- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
Dziś mam rozmowę o pracę trzymajcie za mnie kciuki
Trzymamy mocno!
Natka napisał:
dziś mam dola Byłam rano z małym u Alergologa na 99% jest alergikiem Jak narzazie testów nie możemy zrobić bo mały musi być przez 2 tygodnie bez żadnych lekarstw.
No i żeby ten kaszel mu przeszedł konieczna jest inhalacja. Wiec ja dziś muszę kupić taka komorę do inhalacji i 2 razy dziennie P musi inhalować Nie wiem jak to będzie z tak małym dzieckiem. Wiem ze to nic strasznego ale i tak i tak mam dola Za 4 tygdnie mamy przyjść na kontrole. Boje się tego wszystkiego
Natka bedzie dobrze...my po wyjsciu ze szpitala tez mielismy inhalacje z pulmicortu 2 razy dziennie, tylko, ze ja tą komorę do inhalacji wypozyczylam z apteki, bo w Bydgoszczy jest taka mozliwosc. Nawet musze powiedziec, ze Marcelina lubila inhalacje, bo ten glosny dzwiek inhalatora uspokajal ją A poza tym na kaszel inhalacje sa najlepsze...
Marcelinka dostala zupke jarzynowa i zasmakowala jej za drugim razem:) Daje jej narazie po pol sloiczka...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
nic się nie przejmuj to na zdrowie mu wyjdzie oczyści drogi oddechowe
Dziewczyny jestem po rozmowie... praca w biurze organizacja calego biura takie tam myślę że będą chcieli mnie przyjąć ... mialam wczesniej jeszcze jedna rozmowe niby w tym tygodniu maja sie odewac i nawet dzwonili do Krakowa do mojej wczesniejszej pracy o referencje wiec chyb sie nteresują ;> co sądzicie ?
Karol nie chce jesc ;/ i non stop sie wydziera w nocy sie budzi z placzem ... mam nadzieje ze to zeby a nie nic gorszego ;/
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiekk będzie dobrze, jestem pewna ze zrobiłaś super wrażenie a jeżeli już dzwonili do twojej byłej pracy to nic tylko czekać na telefon ze np w pn możesz już przyjść do pracy
Co do jedzienia P je ale tez się budzi w nocy lub bardziej nad ranem krzykiem sama nie wiem co jest grane, czy coś mu się śni, ale to tak już od paru dni
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziewczyny ja chyba powoli trace głowę i zastanawiam się czy tez tak macie ? otóż jak wychodzę z domu na godzinkę lub pare to mam wyrzuty sumienia, albo takie głupie mysli krążą, że beze mnie będzie płakał i nikt nie będzie w staniu go usopkoić tylko ja....( syndrom niezastąpionej mamusi )zaczynam się tym martwic ze może dziczeje albo cos???
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
no proszę jaki sportowiec z Karolka .....
dziewczyny ja chyba powoli trace głowę i zastanawiam się czy tez tak macie ? otóż jak wychodzę z domu na godzinkę lub pare to mam wyrzuty sumienia, albo takie głupie mysli krążą, że beze mnie będzie płakał i nikt nie będzie w staniu go usopkoić tylko ja....( syndrom niezastąpionej mamusi )zaczynam się tym martwic ze może dziczeje albo cos???
Mam to samo choć jeszcze się kontroluje najgorsze są moje myśli jeśli chodzi o pracę która muszę podjąć jak to będzie on bez mamusi...
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Makaja ja też tak mam ..studiuję zaocznie no więc czasem w weekendy muszę jeździć na uczelnię,strasznie wtedy jestem nerwowa jak mam zostawić Jasia czy to na kilka godz.,czy na cały dzień pociesza mnie tylko fakt że zostaje z mężem... Ale z nikim innym go nie zostawiam,mój mąż kilka razy proponował mi żebym zawiozła małego do teściów ale jakoś nie mogę się przełamać raz nawet nie pojechałam na uczelnię,bo męża nie było a ja nie chciałam zostawić Jasia z kimś "obcym" -teściów widział raptem 2razy.. Jakoś się boję że Jaś będzie płakać i mnie przy nim wtedy nie będzie że nikt go nie uspokoi (czasem nawet mąż nie potrafi ukoić łez..)
Może to trochę chore....ale cóż,tak już mam
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna