BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 9 miesiąc temu #143164 przez Emme
martela89 napisał:

Emme nie chciałam podawać bo to inne forum
osesek.pl

Regulamin:
5. Jeśli dyskusja czy temat wymaga zacytowania jakiegoś artykułu prosimy o podawanie źródła (linku lub nazwy portalu/książki i autora)
6. Linki do forum o zbliżonej tematyce będą kasowane.

źródło dotyczy artykułu, a ten chyba nie znajduje się na forum :), tylko na stronie :)
(przynajmniej ja to tak interpretuję :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #143268 przez Kasiekk
Cześć dziewczyny ;) ja własnie też nei wprowadzałam młodemu Glutenu martela czy konsultowałas się w tej sprawie z lekarzem ? trzeba ?

Karol nie je żadnej kaszki czy można zaczac np od podawania w tych obiadkach w słoikach lub deserkach ?

Co do pracy to jakas masakra ;/ ludzie to porazka a szef jeszcze gorzej ;/ musze szukac czegos innego...

13 lata 9 miesiąc temu #143294 przez martela89
Pediatra mi powiedział żebym powoli wprowadziła gluten i tyle,jak juz pisałam to ja małej najczęściej podawałam deserek hipp.

13 lata 9 miesiąc temu #143297 przez Emme
a ja dodaję do zupek kaszkę mannę : canpol.dzieciecakraina.net.pl/produkt+Ne...czna+manna,1163.html :), ostatnio makaron. można też kupić pierwsze ciasteczka z hipp, one są od 5 miesiąca w formie kaszki (skruszyć) lub w całości ok 7m-ca. można skruszyć je np do mleka lub startego jabłka :)

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #143310 przez miskiewicz88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ps. A tak na marginesie to ten ERROR juz mnie denerwuje! Pojawia sie tak czesto....:(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
Załączniki:

13 lata 9 miesiąc temu #143339 przez Kasiekk
Skoro taksie chwalilyscie to ja tez pochwale sie moja gadułą :)
Niestety tylko dzwiek ;)

13 lata 9 miesiąc temu #143355 przez miskiewicz88
Karolek ma duzo do powiedzenia:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013

13 lata 9 miesiąc temu #143801 przez Monix
No rozgadał się chłopak na całego, a właściwie to troszkę brzmi jak żalenie się hahahaha :lol:
Proszę ucałować słodziutkiego Karolka od e-cioci :kiss: :kiss: :kiss:

Kurcze u Nadii zaoatrzyło się AZS :( Suche placki mocno się powiększyły i muszę smarować ją maścią ze sterydem, bo same kremy już nie pomagają :dry: :(

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #143824 przez bombel779
Monix napisał:

Kurcze u Nadii zaoatrzyło się AZS :( Suche placki mocno się powiększyły i muszę smarować ją maścią ze sterydem, bo same kremy już nie pomagają :dry: :(

A jak dokładnie wyglądają te placki i czym je smarowałaś??
Mojemu Jasiowi jakiś czas temu wyskoczyły na karku i szyi czerwone,suche plamy i nie wiem co to jest :unsure: :huh: Wyglądają jak liszaje... nie wiem co z tym robić,w aptece babka mężowi wcisnęła krem nawilżający z Emollium.Skoro już to kupił,to wypróbuję ale trochę się boję że konieczne będą maści właśnie na bazie sterydów :(

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 9 miesiąc temu #143853 przez Kasiekk
bombel779 napisał:

Monix napisał:

A jak dokładnie wyglądają te placki i czym je smarowałaś??
Mojemu Jasiowi jakiś czas temu wyskoczyły na karku i szyi czerwone,suche plamy i nie wiem co to jest :unsure: :huh: Wyglądają jak liszaje... nie wiem co z tym robić,w aptece babka mężowi wcisnęła krem nawilżający z Emollium.Skoro już to kupił,to wypróbuję ale trochę się boję że konieczne będą maści właśnie na bazie sterydów :(

A w czym go kąpiesz ? uzywasz jakiegoś kremu nawilżającego ?

13 lata 9 miesiąc temu #143864 przez Monix
Te placki wyglądają właśnie jak liszaje. Dość duży zrobił się na szyjce i w zgięciu kolana, mniejszy jest na buźce, i łokciu :( Cały czas smarowałam i smaruje ją specjalnym kremem dla skóry atopowej, a od wczoraj kąpię ją w krochmalu. Ale widzę, ze nawet po masci ze sterydem nie ma efektu :(

13 lata 9 miesiąc temu #143890 przez bombel779
Kasiekk napisał:

A w czym go kąpiesz ? uzywasz jakiegoś kremu nawilżającego ?

Cały czas kąpię w płynie Nivea.Od 2óch dni używam kremu nawilżającego z Emollium.

Monix a jakiego kremu Ty używasz??

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 9 miesiąc temu #143947 przez Monix
Używam tego:
Załączniki:

13 lata 9 miesiąc temu #144237 przez gosia_ann
Trochę mnie nie było na forum i jeszcze nie zdążyłam wszystkiego nadrobić.

Chciałam jedynie zapytać gdzie kupujecie takie fajne opaski na głowę dla maluchów?

13 lata 9 miesiąc temu #144309 przez Ivy
A ja się dziś troszkę pożalę :/ ...Kubie od kilku dni znów nasiliły się objawy ząbkowania. Jęczy niemiłosiernie właściwie bez przerwy, maść na dziąsełka pomaga (trochę) na jakieś dwie godziny, a smarować można tylko co cztery... na trochę- czyli Kubek przestaje płakać i zaczyna jęczeć...
Syropek przeciwbólowy podaję mu tylko na noc, jeśli czuję, że ma gorączkę, bo nie chcę z malucha narkomana zrobić... ale pomaleńku się wykańczam.
Każde jęknięcie powoduje, że się jakoś tak kurczę w sobie i spinam. Wszystko mnie już boli od tego spięcia i nie mam siły Buśka nosić. W nocy mamy pobudkę co godzinę, półtorej... kurczę... jak to potrwa dłużej niż dwa tygodnie, to umrę. Ścięgna w karku mi pękną od tego spinania się i odleci mi głowa, na pewno... :( ...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka