BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 3 miesiąc temu #181388 przez bombel779
Agusiak ale Ci współczuję!!!! Ja też z teściami mogę wytrzymać tylko kilka godz.! I przeżywam to jak mrówka okres!! :ohmy: :silly: A cały weekend????!!!!! ŁŁłłłooo jezu!!! Toż to masakra jakaś!!!
:P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #182287 przez Agusiak
hej dziewczyny

ależ się dzisiaj wkurzyłam :angry: :ohmy:
Po naszej ulicy jeździł w te i z powrotem jakiś debil na motorze, ale robił taki hałas, że to coś niewyobrażalnego. Już dawno nie słyszałam motoru, który by aż tak "grzmiał".
Mąż starał się uśpić małą na dole w salonie a ja sprzątałam na piętrze.
Po chwili cała w nerwach schodzę na dół a mąż mówi, że chciał tego kolesia ochrzanić, ale otwiera okno i mówi, że jakaś baba już się na niego wydziera i grozi policją, to odpuścił,heheh.
A ta wnerwiona baba to byłam ja, darłam się na tego dupka z okna na górze i aż się we mnie gotowało. Odjechał i był spokój. Znamy z mężem ten klub motocyklowy do którego ten należy, bo miał ich barwy na kamizelce więc niech go jeszcze kiedyś spotkam....będzie miał normalnie jesień średniowiecza :blink: :silly:

A tak poza tym to poprasowałam rzeczy małej, trochę ogarniam dom żeby było jako tako, jutro pakowanko, a w piątej jak tylko T wróci z pracy wyjeżdżamy na urlopik :lol: :lol:

Spokojnego wieczoru mamusie

13 lata 3 miesiąc temu #182443 przez bombel779
Agusiak ale Ci fajnie z tym urlopem!! :) Pozazdrościć! :P ;)

13 lata 3 miesiąc temu #184689 przez Rika

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #187942 przez kasiunia89
Hej dziewczynki! :P Co tam...?! :woohoo:
U nas wszystko oki... Oliver nasz lobuziak juz klocus jak nie wiem taki ciezki jest hehe! A jak wasze maluszki?? Teraz w czwartek idziemy na szczepienia a za tydzien do polski jak dobrze pujdzie ehhe :):) Ojjjj doczekac sie nie moge!!! Jade z Oliverkiem autobusem.. bo chce byc w polsce troche dluzej a moj dojedzie autem i jedynie powrot bedzie autem( kochany mezus nie ma az tyle urlopu zeby byc dluzej w polsce) troche sie boje z oliverkiem ale damy rade!! ;)
Agusiak w ktoryms watku pisalas o kaszcce kiedy zageszczac?? I co zageszczasz juz mleczko kaszka?! Ja juz to robie od ok miesiaca hihi ale bezglutenowa jak narazie! Juz wypil jablkowa a teraz wcina bananowa i jablkowa tez! Zageszczam mu do mleczka na sniadanko a pod wieczor przed spankiem dostanie z lyzeczki :) Je slicznie! Na sam widok lyzeczki otwiera buzke! :)
Wogole juz dostaje marchewke z ziemniaczkiem na obiadek a na deser jabuszko!!! ;) zaczelam powoli i obserwowalam :side: Nic sie nie dzialo a bardzoooo mu posmakowalo!! ;)
A co do spacerowki to ja wlasnie tez schowam gondole bo jest strasznie waska i malemu juz jest nie wygodnie! teraz bedziemy jezdzic w spacerowce na plasko!
A juz co potrafia wasze pociechy?!?! ;););) Kilka zdjatek dodam :):)
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #188257 przez Agusiak
Witajcie Kochane!!

Wróciłam z urlopu :)
Kurcze mam jakieś problemy z wejściem na wątek PRZYSZŁE MAMY. Na każdy inny wchodzę bez problemów ale na ten w ogóle nie mogę, muszę każdy interesujący mnie miesiąc wpisać bezpośrednio w google. Nie wiem od czego to zależy :unsure: :dry:

kasiunia89 od razu odpowiem na Twoje pytanie. Otóż TAK, zagęszczam Paulinie mleko kaszką ryżową, bananową,bezglutenową ale dopiero od wczoraj. Otóż mieliśmy taką sytuację, że mojej córce przestał smakować bebilon pepti, na którym obecnie jesteśmy i w ogóle nic nie chciała jeść. Jak tylko przystawiałam jej butlę to zaraz wrzask, a jak już zassała i troszkę podjadła, to ulewała i wypluwała mleko. Chciałam poczekać z tym do jutrzejszej wizyty u lekarza, bo wybieramy się obgadać poszerzenie diety, ale przecież musi coś jeść do tego czasu a nie chciałam jej zmieniać mleka stąd ta kaszka. Ale w sobotę kończy 4 miesiące więc myślę, że spokojnie mogę jej już podawać. Zjadła ze smakiem.
Kasiu a Ty i synuś wyglądacie ślicznie :)

A urlop był bardzo udany, aż szkoda było wracać. Paulina spała nawet do po 8 rano więc i my się w miarę wysypialiśmy, niestety teraz wróciła do dawnego rytmu czyli 6-6.30
Dała nam też nieźle popalić i nawet mieliśmy wracać do domu, ale jakoś daliśmy radę. Chyba bolą ją dziąsła, ślini się jak mały buldog, gryzie palce tak że aż się krzywi z bólu, więc w ruch poszedł gryzak i maść na dziąsła.
A poza tym to już sama siedzi na kolanach, tzn. jak się ją trzyma, ale sama się podnosi i siedzi, heheh.

Ściskam Was wszystkie i śle buziaki dla każdego Maluszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #188329 przez bombel779
Agusiak witaj z powrotem :) w szarej rzeczywistości :P :) Wypoczęłaś?? :)
Ja od razu muszę się pochwalić,bo pod Twoją nieobecność Jasiowi wyszły 2 ząbki :D :lol: Jakoś tydz. pojawił się pierwszy,a wczoraj przebił się drugi :D :D

13 lata 3 miesiąc temu #188531 przez Agusiak
bombel779 no to super!!! Gratulacje dla Jasia, teraz powolutku staje się gryzoniem :)
Kurcze jak to się wszystko szybko zmienia, tydzień mnie nie było a tu już dwa ząbki :laugh:
Całuski dla Jaia :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #188568 przez bombel779
Dziękujemy :)

Agusiak co do Twojego problemu z wchodzeniem na Przyszłe mamy - na forum od dłuższego czasu coś się dzieje,że albo wyskakują ciągle errory albo nie można swobodnie się poruszać po pewnych wątkach.Niby przenosili stronę na nowy serwer ale widać że to nie podziałało :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #188664 przez kasiunia89
Agusiak to super ze urlopik sie udal hehe ;)
Nooo co do tego jedzonka mleczka to mialam tak samo ajjjj! Masakra byla! Tez wyrywal butle z buzki,plakal,chwilke pojadl i koniec byl glodny ale nie chcial jesc! Wiec wstalam,poszlam do kuchni po drugi smoczek przedzej pil ze sylikonowego od 0-6 wiek! A wzielam mu dalam z latexu i ten duzy co jest od 6 mc i problem znikl odrazu jak przyssal to tak zostalo hehe! Poprostu mu smoczek juz nie przypasowal,potrzebowal wiekszy heh i jest oki! A tez sie martwilam co jest!#To moze tez sprobuj dac inny smoczek wiekszy! Oliver tez pcha raczki,slini sie oj i do buzi bierze doslownie wszystko ida zabki hihi :blink: A przewracanie na brzuszek tak mu sie spodobalo ze juz na pleckach nie ulezy he:)
Agusiak wrzuc jakies fotki malutkiej!
Gratuluje babelku zabkow hihi :S :woohoo: :woohoo:

13 lata 3 miesiąc temu #188963 przez Agusiak
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #188964 przez Agusiak
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #188965 przez Agusiak
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #188966 przez Agusiak
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #188969 przez Agusiak
Drugie i trzecie zdjątko to właśnie z naszej chatki letniskowej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka