BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #968311 przez Karolincia
Kristi Ojej zazdroszczę Ci tych chwil :) Jeszcze trochę i będę przeżywać podobnie :)
Jak z opieka po porodzie??

Karola Korzystasz z pilki?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #968314 przez *Beata*
Kristi no to super, że już sobie poukladaliscie i jest spokojniej :) Trochę zazdroszczę, że już masz za sobą...I cieszycie się już synusiem... Mi jeszcze trochę zostało...
Dzisiaj jakiś cięższy dzień mam, jakaś taka obolala jestem i moja Malutka non stop w ruchu, niewiem czy to normalne, że taka dzisiaj ruchliwa?

10 lata 1 miesiąc temu #968315 przez syza24
Kristi aż buzia sama się uśmiecha jak czytam jak to zawiązuje się więź tata-syn :cheer: pięknie i to że już zaczynacie życie w RODZINIE :cheer: jest pięknie i już nie mogę się doczekać tego u nas ;)
Karlinka to dobrze, że jednak wszystko ok ;)
Aniołeczek wszystko jest możliwe u mojej cioci kilka dni przed porodem mała się obróciła więc może u ciebie też tak być ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A piłkę też mam od początku ciąży tylko przez jakiś czas nie mogłam z niej korzystać a teraz lekarz mówił że można stosować bo może coś też przyspieszy no i mega ulga dla kręgosłupa więc Karola polecam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #968316 przez *Beata*
Kristi fajnie, że jutro już wychodzicie, w domu już będzie zupełnie inaczej...

10 lata 1 miesiąc temu #968317 przez syza24
Beata u mnie ostatnio mała ruszała się chyba kilka godzi non stop aż brzuch bolał cały później chwila snu i znowu masakra i tak cały dzień i noc ale na drugi dzień już normalnie sie ruszała :)

10 lata 1 miesiąc temu #968318 przez *Beata*
Dobrze wiedzieć, że inne dzieciaczki podobnie się ruszają... Ona zawsze była ruchliwa, ale dzisiaj to już przechodzi sama siebie... jak zaczęła o 4 nad ranem to tak cały dzień, ale od 3 godz.to juz bez żadnej przerwy, już mnie brzuch boli...

10 lata 1 miesiąc temu #968324 przez Agula89
beata mój maly dzis ma dosłownie ADHD ! Aż trochę zmęczona tym byłam i okolica pępka to aż boli. A poprzednie 3 dni to malo aktywny był.. Za to dzis nadrabia jakby się "szleju najadł" jak to mówią. Jakieś fluidu może dzis na te nasze dzieciaczki działają ;)

10 lata 1 miesiąc temu #968327 przez anioleczek208
Agula no dokladnie nie jestes sama moja Kochana ;) no chyba ze maly sie obroci...w co watpie ;) ale wiem ze to jest mozliwe tylko skoro jak mialo jeszcze wtedy.duzo miejsca i tego nie zrobil to teraz?gdy tego miejsca brak?on.od poczatku ma takie polozenie...hmm zobaczymy ;)
Karolincia dokladnie najważniejsze ze z Antosiem wszysyko ok ;)
Syza masz racje mamy takie samo podejscie z mezem i zdanie..jakos to tak malo komfortowe wiedzac ze On juz jest tak duzy i nisko...takze u nas do tej pory bylo bardzo zadko ;) i chyba to sie nie zmieni hehe juz predzej poczekam do konca lutego i zaczne okna myc i firany wieszac haha ;)

10 lata 1 miesiąc temu #968335 przez monia89
Super że wszystko ok po wizytach.
Kristi narsszcie do domku wyjdziesz super!

10 lata 1 miesiąc temu #968339 przez kristi*
Karolincia z opieką to jeszcze pracujemy nad czasem, dziś mały wstawał co półtorej godziny na karmienie - to do łóżka i spał razem ze mną

10 lata 1 miesiąc temu #968342 przez karola1322
Hejka wkoncu w lasnym łóżku sie spalo tylko te wstawanie do wc w szpitalu tak nie wstawalam. Karolinica mam zamiar tej półki urzyc.. Co jeszcze w tym tydniu nie wrócę. Do szpitala to bedzie śmiech na izbie przyjęć

10 lata 1 miesiąc temu #968344 przez Karolincia
Hej :)

Kristi - Podziwiam Cię :) Super Mamuśka z Ciebie :) :) Wow...co 1,5 godziny wstawał na jedzonko? Głodomorek Mały :) :)

Karola - Pewnie we własnym łóżeczku śpi się najlepiej :) Czemu śmiesznie będzie na izbie przyjeć?? :)

10 lata 1 miesiąc temu #968349 przez karola1322
karolincia jak tam wrócę jeszcze w tym tygodniu ledwo wypościli a ja wracam

10 lata 1 miesiąc temu #968351 przez Alesandra

10 lata 1 miesiąc temu #968354 przez monia89
Hej.
Mnie boli silnie podbrzusze jak na okres umówiłam się na jutro na wizyte full wypas bo też mam chyba skurcze z Antosiem miałam krzyżowe więc to inny ból uczucie.
nic zobaczymy. Dziś jade bo ten nieszczęsny rożek nie wiem jak go kupie nic mi nie podoba sie torby spakowane.
karola u nas bys lwzała do porodu.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia