BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 6 miesiąc temu #135447 przez justynka0691
Ja również zamierzam kupić lekką spacerówkę tylko za jakiś miesiąc bo antek jak siedzi jeszcze się chwieje mam już dosyć mojego wózka jest ciężki 16,5 kg a Antek waży już ponad 8 kg jest gorąco i ciężko mi się go prowadzi zwłaszcza że ja ważę 42 kg ale u mnie również będzie powrót zimą do tego wózka bo jest niesamowicie terenowy i zimą ponownie się sprawdzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #135470 przez makaja
My tez mamy wozek 3w 1 ale zamierzam kupic lekka spacerówkę do samochodu... jak czytam wasze posty to sie troszkę podłamuję, bo Miłek waży 6540 fakt nie wiedziałam, że biedeczek jest niedozywiony, bo nawet nie płakał, dlatego teraz 2 razy podaję mu sinlac mam nadzieję, że dogoni z tą waga.....

13 lata 6 miesiąc temu #135484 przez Monix
Dziewczyny muszę się pochwalić, MAMY DRUGI ZĄBEK :lol:

Ja podobnie jak Ty makaja, mam wózek 3w1 mimo to zamierzam kupić lżejszą spacerówkę

13 lata 6 miesiąc temu #135503 przez justynka0691
makaja - my mieliśmy odwrotny problem Antek za dużo jadł lekarka kazała nam zmniejszyć ilość pokarmu o 30 ml na początku było ciężko ,ale przyzwyczaił się i już nie woła o więcej tylko że my karmimy mlekiem modyfikowanym

13 lata 6 miesiąc temu #135553 przez Natka
Monix gratulacje 2 ząbka :)

makaja nie wiem czy jest się czym martwic ... mój 2 tygodnie temu (ach nawet więcej) ważył 7200) i lekarka mówiła ze wszystko jest ok :)

Dziewczyny a macie już na oku jakieś spacerówki ??

13 lata 6 miesiąc temu #135592 przez justynka0691
Ja narazie nie mam nic konkretnego na oku tylko zarys tego co bym chciała a czego napewno nie :)

13 lata 6 miesiąc temu #135598 przez renata329
ja mam spacerowke juz od 2 tyg i jestem b,zadowolona wazy 7kg i nie musze znosic wozka po schodach a mam ich 14 ,chciałam spacerowke ktora ma popzycje lezaca bo z siedzacej raczej nie korzystam

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 6 miesiąc temu #135651 przez Natka
a podasz jaki masz model lub linka :) ?

13 lata 6 miesiąc temu #135728 przez aslani
"Aslani a czemu wam rehabilitantka tak poleciła? To może ja tez już kupie takie puzzle "

Łatwiej Jasiowi utrzymać równowagę na płaskiej, równej i twardej powierzchni. Musi dużo leżeć na brzuchu, a do tego lepiej mu się obraca z plecków na brzuszek (chociaż ostatnio mniej mu się chce obrać, odkrył własne nogi i zaczyna bawić się stopami).

13 lata 6 miesiąc temu #135779 przez renata329

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 6 miesiąc temu #135788 przez Monix
Fajny ten wózek :)

Czy któraś z Was była juz może ze swoim maluszkiem na basenie? Ja mam zamiar wybrać się z Nadią na basen własnie jutro, zobaczymy czy jej się spodoba :unsure:

13 lata 6 miesiąc temu #135825 przez Kasiekk
renata329 napisał:

allegro.pl/wozek-spacerowy-bertoni-foxy-...krk-i1660045045.html

Oglądałam ten wózek i jest baaaaaaardzo popularny ;] ale tam koła sa plastikowe co ?

My z Karolem jeździmy w spacerówce juz jakiś czas fakt że wkurza mnie bo nie rozkłada sie na płasko więc wykombinowałam patent z poduchą, ale wolałabym spacerówke lżejszą... i rozkładaną...

Monix ucałuj Nadie zaczyna mieć niezły kasownik :D

My bylismy dziś znów u chirurga z tym naczyniaczkiem i powiem Wam że nie wiem co robić...
CHirurg proponuje kilkumiesięczna terapie - do roku czasu ;/ jakims lekiem na serce/nadcisnienie to jest faza gdzie sprawdzaja ta terapie wiec nic nie moze zagwarantowac... Musilibysmy przez te miesiace latac po szpitalach i to na dzien dobry na tydzien trzeba zostac z maluszkiem ;/
Moge również nic nie robić z nim i przy probie raczkowania itp zawijac mu bandazem i czekac az sam bedzie sie wchłaniał albo jeździć na laser do Gdańska :( Poradźcie mi co mam robić :(

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #135862 przez bombel779
Monix ja chciałam iść w zeszłą niedz. na basen,bo był był dzień otwarty,w całej Polce i za darmo można było skorzystać z lekcji pływania :) ale niestety musiałam jechać na uczelnię :( Z tego co czytałam na wielu basenach wymagają od kobiet aktualnych badań bakteriologicznych i jakiś zaświadczeń że dziecko jest zdrowe.. Czy u Ciebie też tak jest? Ja muszę się wybrać(może jutro..) i zapytać czy u mnie też sobie tego życzą?
Acha i u mnie zajęcia z niemowlakami odbywają się tylko w niedz.,30min i kosztują 270zł :ohmy: za 3 czy 4 zajęcia to chyba lekka przesada?!Tym bardziej że zajęć nie można odrabiać... Jak to jest u Ciebie??
Ja myślę o tym żeby w necie poszukać jakiś info -co robić z dzidzią w wodzie?I sama będę chodzić,bez instruktora.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #135968 przez Monix
U nas z basenem jest tak, że tylko w soboty i w niedziele jest podgrzewana woda (specjalnie dla niemowląt) przez godzinkę jest pan instruktor (bodajże od 11 - 12) i to on koordynyje ćwiczenia i zabawy z dziećmi, po tej godzinie niestety co najwyzej można się popluskać w wodzie z dzieckiem samemu. Za wstęp płacę tylko ja (czyli 8zł) Dziecko gratis i z tego co wiem to żadnych badań nie wymagają (koleżanka chodzi z dzieckiem i nie spotkała się z czymś takim).

Kasiu, Nadia wycałowana :kiss: Powiedziałam jej, że to od cioci Kasi i bardzo się ucieszyła, aż się opluła :lol:

Z tym naczyniakiem to powiem Ci, że sama byłabym w kropce... nie umiem Ci doradzić :( I tak źle i tak nie dobrze...

13 lata 6 miesiąc temu #135985 przez makaja
ja zamierzam kupic maclarena bo podobno s najlepsze... i mają dożywotnią gwarancję a o jakość mi chodzi, bo wiecie ( 5 dzieci planuje:P)
Kasiekk ja tez miałam naczyniaka na ręku dośc dużego i do tej pory jest po nim ślad czasami się mnie ktos pyta czy mąż mnie bije bo mam taki siniak na ręku.... :? a moj brat mial dośc duży pod okiem i sam się wchłonął. Miły tez ma małego naczyniaka na klatce piersiowej ale żaden lekarz nic nie mowil o leczeniu, może warto pomyślec o laserze, bo chyba jest dośc kuteczne ??
Gratulujemy drugiego ząbka :D
My tez w koncu jutro idziemy na basen, zbieramy sie juz 3 tydzien i ciągle cos wypada ale jutro nie popuszczę u nas takie wyjście o koszt ok 40 zl jednorazowo :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka