- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- MlodaMama
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/forum/czas-relaksu...k/Page-4.html#179523
^^MODERATOR
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Idę lulać malutką bo marudna bidulka.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się wczoraj ze swoim T tak pokłóciłam,że razem z małą spałyśmy na dole w salonie (na szczęście mam tu łóżeczko turystyczne) a on na górze w sypialni. Ale wiecie co, jakoś mam to w nosie. No chyba zły objaw, co....?
Najgorsze, że wieczorem mamy gości i będzie trzeba udawać, że wszystko OK, a ja nie z tych co robią dobrą minę do złej gry. Jak mi coś nie pasi to od razu po mnie widać. Będę się musiała więc sporo namęczyć i jeszcze na dodatek teraz dom ogarnąć ghrrrrr
Miłego weekendu
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Dlatego np. nie lubię spotykać się z teściami Żeby nie psuć nastroju muszę się nieźle namęczyć hehe
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może jeszcze troszkę go powk.... to więcej rzeczy porobi
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha może posprząta mieszkanie i Ty będziesz mieć luz ?Może jeszcze troszkę go powk.... to więcej rzeczy porobi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pani W na moją wiadomość, że karmię małą mlekiem modyfikowanym, zrobiła taką minę jakbym jej podstawiła obsraną pieluchę pod nos. Musiałam się powstrzymywać żeby nie wybuchnąć śmiechem, tak mnie rozbawiła ta jej wykrzywiona gęba. Jak jeszcze raz ktoś zapyta mnie o karmienie to powiem, że mała je już normalnie kanapki i to co my!!!! Wtedy mogą mieć dopiero ciekawe miny
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Jeszcze Wam napiszę, że Pani W powiedziała mi, że ja nie mam dziecka, bo w ogóle nie jest do mnie podobne, i że jak troszkę odpocznę to żebym sobie zrobiła swoje dziecko. Kobita jest coś koło 50tki, bo to tacy starsi troszkę znajomi. Ten Pan pracuje z moim T.
Udanej niedzieli Mamusie
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam pytanko.
Otóż od kiedy można wozić dziecko w spacerówce, ale nie parasolce tylko tej od kompletu z wózka 3w1? Chodzi mi o pozycję całkiem na płasko, ale jednak w spacerówce. Otóż moja gondola ma wewnątrz 71 cm długości, a moja córa 70 i jak wyprostuje nóżki to się nie mieści.
A na dodatek strasznie się rozpycha rączkami i nóżkami na boki jakby próbowała rozepchać gondolkę Nie wiem czy ją jeszcze przetrzymać w tej gondoli, w końcu jeszcze jakoś tam wchodzi
Wozimy się wózeczkiem Espiro GTX i kurcze wydawało mi się, że on ma jedną z większych gondoli.
Czekam na Wasze opinie i rady
Pozdrawiam
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdyby tak nie krzyczał to jeździłabym możliwie długo w gondoli,ale.... A koro Paulinka się nie mieści w gondoli to nie ma sensu jej męczyć,myślę że spokojnie możecie się przerzucić na spacerówkę,oparcie dać na płasko i będzie ok
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie sądziłam, że tak wcześnie, no ale...
Dzięki z odp
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj wieczorem miałam wizytę teściów, ale było nawet całkiem sympatycznie, chyba mój T z nią rozmawiał, bo zadzwoniła wcześniej i zapytała jakich używamy pieluch i kupiła takie jakie chcieliśmy
Za to w ten weekend mają nas odwiedzić tam na działce i bardzo się tym spinam, bo o ile parę godzin jestem w stanie znieść to całego weekendu z nimi raczej już nie
Kurcze obejrzałam przed chwilą na HBO polski film dokumentalny "Już jestem" o zapłodnieniu in vitro o dylematach surogatek i o ludziach których jedynym pragnieniem jest mieć dziecko.
Poryczałam się jak jednej pani udało się zajść w ciążę a potem ok 9 tyg.na badaniu okazało się, że nie widać bijącego serduszka i skierowano ją na zabieg oczyszczenia ;( coś strasznego.
Przypomniało się jak ja po zobaczeniu dwóch kresek na teście zaraz umówiłam się na wizytę, ale było jeszcze bardzo wcześnie i lekarz powiedział, że owszem jest pęcherzyk ciążowy, ale nie widać jeszcze zarodka i kazał mi przyjść za 10 dni. Ja jak to ja oczywiście po powrocie do domu wpisałam w google "nie widać zarodka" i tyle się naczytałam o ciążach bezzarodkowych że ciągle ryczałam i to były najdłuższe i najgorsze 10 dni w tej ciąży. Na szczęście na kolejnej wizycie pan dr przekrzywił monitor w moją stronę i pokazał mi migający punkcik- serduszko mojego maleństwa Dopiero wtedy powiadomiliśmy rodziców i innych bliskich
A teraz ten "migający punkcik" śpiocha sobie smacznie w łóżeczku a ja czekam na moją bliską koleżankę, gdyż ma nas odwiedzić
Buziaki dla Was Kochane Mamusie
Mamy ogromne szczęście, że mamy nasze dzieciaczki