BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 3 miesiąc temu #196127 przez bombel779
Jak macie zamiar zasponsorować małej taką sesję to jako dodatek (żeby dostała COŚ do ręki) dałabym jej jakiegoś ładnego pluszaka,do przytulania ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #196133 przez Agusiak
Kozłowska te zdjęcia faktycznie i tak Was sporo wyniosą, więc ta zabawka to tak symbolicznie ma być, tak?
U nas ostatnio wśród dzieciaczków furorę robią maszyny do robienia baniek mydlanych, takie elektrycznie, na baterie. Wlewa się specjalny płyn i są piękne bańki. Podarowaliśmy to ostatnio ponad rocznej córce kuzyna, potem dwuletniej córeczce znajomych, a wczoraj na ten roczek też między innymi kupiliśmy tą fabrykę baniek i dzieciaki szaleją. Ale zależy kto co lubi :)

Nie jest to drogie, zależy gdzie się kupuje i jakie duże, jaki rodzaj, ale tak do 50 zł kupi się już fajne. Są np, w Smyku.

13 lata 3 miesiąc temu #196758 przez aniamaj133
Hej!
~Agusiak - współczuje! Niestety chyba w każdej rodzinie lub wśród znajomych zdarzają się osoby, których nie trawimy, a widywac sie z nimi musimy ;)
Podobnie jest z żoną mojego kuzyna - ona może wszystko lecz w jej domu na kawe nie ma co liczyc :angry:
Co do prezentów na roczek mysle, ze ciekawym pomyslem moze byc tez konik na biegunach, ale niestety nie wiem jak klaruja sie ceny ;)
Jak minal Wam dzien?
Ja bylam odwiedzic kolezanke z porodowki :) Lezalysmy razem na sali i tak sie zaprzyjaznilysmy wsrod nas jest jeszcze jedna.Wszystkie mieszkamy nie daleko i co jakis czas spotykamy sie na ploteczki. Na dodatek jedna z nich to kolezanka z klasy mojego meza :laugh: Wiec bylo naprawde smiesznie :laugh:
Oto trójka rozrabiaków - Zuzia 1.06, Damianek 3.06 i Kuba 4.06 :D Na tym zdjęciu nasze pociechy maja ok 3 tygodni.

ZYCZE WAM DOBREJ NOCKI. DO JUTRA KOCHANE!
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #196768 przez bombel779
Świetna fotka!!!! :) Fajnie że utrzymujecie kontakt! :) Ja jakiś czas temu widziałam przez okno dziewczynę z którą leżałam na patologii i pomyślałam -jaki ten świat mały :) Ale tak bliżej (żeby zaczepić) jeszcze jej nie spotkałam :P :)

13 lata 3 miesiąc temu #196770 przez Kozłowska
No obiecaliśmy że Chrzestny załatwia fotografa a chrzestna ubiera, tylko nie myślałam że to aż tyle wyjdzie. Myślałam że będzie to na zasadzie że chrzestni złożą się przykładowo po 400 zł to będzie 800 i z tej sumy załatwią wszystko ale niestety. I teraz tak głupio pójść z pustymi rękami:(
W sumie fotograf i tak mniej więcej tanio wziął od nas bo za te 480 zł mamy album z 8 zdjęciami + jedno w gratisie za to że ślubne robiliśmy u nie go. Do każdego zdjęcia po 2odbitki. Ogólnie póz będzie ok 30 z tego wybieramy 8 do albumu a i tak wszystkie będą na płycie więc w razie czego można później sobie wywołać. Także w poszukiwaniach fotografa wyszło najkorzystniej. Ale ceny masakra za ślubne zapłaciłam 1200 ale mam ok 30 w albumie i to plener i kościół i ze 60 na płycie jeszcze jak nie więcej.
Ale w sumie najlepiej zarabia się na dzieciach.
Te bański świetny pomysł, ale ona ma taką zwariowaną chrzestna i ta wszystko już pokupowała. Chciałam jej kupić takiego bujaka Fisher praice nie jest drogi bo kolega by mi przywiózł z Londynu akurat na początku października więc wyszło by mnie 70zł, ale dostała takiego jak miała 2 tygodnie!!. Masakra jakaś od Allegro i przeglądania zabawek dostaje zaj.....
Już mi głowa pęka jutro wybieram się na wycieczkę po sklepach może coś wpadnie mi w oko, choć nie lubię mieć ograniczonego budżetu, ale więcej niż stówkę już nie przeznaczę uważam że i tak mój mąż przegiął. Jak my będziemy chrzcić Małego to znając życie dostanie parę ciuszków i wszyscy się wypną nikt nie będzie chciał nam pomóc. Mogę zapomnieć że ktoś mi zdjęcia fundnie. A mój mąż nie umie odmówić dziecku nie kupi na pamiątkę. Ja też nie żałuję dziecku, ale kończy mi się kasa, a do pracy nikt mnie nie chce ach co wam będę pisać....

Dzięki za pomysły jak by wam coś jeszcze wpadło do głowy dajcie znać :)
Dobranoc

A była bym zapomniała trzeba się pochwalić mój szkrab jadł dzisiaj pierwszy raz marchewkę smakowała mu bardziej niż jabłuszko jutro jak coś wstawię zdjęcia.

13 lata 3 miesiąc temu #196780 przez bombel779
Kozłowska napisał:

Jak my będziemy chrzcić Małego to znając życie dostanie parę ciuszków i wszyscy się wypną nikt nie będzie chciał nam pomóc. Mogę zapomnieć że ktoś mi zdjęcia fundnie.

I tak właśnie zazwyczaj jest.. :huh:

13 lata 3 miesiąc temu #196956 przez Agusiak
dzień dobry dziewczynki :)

Moja kochana Paulinka dała mi dziś pospać aż do 7.30 :ohmy: Ale szczere mówiąc to wstałam jeszcze bardziej niewyspana niż jak o 6.00 ;)

Pogoda zrobiła się tak paskudna, że nawet na spacer nie chce się wyjść. Byleby tylko nie padało to jakoś się opatulimy, ale najgorzej jak pada, albo tak siąpi,bleeeee.

Mężu zabiera mnie dziś na kolację a mała zostaje z rodzicami, a wcześniej idę do fryzjera i naiwnie liczę, że uratuje moją fryzurę, którą całkiem skiepścił poprzedni fryzjer, bo jak nie to chyba się na jeża ogolę :silly:

Miłego dnia :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #196958 przez bombel779
Ja też byłam niedawno u fryzjera i nie jestem zadowolona :dry: chciałabym iść jeszcze raz!A mężowi grożę że wezmę jego maszynkę i się ogolę :P

13 lata 3 miesiąc temu #196962 przez Agusiak
Kozłowska fajne maluchy :) ja też mam stały kontakt z dziewczyną, z którą leżałam na sali poporodowej :) Z resztą moja imienniczka i urodziłyśmy tego samego dnia, tylko ona jakoś koło 6 rano a ja 13.30 :)

13 lata 3 miesiąc temu #196966 przez Agusiak
bombel779 czyli jesteśmy w podobnej sytuacji ;) A jeszcze ja jak mam złą fryzurę, w której źle czuję, to jestem baaaaaaardzo zła :angry:

Dziewczyny wygońcie mnie do lekarza, po aż wstyd się przyznać, ale od porodu nie byłam jeszcze u ginekologa :( Kurcze muszę się zebrać i pójść w końcu...

13 lata 3 miesiąc temu #196974 przez bombel779
Agusiak napisał:

bombel779 czyli jesteśmy w podobnej sytuacji ;) A jeszcze ja jak mam złą fryzurę, w której źle czuję, to jestem baaaaaaardzo zła :angry:

Ja też :angry: :P :laugh: :silly:

Agusiak MARSZ DO LEKARZA!!!!! :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #197055 przez Agusiak

Agusiak MARSZ DO LEKARZA!!!!!

bombel779 TAK JEST!!!!!! STAWIĘ SIĘ U LEKARZA W ŚRODĘ.

13 lata 3 miesiąc temu #197058 przez Agusiak
tzn, w środę, ale za tydzień, nie jutro, ponieważ mam obecnie @

13 lata 3 miesiąc temu #197061 przez Agusiak
Bombel zapomniałam napisać, że Jaś jest przesłodki :kiss: :kiss:
Podejrzałam na Waszym wątku :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #197066 przez bombel779
Agusiak napisał:

Bombel zapomniałam napisać, że Jaś jest przesłodki :kiss: :kiss:
Podejrzałam na Waszym wątku :laugh:

:blush: dziękuję w Jego imieniu ;) :kiss:

A ja jeszcze @ nie mam :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka