BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #939534 przez Karolincia
Aneczka - Można oszaleć z taką mamuśką :) hehe ;) Moja właśnie na odwrót, namówiła mnie na zakup rzeczy do wyprawki do szpitala, że lepiej wcześniej kupić i mieć naszykowane awaryjnie niż za późno B)
Tak kiepsko ze służbą zdrowia we Włoszech? W Polsce jest dramat :P

Dżoasta - ja kupowałam wszystko na allegro, u jednego kolesia zamawiałam podkłady higieniczne bella 10 sztuk - 3,89 zł - 8 paczek kupiłam i myślę czy nie dokupić jeszcze :whistle:
Współczuję migreny :( Mój Maluch też zaczyna być aktywny, ale na razie to czasem nie czuje cały dzień żadnego pływania, ponoć na początku tak jest , później mi się rozkręci :)
Spokojnie, niedługo będzie kilogram ważył :)

Karola1322 - Też mnie czasem zęby pobolewają, a mam stracha z pójściem do dentysty , zawsze miałam cykora przed złożeniem wizyty u dentysty, a co dopiero teraz :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #939537 przez Ada2424

anioleczek208 napisał: Ada nie mam jeszcze wybranego wozka ogladam na necie narazie na allegro sa pare stowek tansze ale kazdy mowi ze trza w sklepie kupic bo trzeba sie przejechac dobrze ogladnac itp itd :) no ale w sklepie mozna nie mowie ale potem na neta i zobaczyc czy identyczny jest i wtedy zamowic i juz pare stowek zaoszczedzone :) nie wiem sama co robic ...;)
ale mnie dzis nosilo hehe musialam wziasc sie za robote posprzatalam cala chate ufff az sie zmeczylam ale samopoczucie od razu lepsze :)
co do ruchow to moj synus w ciagu dnia tak sobie czasem sie odezwie ale nie az tak czesto najbardziej tak po 22 jak juz sie wykapiemy posmarujemy brzuszek kremem i wtedy zaczyna szalec troszke :) lekarz mowil ze na konkrety jeszcze troche poczekam hehe :)

To Ci powiem jak my chcemy zrobić ;) w grudniu wybieramy się do sklepów z wózkami pooglądać, pojeździć nimi i wszystko sprawdzić co i jak, spiszemy sobie modele które wpadną nam w oko i ceny, później sprawdzimy w necie i jeśli będzie spora różnica cenowa to zamówimy przez internet. Właśnie sporo osób mi mówiło, że na necie identyczne modele co w sklepie a tańsze o kilka stówek :) fajnie można zaoszczędzić ;)

A ja sobie poleżałam 2 godz i filmy dwa obejrzałam. Teraz musiałam wstać bo krzyż mnie zaczął pobolewać.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939538 przez lalka
z rzeczami poczekam aż mi gin powie płeć....jak będzie chop to zrobię zdjęcia i powysyłam...a jak będzie córa to wszystkie was zapraszam na Picollo!!!!

ruchy liczymy dopiero po 30 tyg.ciąży

Agula a jak teraz się boisz to idź do swojej położnej niech detektorem poszuka serduszka albo zrobi ci ktg!!!ja tak zrobiłam jak długo nie czułam ruchów malucha!!!

moja dzidzia najczęściej kopie jak się soku jabłkowego napiję po słodkim i norma o 22-30!!!

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939540 przez Karolincia
Lalka - widocznie smakuje jej soczek jabłkowy :) Moja dzidzia rusza sie po obiedzie zazwyczaj :) Wieczorem tez pływa jak sie kłade juz do łóżka :)

10 lata 1 miesiąc temu #939541 przez Ada2424
Hehe to tak jak mój, w dzień czuje go ale nie tak bardzo jak już kłade się do łóżka od 22 fika i nie daje mi zasnąć do 1 czasem nawet do 2 bo kopie co chwile i przez to co zasypiam to kopnie i się budze ot taki wiercipięta z niego :P i po słodkim też właśnie, ale to dobrze niech buszuje bo cudowne uczucie :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939543 przez anioleczek208
No dokladnie ada my tez tak chyba zrobimy :) jak mozna pare stowek zaoszczedzic :)
no moj maly tez wieczorami szleje heh :)
a my lezymy bo sie napracowalam caly dom posprzatalam :) no i objadam sie mandarynkami moglabym je teraz jesc kilogramami :))

10 lata 1 miesiąc temu #939544 przez Ada2424
Tak chyba najlepiej z tymi wózkami jest zrobić :) ja z owoców teraz to bananami i kiwi się opycham tak mnie nachodzi, na początku ciąży to tylko winogron odchodził ;) chyba maluszki tak mają że lubią buszować wieczorami lub w nocy ;)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939548 przez Karolincia
Aniołeczek - Napracowałas się, należy Ci sie odpoczynek :) Ja też sie opycham mandarynkami, bo mam na nie straszną ochotę i na pomarańcze i gruszki :)
Moja połozna mówiła mi, że kiedy my jesteśmy aktywne to dziecko śpi , wody płodowe kołyszą i lulają dziecko, a kiedy my odpoczywamy i wody płodowe stoją to dziecko się uaktywnia :)

10 lata 1 miesiąc temu #939552 przez monique1983
Anabelle - ta firma materaca to może Hevea, też myślę o nim.

Ada - ja z wózkiem robię tak samo jak Ty, w sobotę jedziemy pooglądać, ale pewnie jak coś to na necie zamówię, bo ceny raczej lepsze.

10 lata 1 miesiąc temu #939553 przez Ada2424
Monique daj znać jak wybierzecie :) a jak z fotelikiem robicie? Ja z Mężem jednak doszłam do wniosku, że weźmiemy ten maxi cosi oczytaliśmy się wczoraj porównaliśmy i jesteśmy na niego zdecydowani :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939554 przez Alesandra
www.coletto.pl/pl/produkty/wozki-wielofunkcyjne/95

a oto mój ideał .Jest przepiękny ale zanim się zdecyduje muszę obejrzeć na żywo.Moja córcia również jest najbardziej aktywna po jedzeniu i wieczorami gdy mamusia kładzie się do łóżeczka

10 lata 1 miesiąc temu #939555 przez Alesandra
kolor granatowo czerwony :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939556 przez Karolincia
Monique - My pod koniec grudnia lub na początku stycznia jedziemy do sklepu i kupujemy wózek wpadł mi w oko Hartan topline s :) brązowy :)

Alesandra - bardzo ładny wózek :)

10 lata 1 miesiąc temu #939558 przez Ada2424
Alesandra bardzo ładny i kolor jaki ciekawy :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939567 przez Aneczka84
Coletto też chciałam :) ale niestety jednak będzie Britax :) Z powodu fotelika :) Ale wózek jest fajny i też chciałam granatowo czerwony :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia