- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do tabl , to przez 10 lat brałam cilest i było super . Libido wcale mniejsze nie było , waga nie rosła , jednym słowem wszystko bosko . Odstawiłąm je w maju , bo staraliśmy się o Amelkę

Ufff , ale sie rozpisałam , mam nadzieję ze nie bedziecie złe

Agusiak fajnie , ze u teściów było oki

Kozłowska Ty nocny marku

Ama dzisiaj kolejną kiepską noc miała

Uciekam ...miłego dzionka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Bombelku czy takie coś masz z tym glutenem? Tylko to zawiera MM, TAK?
Gratuluję zakupu samochodu. My też od jakiegoś czasu jeździmy już nowym autkiem i jestem z niego mega zadowolona

www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/produkty/p...a_mleczna_manna.aspx
Kozłowska Ojjjj moja szafa też prosi się o to żeby ktoś w niej posprzątał

A co do dzieci to może uda Wam wszystko zapewnić także dwójce

agi-p ale się bidulko nacierpiałaś rodząc Paulinkę

Dobrze, że teraz trafiłaś na konkretnego i dobrego lekarza, który na dodatek zrobił poprawki po tamtych popaprańcach.
A jeśli chodzi o opiekę nad małą gdybym znalazła pracę do pozostaje nam żłobek, bo nasi rodzice jeszcze pracują lub będziemy zajmować się nią na zmianę jeśli znajdę pracę popołudniami.
A teściowie dziś przyjeżdżają bo mammy podwójną okazję

Paulinka ma dziś swoje pierwsze imieniny (zdecydowaliśmy się na 10 października) i kończy dziś 5 miesięcy

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Mówisz , że ewentualnie żłobek ? Hmm to dobrą pracę musiałabyś znaleźć . Koszt żłobka to min 600 zł m-cznie , do tego doliczyc dojazdy i stracony czas . Moja kuzynka niedawno szukała i stwierdziła , ze to się nie opłaca , jak policzyła to wszystko . Tylko ona zarabia 1200 zł .
Bombel co do kombinezonu to moja koleżanka też ostatnio poszukiwała takowego , tyle że dla 11 m-go synka i kupiła w końcu na ciuchach za 29 zł !!!! Po sklepach to mówi , ze dla chłopców mało fajnych było , podobno zresztą im starszy ten jej Igorek to ciężej coś fajnego kupić . Mówi , ze kolejne dzidzi woli dziewczynkę , bo tych ciuszków wszędzie pełno

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
No właśnie!!Jak przeglądam ciuszki to widzę (tak mi się wydajeBombel co do kombinezonu to moja koleżanka też ostatnio poszukiwała takowego , tyle że dla 11 m-go synka i kupiła w końcu na ciuchach za 29 zł !!!! Po sklepach to mówi , ze dla chłopców mało fajnych było , podobno zresztą im starszy ten jej Igorek to ciężej coś fajnego kupić . Mówi , ze kolejne dzidzi woli dziewczynkę , bo tych ciuszków wszędzie pełno

Agusiak napisał:
Ja mam z Bobovity kaszkę,ale taka też może byćBombelku czy takie coś masz z tym glutenem? Tylko to zawiera MM, TAK?
Gratuluję zakupu samochodu. My też od jakiegoś czasu jeździmy już nowym autkiem i jestem z niego mega zadowolonaOby Twój też Wam dobrze służył
www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/produkty/p...a_mleczna_manna.aspx

No mam nadzieję że autko będzie nam służyć!Bo te które sprzedaliśmy było takie cudowne!! To głupie,ale ubóstwiałam to auto

W zeszłym roku kupiliśmy drugie autko żeby mój T miał czym jeździć (głównie na budowę) no i z tamtym trochę wtopiliśmy,okazało się felerne

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
no tak, więcej- jeśli masz ochotę na córkę w stylu pink-sweetCo do wyboru ciuszków to też mam wrażenie że dla dziewczynek zawsze na sklepowych półkach więcej ciuszków jest

nie ma "normalnych" kolorów dla dziewczynek poza różem, fioletem, beżem czy bielą. same falbanki i kokardki. Tola ma kilka chłopięcych ubranek. I częściej widzę ładne ubranka dla chłopców- bo ile można mieć różowych sukienek czy fioletowych sweterków.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no tak, więcej- jeśli masz ochotę na córkę w stylu pink-sweet
nie ma "normalnych" kolorów dla dziewczynek poza różem, fioletem, beżem czy bielą. same falbanki i kokardki. Tola ma kilka chłopięcych ubranek. I częściej widzę ładne ubranka dla chłopców- bo ile można mieć różowych sukienek czy fioletowych sweterków.
zgadzam się z Emme, Paulina też większość ciuszków ma chłopięcych, nawet ostatnio zakupiony kombinezonik. Dla dziewczynek ubranka podobają mi się z Coccodrillo ale tam zaś ceny też ładne. Chociaż jak się trafi na promocję to można coś fajnego kupić.
agi-p dziękujemy z życzenia i także ślemy buziaki

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Agusiak - wszystkiego najlepszego dla Paulinki

Nie wiecie jak to jest jak szukam czegoś na Matka to nic mi się nie podoba same dla dziewczynek widzę

Co do kombinezonów popatrzcie na Allegro ja kupiłam Matiemu za 25zł ja teraz poszukuję takiego misiowego-włochatego wiecie pewnie o co chodzi

Pogoda paskudna, ale jak nie zacznie padać to spadamy choć na krótki spacer

Choć najpierw muszę doprowadzić się do porządku bo mały nie dał mi dziś pospać

Buziaki

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Pogoda dziś straszna, a w mieszkaniu chłodno

Zuzka nie chciala dzis sama spac, obudzila sie ok2 w nocy nakarmilam ja i usnela, ale jak tylko odlozylam ja do lozeczka to od razu sie obudzila takze spalismy w trojke na naszej ciasnej wersalce

Hm ubranka dla dziewczynek rzeczywscie sa przeslodzone i wszystkie na te sama nutke, za to dla chlopcow sa takie bardziej meskie

Ja podaje malej juz zupki, zaczelam od sloiczka z hipp - zupa jarzynowa krem po 4msc, a sama juz podalam jej zblendrowanego ziemniaka z marchewka i kalafiorem lub kurczakiem, brokula juz tez dostala i nic sie nie dzialo. Dzis mam lenia do gotowania takze dostanie gotowy produkt. Wcina caly sloiczek to chyba dobrze

Co do cc lekarz powiedzial mi to jako zalecenie ogolnie, nie indywidualne, ale sami myslimy o trzech latach roznicy pomiedzy dziecmi.
Tabletki jakie przyjmuje to wlasnie cerazette, dlatego nie wiem dlaczego tak na mnie dzialaj

Milego dnia Kochane!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru i jest bardzo zimno, dobrze że miałam kaptur przy kurtce bo bardzo wieje, brrrr.
Postanowiłam zacząć już zbierać na spacerówkę. Kupię ją dopiero na wiosnę więc mam kilka miesięcy na uzbieranie odpowiedniej kwoty.
Ta pierwsza bardzo mi się podoba, ale obawiam się, że może się nie sprawdzić na naszych chodnikach i krawężnikach, chociaż czytałam opinie, że te kółka pomimo tego że małe są bardzo mocne ale zawieszenie jest jednak dosyć niskie:
allegro.pl/wozek-nuna-pepp-2011-super-promocja-i1862865799.html
Dlatego jednak bardziej skłaniam się ku drugiemu, który też bardzo mi się podoba. Kolor trio plum:
allegro.pl/hauck-malibu-5-kolorow-gratis-i1777645864.html
A Wy macie już jakieś spacerówki na oku??
Idę dać małej mleczko a potem zrobię sobie kawkę i powygrzewamy się przy kominku

a jak wróci tatuś z kaszką to będzie obiadek z pierwszą porcją glutenu

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aniumaj ja tez szukam rękawiczek dla Jasia (i butów) więc jak cosik znajdę to Ci podrzucę do przeglądnięcia

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

aniamaj133 w tym wózku jak doładuję koszyk to nic się nie zmieni, bo on leży na ramie wózka, więc nie opadnie w dół. Jednak nie ma tego pałąka z przodu i nie wiem czy jest możliwość zamontowania. Mężowi się bardzo podoba bo fajnie się składa i zajmuje mało miejsca w aucie, ale mnie się bardziej podoba ten drugi, chociaż ten pierwszy rzeczywiście jest ciekawy.
słuchajcie wiem, że na 100 ml zupki trzeba podać jedną płaską łyżeczkę tej kaszki z glutenem, ale co w przypadku słoiczków? Tzn. jak np podaję pól słoiczka gotowego dania lub cały słoiczek to ile tych łyżeczek z glutenem wtedy dać?? Na pół słoiczka ile i na cały słoiczek ile??
Imieninki i pięciomiesięcznica bardzo udane, mamy już śliczny śpiworek do wózka z owczej wełny od teściów

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ile ma taki słoiczek ml????słuchajcie wiem, że na 100 ml zupki trzeba podać jedną płaską łyżeczkę tej kaszki z glutenem, ale co w przypadku słoiczków? Tzn. jak np podaję pól słoiczka gotowego dania lub cały słoiczek to ile tych łyżeczek z glutenem wtedy dać?? Na pół słoiczka ile i na cały słoiczek ile??
)
Wskazane jest by podawać JEDNĄ łyżeczkę 1xdziennie więc więcej nie podawaj. Ja takich słoiczków nie kupuję więc nie wiem jakiej są pojemności ale pewnie trochę ponad 100ml ?? 130?? Jeśli tak to daj normalnie 1 łyżeczkę