutym juz tez bedzie na bank tescie zaferowali dolozyc sie bo ja chce takie gdzie juz jest wszystko kompletnie wszystko ma chyba z 16 elementow ogladalam na allegro i one kosztuja gdzies 600 zl :) a do wozka wieksza czesc doloza moi rodzice :) juz sie rozgladaja hehe
u mnie tez mozna cytrynke wcisnac wiec mam nadzieje ze z jej pomoca dam rade to wypic :)
Lalka mnie tez przeczucie nie mylilo od poczatku wiedzialam czulam ze bedzie synus i od poczatku mowilam do niego Antos i tak jest :)
Rzeczy mam dostalam troche czesc kupuje powoli :) damy rade :) teraz jheszcze remontuje sypialnie od poczatku wsio nowe meble panele sciany do swiat juz musi byc stac i sie wietrzyc :) bo czas tak leci ze masakra :) nawet i dobrze :)
anabelle lalka powodzenia na wizycie :)

10 lata 1 miesiąc temu #939471 przez Ada2424
Lalka a Ty idziesz teraz na jakie usg? 2D czy 4D ? Ja myślę, że w tym miesiącu już będę wiedzieć na pewno jak nie 14 to 25 na 4D musi się pokazać :P no ale przeczucie cały czas bez wątpliwości mam od samego początku że syneczek, zobaczymy :)

Czekam do wizyt i znów będę szaleć z zakupami jak co miesiąc :P

Oj tak super sprawa jak rodzice chcą pomóc finansowo, zawsze to mniejszy koszt wyprawki tym bardziej jak ktoś tak jak ja wsio musi kupić bo nie ma możliwości od kogoś dostać czy taniej odkupić. U nas teście chcą dać kase na wózek a moi rodzice na łóżeczko z całym wyposażeniem, ale wybór zostawiaja nam B)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939483 przez anioleczek208
Ada no u nas oczywoscie wybor nalezy do Nas rodzice tylko placa ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia