BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #209712 przez bombel779
aniamaj133 napisał:

Bombelku pochodze z Katowic, potem mieszkałam w Chorzowie, a po ślubie przeprowadziłam się do Świętochłowic :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #209722 przez Agusiak

Agusiaku w niedziele pewnie bedzie paskudnie chłodno

właśnie tak coś się zapowiada i nadal trzymam kciuki :blink: :silly:
Już dzisiaj teściu powiedział, że w taką pogodę nie ma sensu jechać z małym dzieckiem (mądry chłopina :))
Aniu koniecznie pochwal nam się zakupowymi zdobyczami :)
Ja namawiam męża żebyśmy wybrali się do Pepco bo tam fajne ceny są, ale najbliższy sklep mamy w Siemianowicach Śląskich, a to kawałek ale warto ;) Za to obiecał, że jutro pojedziemy do H&M, może tam upoluję bezrękawnik, a może i coś dla siebie.
Potrzebuję kupić sobie spodnie bo moje ulubione przecierają się już w kroku, ale nie znoszę kupować dla siebie ubrań a zwłaszcza spodni bo zawsze łapię doła. Jak już uda mi się jakieś kupić to chodzę w nich aż się przetrą i właśnie nadszedł czas na nowe :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #209728 przez aniamaj133
Agusiaku mam tak samo, jak już się dobrze czuję w jakiś spodniach to potem chodze w nich na okrągło :laugh:
Uciekam spac, ząb mnie boli, a zdrowy jest :angry:
Papa

13 lata 6 miesiąc temu #209730 przez Agusiak
dobranoc Aniu i Zuziu :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #209743 przez Agusiak
ja też uciekam spać
dobranoc dziewczynki :kiss: :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #209802 przez agi-p
Dzień dobry :)
Aniamaj Amelka waży 6100 wg naszej wagi :) 18.10 idziemy na kolejne szczepienie to dowiem sie dokładnie . Co do rozmiaru ubranek , to zależy jaka firma . Przeważnie nosi 62 i 68 .

Kurzce dziewczyny myślałam , ze tylko ja tak mam , ze zakupów dla siebie nienawidzę . Mąż się śmieje , ze jestem jedna z nielicznych dziewczyn , które nie lubią zakupów . Uwielbiam kupować mężowi i córeczkom , ale sobie absolutnie .
I właśnie mam też problem ze spodniami . Niestety moja figura nie wróciła do dawnego wyglądu i stare ukochane spodnie leżą w szafie . Chodzę w tych co kiedyś miałam luźne :(
A one już są wytarte , ale cały czas nie chcę iść na zakupy , bo łudzę sie , ze schudnę jeszcze . A waga jak na złość stanęła w miejscu i ani drgnie :(

My dzisiaj mamy gości , więc muszę iść ogarnąć domek i przygotować coś do jedzenia .

Dołączam foty Amy a czapuszce :) Muszę tylko doszyć do niej coś do wiązania jej pod buźką , chyba coś z rzepem dam .
I przeglądałam wczoraj allegro za butkami dla Małej :)
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #209859 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi-p czapucha jest świetna a Amelka taka słodziutka, do schrupania :)

Ja też muszę u nas ogarnąć, ale tak mi się nie chce, że szok. Mąż w pracy i muszę czekać do 14 aż wróci i gdzieś się wybierzemy. Nie lubię jak pracuje w soboty, ale pieniądze niestety na drzewach nie rosną :dry:
Tak w ogóle to coraz częściej myślę żeby pójść do pracy. Mąż wraca o 14 więc mogłabym pracować na drugą zmianę, albo ja na rano, a on popołudniami. Coś trzeba wymyślić jak chcemy iść na swoje, bo z jednej pensji to możemy zapomnieć nawet o najtańszym wynajmie :(

Miłego dnia :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #209873 przez Agusiak
a to specjalnie dla bombla ;) Nasz ocelot :P też za duży. Rozmiar 80. Nogawki dobre, ale rękawy za długie. Są jeszcze butki w komplecie. Proszę się nie śmiać z cętek, to nie mój wybór a spadek po kuzynie Paulki :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i jeszcze takie :)

Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #209887 przez agi-p
Agusiak Twoja Paulka też słodziuteńka ...jakie fajowe włoski ma :) U mojej dopiero odrastają (wyszły jej wszystkie z głupia ciemieniuchą). I jak pięknie siedzi ...bomba :) Powiedz mi Paulinka ma brązowe oczka ???
A zdjęcie w cętkach fajowe...prawie Małej nie widać :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #209892 przez Kozłowska
Witam mamusie ;)
Pogoda paskudna :( pada i pada mam nadzieję że chociaż na 2 godzinki przestanie żebyśmy wyszli chociaż na krótki spacer ;)
Co do wagi już pisałam że mój skarb waży 7110 i mierzy 66 cm. Co do ciuszków zależy zakładam 68 z niektórych nawet 62 jest dobre, a czasem to 74 bo Matek ma długie nóżki i nie które są już za krótkie.
Właśnie siedzi mi na kolanach mój mały terrorysta i pożera mi szlafrok bo my dziś zrobimy chyba dzień piżamowy :silly:

Oj ja też bym z chęciom poszła do pracy rozesłałam już chyba ze sto CV byłam na parunastu rozmowach ale niestety ciężko mi znaleźć pracę żebym mogła się wymieniać z mężem bo on pracuje na 3 zmiany. Zaraz kończy mi się macierzyński to pośredniak coś mi na pewno znajdzie :dry:

agi-p cza-pucha świetna ja ostatnio w H&M patrzyłam podobną teraz żałuję że nie kupiłam ale sezon zimowy dopiero się rozpocznie więc jeszcze pewnie zdążę.(tylko pewnie cena będzie też inna:( )
Dobra buziole miłego dzionka
Wow u mnie słoneczko wyjrzało to szykujemy się na spacerek:))

Paula Super:)) Buziaki

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #209896 przez Agusiak
agi-p tak ma brązowe oczka :) to jedyne co ma po mnie a tak to cały tata, ale póki co najbardziej podobna jest do teścia ;)

Kozłowska miłego spacerku :) U nas cały czas ponuro i deszczyk siąpi. Moja Paulka waży 8600 i ma 71 cm długości :)

bombel Ty Jasiowi suszysz już włoski suszarką po kąpieli, czy nakładasz czapeczkę?
Ma takie piękne, długie włoski :)

13 lata 6 miesiąc temu #209967 przez aniamaj133
Hej:)
I znowu nic dla siebie nie kupiłam, nic w tych slepach nie ma. Może wieczorem wybierzemy sie z mezem do jakiegos centrum handlowego, bo jedzonko tez trzeba kupic, a że pada co chwilę to nie było sensu nigdzie dzisiaj z Zuzią wychodzic.
Obiadek gotowy, kotleciki usmażone czekam aż mężuś wróci z pracy, czasami pracuje i w niedziele, ale na szczęście jutro ma wolne :)
Agusiak- super te ubranko! Fajowe! Będę szukac podobnego dla Zuzi! No i Paulinka duza juz jest, Zuzia od niej o 3tygodnie mlodsza a wazy dopiero 6,200 i ma ok 68cm.
Musze ja troche podtuczyc, bo wg lekarza powinna wiecej przybrac. Za to zupki jarzynowe - krem wcina pięknie, aż w szoku byłąm, bo deserków wcinałą tylko pół słoiczka, a zupki to od razu cały :ohmy:
Agusiak - Paulina juz siedzi sama? :ohmy: Super!
Ale dzis szaro buro :dry:
Mykam na allegro podpatrzyc jakis kombinezonik dla malej:)

13 lata 6 miesiąc temu #209969 przez aniamaj133
Aha Agusiak pora zmienic awatarka bo w gondoli Paulinka juz nie jezdzi :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #210030 przez bombel779
Agusiak napisał:

a to specjalnie dla bombla ;) Nasz ocelot :P też za duży. Rozmiar 80. Nogawki dobre, ale rękawy za długie. Są jeszcze butki w komplecie. Proszę się nie śmiać z cętek, to nie mój wybór a spadek po kuzynie Paulki :silly:

Hihi :lol: Wygląda tak słodko jak mój Jaś :P :lol: Widziałaś Go zapewne w kombinezonie?? :) :D

Agusiak napisał:

bombel Ty Jasiowi suszysz już włoski suszarką po kąpieli, czy nakładasz czapeczkę?
Ma takie piękne, długie włoski :)

Kochana włoski suszę ręczniczkiem,czapeczki nie nakładam.Używałam jej w zasadzie tylko w pierwszych tygodniach życia Jasia :)
Zawsze wieczorem,po kąpieli szczotkuję włoski :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 6 miesiąc temu #210077 przez Agusiak
bombel tak widziałam Jasia na Waszym wątku dlatego specjalnie dla Ciebie wpakowałam nynke e ocelota (tzn. tak naprawdę to nie wiem co to było;)) ale gdzieś mi w nim zniknęła ;) Jaś wyglądał wspaniale, z pewnością będzie mu cieplutko :blink:
Ja też zawsze po kąpieli szczotkuję włoski, ale nakładam czapeczkę na ok 10-15 min bo tak mi położna powiedziała ;)

aniamaj133 to fakt z tym awatarkiem ale nie ma nigdzie, a przynajmniej ja nie znalazłam takiej grafiki ze spacerówką, ale może jeszcze poszukam :blink: :silly:
A Paulinka to tak raczej sama nie siedzi, jak na chwilkę posadzę to chce złapać swoje stópki, ale tak to jej nie sadzam jeszcze.

Ja dla siebie nic dziś nie kupiłam, ale byliśmy w tym Pepco i kupiłam małej jeszcze kombinezon rozm 74, dwie pary rękawiczek i bodziaki z długim rękawem. W poniedziałek wybieramy się do szwagierki do sklepu po czapuchę zimową i szaliczek a także do hurtowni po ten śpiwór do wózka. Chciałam też kupić w Pepco te puzzle piankowe, ale były tylko małe.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka