BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 3 miesiąc temu #192887 przez bombel779
Kozłowska napisał:

Syn lub Córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością Twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien Ci przeszkadzać, oznacza, że Cię potrzebuje. Porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznaczają, że dobrze się bawi. Kiedy Cię obejmuje i mówi, że Cię kocha, nie znaczy to, że się podlizuje, po prostu Cię kocha tak samo jak Ty kochasz Jego. Bądźmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji.

:) Ładne to :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #193046 przez sylka
bombel779 napisał:

Kozłowska napisał:

Syn lub Córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością Twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien Ci przeszkadzać, oznacza, że Cię potrzebuje. Porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznaczają, że dobrze się bawi. Kiedy Cię obejmuje i mówi, że Cię kocha, nie znaczy to, że się podlizuje, po prostu Cię kocha tak samo jak Ty kochasz Jego. Bądźmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji.

:) Ładne to :)

I prawdziwe :)

13 lata 3 miesiąc temu #193471 przez Agusiak
hej mamusie,

u nas dziś od rana słonko i zapowiada się ciepły dzień.

Wczoraj wybraliśmy się z mężem i Paulinką nad jedno z jezior Pogoria w naszym mieście.
Otworzyli tam niedawno molo i jest "prawie" jak w Sopocie :silly: ;) :lol:
ale tak poważnie to powoli robi się tam bardzo ładnie. Knajpki, deptak, latarenki, można pożeglować, popływał łódką, rowerkiem wodnym, można także zrobić sobie patent sternika :)

a to fotka :)

Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #193563 przez Agusiak
a tu jeszcze jak tatuś karmił jabłuszkiem, mniam mniam

Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #193565 przez Agusiak
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #193663 przez bombel779
Agusiak napisał:

Wczoraj wybraliśmy się z mężem i Paulinką nad jedno z jezior Pogoria w naszym mieście.

Byłam kiedyś na Pogorii ale chyba w Sosnowcu....?? Tam też jest,dobrze kojarzę??? :)

Paulinka śliczna!!!!!! :kiss: :kiss: ;)

13 lata 3 miesiąc temu #193708 przez Agusiak

Byłam kiedyś na Pogorii ale chyba w Sosnowcu....?? Tam też jest,dobrze kojarzę???

Bombelku Jeziora Pogoria wszystkie są w Dąbrowie Górniczej :)
Ale Sosnowiec niedaleko ;)

13 lata 3 miesiąc temu #193796 przez bombel779
Hmmm no to w takim układzie byłam w Dąbrowie ;) :P nie wiem czemu mnie się kojarzył Sosnowiec.... :unsure: :)

13 lata 3 miesiąc temu #194341 przez Agusiak
hej mamusie!!!

U nas dzisiaj piękne słoneczko :)

Paulina zjadła dziś całą porcję kaszki :ohmy: :laugh:
Robię jej z 60 ml mleka plus dwie płaskie łyżki stołowe kaszki. Na początku zjadała kilka łyżeczek, a dziś całą porcję i jeszcze otwierała dzióbek ale już nic nie było, potem dostała herbatkę.

Nauka picia z niekapka wygląda na razie tak, że bierze troszkę do buzi i wypluwa, i tak w kółko. Mam nadzieję, że się zorientuje, że to trzeba połykać ;)

Miłego dnia dziewczyny :kiss: :kiss:

Jutro weekend :( Odkąd nie pracuję to nie lubię weekendów, zwłaszcza teraz przy małej. Wszyscy są w domu i burzą nasz codzienny rytm :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #194348 przez bombel779
Agusiak to ile osób z Wami mieszka?? :)

13 lata 3 miesiąc temu #194364 przez Agusiak
bombel779 mieszkamy z mężem u moich rodziców, bo ze względu na małą postanowiliśmy się do nich przenieść. My mieliśmy jeden pokój z kuchnią, a oni mają duży dom i ogród, więc teoretycznie lepiej. Nie chcę narzekać bo rodzice są naprawdę kochani i bardzo pomagają, ale jacy by nie byli cudowni to jednak młodzi i to jeszcze z małym dzieckiem powinni mieszkać sami. Teraz to wiem, ale tamto nasze mieszkanie już jest zajęte a na inne nas nie stać.
Wszystko byłoby cacy ale mój tata jest, jakby to ująć, lekko nadgorliwy ;) a na dodatek ma tendencje do obrażania się :dry: Koszmar :dry:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194374 przez bombel779
Agusiak napisał:

Nie chcę narzekać bo rodzice są naprawdę kochani i bardzo pomagają, ale jacy by nie byli cudowni to jednak młodzi i to jeszcze z małym dzieckiem powinni mieszkać sami.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 miesiąc temu #194402 przez Agusiak

A w przyszłym roku mam nadzieję że wprowadzimy się w końcu do NASZEGO domku!!!

oj jak mnie się marzy własny domek. Ale dopóki nie pójdę do pracy to tylko w sferze marzeń ten domek pozostanie :(
Chcielibyśmy z mężem wyprowadzić się gdzieś całkiem daleko. Od zawsze marzyło nam się mieszkanie gdzieś w górach,ale problemem zarówno tam jak i tu jest PRACA. Ale szukamy, kombinujemy i może w końcu się uda... :)

13 lata 3 miesiąc temu #194405 przez bombel779
Mnie też się marzy domek w górach :) Nawet szukaliśmy,oglądaliśmy kilka działek ale niestety jak góry-to i cena wygórowana :( tak więc na razie trochę dalej,ale może kiedyś... :P :)

13 lata 3 miesiąc temu #194422 przez Agusiak
bombel779 A Ty jesteś gdzieś zatrudniona, czy macie tylko pensję męża. U nas tylko mąż zarabia i nie ma mowy o czymś swoim bo nie byłoby z czego kredytu spłacać.
A Wy się budujecie czy kupiliście dom do remontu?

My póki co szukamy mieszkania do wynajęcia, tak żeby się gdzieś zaczepić a w między czasie może ja znajdę jakąś pracę i dopiero wtedy można coś dalej myśleć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka