BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 9 miesiąc temu #968361 przez Agula89
Aleksandra nie gadaj głupoty ! Jak to nie zasluzylas ?!?!? Kochana ciążę masz juz donoszona, możesz już mała spokojnie rodzic !

Wszystko będzie dobrze ! Będziesz mieć ja juz w przy sobie, nie będziesz się martwić czy przybiera na wadze czy nie u ciebie w brzuszku tylko będziesz mieć ja juz " na oku" !

Czekaj na KTG nie denerwuj sie, bo potem mała tez będzie mieć podwyższony puls.

Jak będziesz mogła daj znać co u Ciebie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #968362 przez Agula89
Popycham żeby Aleksandra przeczytała ;)

9 lata 9 miesiąc temu #968363 przez Agula89

9 lata 9 miesiąc temu #968364 przez Agula89
Monia będziesz spokojniejsza po wizycie, bo pewnie co ciąża/poród to może inne odczucia ? Ja rożek jeden dostałam, zobaczymy czy bede go używać. Ale pewnie na te pierwsze "noszenia" może bede się pewniej czuła :)

9 lata 9 miesiąc temu #968367 przez karola1322
Mi na pierwszym ktg wyszly skurcze do porodu ja nie czulam az ich tak my myśleliśmy. Ze zostane dluzej a tu nic

9 lata 9 miesiąc temu #968369 przez Kalinka90
Aleksandra spokojnie lekarze widzą co robią, może to już czas, każda ciąża jest inna, być może lepiej jej już będzie przy mamusi a nie w brzuszku, nie obwiniaj się kochana, nic nie możesz zrobić.

Ja wciąż nie mam kosmetyków dla małej i nadal zastanawiam się jakie kupić. Czy wszystkie z jednej firmy, czy kupić emolient do kąpania czy zwykły płyn. ehm

mala tez kopie raz mniej raz więcej. Jutro KTG i wizyta.

9 lata 9 miesiąc temu #968372 przez monia89
Pewnie tak dziewczyny. Powiem Wam że 2 lata temu rodziłam szykowałam torbe a mimo to jestem zielona jak wiśnie w maju....
Alesandra Kochana będzie dobrze!

9 lata 9 miesiąc temu #968374 przez syza24
Aleksandra nie gadaj głupot jakbyś nie zasłużyła to nie byłabyś teraz w 9 miesiącu ciąży. Jesteś z małą pod opieką więc nie ma się co obawiać. A jak urodzisz to będziesz miała ją na oku i będzie pod najlepszą opieką i nikt nie pozwoli żeby jej się krzywda działa ;)

9 lata 9 miesiąc temu #968376 przez Karolincia
Alesandra - Kochana !!!! Nie mow tak!! Nie wolno Ci tak mówić !!! Zasłużyłas na bycie Mamusią, jak każda z Nas...Ciążę masz donoszoną, pewnie będa wywoływać poród, aby Malusia nabierała masy już na świecie :* Będzie na pewno wszystko dobrze!! Nie stresuj się :* !! z Lilcią trzymamy za Was kciuki i jesteśmy z Wami myślami !!! :*

Moja Malusia tez kopie, rozpycha się, wypina raz bardziej dokazuje, raz jest spokojniejsza....:)

Kalinka - Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę i ktg !! :) Ja kupiłam oilatum baby na początek, a pozniej zmienie Malej na inne kosmetyki :)

Monia - Trzymam kciuki za wizytę!! :) A już pakujesz torbę do szpitala?? :)

A ja kupiłam wreszcie łóżeczko !!! Tzn...zamówiłam czekam na kuriera może w tym tygodniu przywiezie :) :) Razem z materacem gryka-kokos :)
W piątek jak ZUS wypłaci kolejną ratę mojego zwolnienia to zamawiam wózek i fotelik :) :)

Karola - No tak ...jak wrócisz w tym tygodniu to będzie wesoło :) ;)

9 lata 9 miesiąc temu #968377 przez malina219
Aleksandra nie martw się! Malej na pewno nic nie grozi, lekarze na pewno nie zrobią czegos co by jej zaszkodzilo. Juz niedługo będziesz miec ja w swoich ramionach. Trzymam mocno kciuki za ktg!!!!! :*

Karola hahaha a pewnie tak będzie,że jeszcze w tym tygodniu trafisz na ip do nich jak to zawsze bywa :D

9 lata 9 miesiąc temu #968379 przez syza24
Ja byłam u położne blisko domu bo coś słabo się z rana czułam zmierzyła małej tętno było ok tylko ja miałam podwyższone ciśnienie 150/80 no i musiałam zrobić wyniki żeby zobaczyć czy nie ma białka w moczu teraz czekam na wyniki które będą do 12 zobaczymy czy to tak po prostu czy ta gestoza się przypałętała.
Ale powiem wam że położna masakra i ona będzie miała u mnie wizyty patronażowe bo tylko ona jest na mój rejon :unsure: a taka przepita że nie mogłam na nią patrzeć więc nie wiem czy nie zrezygnuje z patronażu :angry:

9 lata 9 miesiąc temu #968382 przez malina219
Karolincia to juz malutko Ci zostalo do kupienia :* super! Będziesz spokojniejsza :) Moja Kalina od kilku dni mocno wypina dupe chyba strasznie urosla i juz jej nie wygodnie haha aż mama się śmieje jak widzi mój brzuch tak strasznie odstający. Ale ma tez dni jak Twoja Lili ze jej nie poznaje taka spokojna haha :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #968385 przez monia89
Malina super wyglądacie!
Syza skacowana była? Ja pitole!
Karolincia tak spakowałam wczoraj.

9 lata 9 miesiąc temu #968387 przez Kalinka90
Syza do mnie dojeżdżała położna 15 km bo złożyłam u niej deklaracje, zajebista babka, teraz też tak zrobiłam, bo ta co jest u nas to w ogóle nie chodzi do domu totalna zlewka;/

9 lata 9 miesiąc temu #968389 przez malina219
Syza ja to sie aż boję jaka ta moja będzie. Najchętniej bym jej nie przyjmowała...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia