BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 9 miesiąc temu #968438 przez *Beata*
Agula - co do proporcji to tak jak piszesz, nawet na oko można zrobić, akurat to nie zaszkodzi w złych proporcjach:) Męża chcesz z domu wyprowadzić? Nie będzie Ci smutno samej?:) Maseczkę niech nosi, żeby zarazków nie roznosić:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #968464 przez monia89
Mi tata robi obiad fryty z piersią z zakupów zrealizowana połowa. A ja leże padnięta...
Tosik śpi a to my

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #968473 przez malina219
Monia wyglądasz bosko :woohoo: :kiss:

Aleksandra jak tam???? ;)

9 lata 9 miesiąc temu #968490 przez *Beata*
Monia śliczne wygladasz :)
Malina dokładnie ciekawe co u Aleksandry, od rana nic się już nie odzywala...

9 lata 9 miesiąc temu #968491 przez syza24
Monia super wyglądasz jakby ci piłeczkę ktoś włożył w brzuszek i ty jeszcze możesz nosić pierścionki?! moja obrączka i zaręczynowy ledwo mieszczą się na mały palec :laugh:
Wyniki wyszły dobre nie ma białka ani bakterii :) mam mierzyć ciśnienie co 3 h i spisywać jakby było powyżej 140/90 to na IP. a jak będą mniejsze skoki to widocznie mam tak już przed porodem ;) ale ważne że jest dobrze. Tylko KTG miałam jakieś 15 minut bo później przyszły aż 3 kobiety z bólami porodowymi i musiałam ustąpić im miejsca ale powiem wam że się na nie napatrzyłam i mi się odechciało rodzić :S jedna płakała z bólu a miała tylko 3 cm rozwarcia, druga co skurcz prawie klneła ale ona miała już zaawansowany poród i tylko na chwilę ją podłączyli i pojechała na sale porodową a trzecia mówiła że do przeżycia a też już za pół godziny mieli ją brać na sale porodową więc każdy poród inny nie wiadomo co u nas się trafi ;) a położna jak mnie odprowadzała to mówiła, żebym się czasem nie przejęła i sama nie zaczęła rodzić na to mój mąż jej odpowiedział, że dziś nie mamy w planach rodzenia bo on jest dzisiaj za mocno zmęczony i nie dał by rady hihih...
AAA i przeraziła mnie ta ilość dokumentów do wypełnienia przed porodem, kobieta prawie rodzi a oni każą jej to wypełniać :woohoo:
Podziękowania: karola1322

9 lata 9 miesiąc temu #968494 przez karola1322
Troche jest do wypenia ja bym chala juz rodzic

9 lata 9 miesiąc temu #968500 przez anioleczek208
syza no to moja polozna co jezdze do lekarza tez ma do mnie 20 km i ona wlasnie bedzie do Nas przyjezdzac jak Antos sie urodzi :)jest mlodsza odemnie ale super laska naprawde :)

9 lata 9 miesiąc temu #968509 przez syza24
Anioleczek ja już tamtych położnych pytałam one mówią że są na całą tamtejszą okolicę tylko we dwie i mają swoich rejonowych tyle że ledwo dają radę i nie dadzą radę do mnie przyjechać bo później jakby reszta ciężarnych się dowiedziała to też by je chciały a muszą być konsekwentne i dlatego trzymają się rejonu. Po prostu nie skorzystam z patronażu

9 lata 9 miesiąc temu #968511 przez Agula89
Beata no właśnie nudno by mi było bez męża to go juz zostawilam w domu :P dzis sie ogarnol trochę z choroba i obiad zrobił bo ja powiedzialam ze strajkuje :) ze mam dzien do dupy, ani humoru ani sił.

Monia normalnie piłeczkę masz pod ta bluzka ;)
A swoja druga ta narzutke siwa masz bardzo ładna :lol: lubię takie rzeczy :P

Powiem wam ze te ułożenie małego pośladkowo strasznie mi doskwiera..mam strasznie wysoko brzuch. Normalnie jak siedze to mi brzuch z biustem się styka..jak jem, pije to czuje jak mi wpada do żołądka.. bo prawie mam go pod gardłem :) ale jeszcze troszkę musze wytrzymać :(

9 lata 9 miesiąc temu #968522 przez monia89
Syza pierścionki były bo to ranek był :-)
Agula musiałam coś kupić bo kurtka ciasna......

9 lata 9 miesiąc temu #968531 przez Agula89
A ja to właśnie rano mam dłonie masakrycznie spuchniete, w ciągu dnia jest ok i wieczorem znowu puchna palce.. :(

Narzutka bombowa na wiosenne spacery z synkami super ;)

9 lata 9 miesiąc temu #968536 przez malina219
Hmm czyżby Aleksandra juz z malutka byla?? :huh:

9 lata 9 miesiąc temu #968538 przez Karolincia
Wróciłam byłam w szkole po wpis z jednego z przedmiotów, wchodziłam po schodach 3 piętra.... i tak się zdyszałam, że szłam i dyszałam jak parowóz :p Weszłam do sali mówię do Pani magister dzień dobry, na co Pani...ooo..dzień dobry pani Karolinko tak myślałam, że to Pani ...tzn słyszałam :D :P heheh :) dała wpis, pogadałyśmy trochę :) Bardzo lubię ta Babeczkę , super jest !!! :)
Podjechałam do centrum i kupiłam szlafrok :D :) Niebieski :)

Syza - To już widziałaś na własne oczy jak kobiety różnie przeżywają poród :D Ja jutro jade na Inflancką do szpitala obejrzeć porodówkę, sale poporodowe itp :) :D Jestem podekscytowana i troche wystraszona :D Przeraża mnie to :P

Monia - Pięknie wyglądasz :) Promieniejesz, ciąża Ci służy :) A ta narzutka extra :D :) :) na wiosnę w sam raz :D :)

9 lata 9 miesiąc temu #968542 przez monia89
Dziękuje dziewczyny :-)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #968549 przez anioleczek208
Syza no tak w sumie masz racje sprawiedliwe sa i nie robia wyjatkow.
Agula89 wiem co czujesz ;) mam to samo jak siedze to mnie pod cyckami malego.glowka tak uciska ze szok !! siedziec nie wygodnie lepiej sie polozyc ;) jeszcze troszke musimy dac rade ;) a Ty masz juz umowiona cesarke ?? ja chodze do lekarza ktorego nie ma w szpitalu w ktorym bede rodzic jego nigdzie w szpitalu nie ma bo ma.swoje gabinety i doba dla niego to za malo ;) wiec czekam normalnie na skurcze wtedy szpital i jak maly sie nie okreci to cc ;) agus co mowsz przekreca sie czy nie ma szans ?? szczerze ja chyba wole cc ;)
a stopy i dlonie mam masakrycznie spuchniete ;/ pierscionki i obraczka juz dawno w pudelku schowane ;)
monia sliczna narzutka tez sie zastanawiam nad kupnem jej bo widzialam je u Nas ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia