- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- gosia_ann
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Nie odzywałam się ostatnio, ale to przez moje zmienne nastroje. Ciągle chce mi się płakać i jestem rozdrażniona. Bardzo łatwo mnie urazić, dosłownie czymkolwiek, a do płaczu brakuje niewiele... Ah te hormony...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zlotoweczkavip
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Gosia_ann, już niedługo Ci przejdą huśtawki

Swoją drogą mam pytanko- czy wasze Dzieciątka są nadal bardzo aktywne w brzuszkach??
Moja Wiki dzisiaj jest jakaś taka "nieruchawa" i mnie to troszkę niepokoi i nie wiem czy teraz już mając mało miejsca po prostu od czasu do czasu będzie miała takie leniwe dni...Wczoraj szalała jak nie wiem co i słyszałam bicie jej serduszka i było wszytko ok... ale jakoś się martwię dzisiaj i nie wiem czy już panikować czy poczekać do jutra, szczególnie że mnie nic nie boli, kluje ani się nie kurczy- jutro mam USG
- miskiewicz88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
zlotoweczkavip moja Marcelinka to jeszcze bardziej wariuje, moj brzuch faluje na wszystkie strony...ktoregos dnia 4 godziny bez przerwy sie tak ruszala,az sie zastanawialam czy wszystko jest ok. Moze poloz sie, zjedz cos slodkiego i mała sie poruszy:)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- zlotoweczkavip
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- aslani
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

powiem Wam że dzis cały dzień boli mnie i stawia mi sie brzuch ostatnie 3h mam skurcze co 30 min... ciekawe czy mi przejdzie ...
- Anusia365
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Kasiek a mogę zadać głupie pytanie??powiem Wam że dzis cały dzień boli mnie i stawia mi sie brzuch ostatnie 3h mam skurcze co 30 min... ciekawe czy mi przejdzie ...

- zlotoweczkavip
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Uspokoiłyście mnie trochę, więc nie biegnę do szpitala, tylko poczekam na jutrzejsze USG:)
- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥

Moja wada wzroku to -2,5 na każde oko, czyli nie dużo, ale chyba do okulisty i tak się wybiorę
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mnie też czyści od 2 dni wczoraj wieczorem nawet mi sie niedobrze robiło... boję się że na święta wyląduje w szpitalu... a tak bym tego nie chciała

renata ja trafilam do szpitala ostatnio ze skurczami co 10 min i rozwarciem 2 cm i mi wstrzymali całą akcję... to dopiero porażka ... najgorsze to to że ja jeszcze do końca tygodnia musze brać tabletki na wstrzymywanie skurczy ;/ żeby młody miał skończone 37 tygodni
No Monix widzę że tez kawałek kluski ta Twoja mała

- gosia_ann
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Mam coraz większe problemy ze zgagą, jeszcze trochę i zacznie mi się wszystko cofać

Zastanawiam się jedynie, czy to normalne, że przez ostatnie 3 tygodnie prawie wcale nie przybrałam na wadze, może jakieś pół kilo?
Jeśli chodzi o ruchy małej to też bywa różnie. Bywają dni, kiedy przemieszcza się prawie cały czas, a są takie, kiedy jest bardzo spokojna. Poza tym potrafi bardzo boleśnie się przekręcać, ale dobrze że się rusza.
Dziewczyny nie straszcie mnie tymi waszymi skurczami. Nakazuję wam odpoczywać!!! Trzymajcie się jakoś. U mnie jak na razie nic niepokojącego nie zauważyłam, do tego brzuch mam jeszcze wysoko, więc czekam spokojnie na styczeń.
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wczoraj wieczorem na zajęciach szkoły rodzenia poczułam się dziwnie, tzn. bolało mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę, ale trochę bardziej, prawa strona szczególnie, do tego zrobiło mi się mega gorąco. Na szczęście po chwili przeszło ...
Mam coraz większe problemy ze zgagą, jeszcze trochę i zacznie mi się wszystko cofaćKoszmar mówię wam.
Zastanawiam się jedynie, czy to normalne, że przez ostatnie 3 tygodnie prawie wcale nie przybrałam na wadze, może jakieś pół kilo?
Jeśli chodzi o ruchy małej to też bywa różnie. Bywają dni, kiedy przemieszcza się prawie cały czas, a są takie, kiedy jest bardzo spokojna. Poza tym potrafi bardzo boleśnie się przekręcać, ale dobrze że się rusza.
Dziewczyny nie straszcie mnie tymi waszymi skurczami. Nakazuję wam odpoczywać!!! Trzymajcie się jakoś. U mnie jak na razie nic niepokojącego nie zauważyłam, do tego brzuch mam jeszcze wysoko, więc czekam spokojnie na styczeń.
Gosiaq