- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0

laski jak to jest z tym mierzeniem buta mierzylam malemu stope ma juz 14 cm to brac na 15 cm wkladke czy 14.5 jejku zakrecilam sie ...
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Megi a duzo ten lek kosztuje? Mam w domu Immudium od biegunki.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pogoda dziś paskudna

Ok. 16 jedziemy do Lenki na urodziny.

Hania kolejną noc pięknie spała także w sumie niczym się ten sen jej nie różni od tego w łóżeczku

W pokoju mamy o wiele więcej miejsca i stwierdziliśmy,że teraz możemy kupić Hani jakąś większą zabawkę(ale o tym chyba już pisałam) i zaczęłam szperać i myśleć nad kuchnią,grillem czy jakimś straganem z warzywami. Ale rozmawiałam wczoraj z siostrą i mówi,że siostrzenica(Hani chrzestna)chce Hanuli kupić kuchnię,także jedno z głowy

Sylka,mogłabyś mi napisać na priv,fb czy na maila jak dokładnie robiłaś ten tęczowy biszkopt? Chodzi mi o to z ilu jajek,ile dawałaś barwnika i jaki(w proszku,żelu,płynie)i jaki w ogóle wysoki był ten Twój tort?
Zastanawiam się m.in. nad takimi:
www.google.pl/search?q=debbie+brown+tort...64.html%3B1180%3B800
Reszty nie mogę znaleźć w necie

Może macie jakieś pomysły?
Patrzę za okno,a tam zamieć,sypie,że świata nie widać

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Edit.
PAmiętacie naszą dyskusję o tym na którym mleku pisze że ma wapń. Otóż na mleku Pilos z LIdla pisze ze jest w składzie. Później moge wam foto pokazać.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja bylam z tymciem na spacerku nozkowym nie chcial spac to go wzielam . u nas nie ma grama sniegu, raczej bloto.. ale byl zadowlony i grzecznie szedl za raczke.. a spanie hmm musialam lezc do jego lozeczka i dopiero wtedy zaspal

mam pytanie czy wasze dzieci pija duzo ??? moj potrafi naraz 2 bidony .. on co chwile pije i boje sie, czy cos mu nie jest z nerkami ... czy cukrzycy nie ma ... oj chyba sie nakrecam juz...

spoko Gosia ja tez nie wiem co tymciowi kupic . mysle nad grillem. klocki duplo, crayola cale zestawy ciastoline . kredki , farby, pisaki i cala reszta ... i dalej mam brak pomyslow jak narazie..

super bo uwielbiam produkty Pilosa

my jutro jak pogoda dopiesze, to idziemy na maraton sklepwy szukac butkow na wiosne dla Tymcia ...

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzieki za mleko

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Dziewczynki sporo naprodukowałyście

Sylka mam nadzieję że Kubusiowi wysypka przejdzie. Ciekawe skąd mu się to bierze?
Dobrze że mleko Pilos ma wapń bo też często je kupujemy

megi super, że będziesz mieć autko do własnej dyspozycji, to bardzo wygodne rozwiązanie zwłaszcza przy dziecku. I masz rację czasem lepiej zostawić samochód do tzw zarżnięcia niż dostać za niego marne grosze, które zaraz się rozejdą.
Oj widzę że macie ze swoimi chłopakami. U nas na szczęście nie było jeszcze takich histerii ale owszem różki moja niunia też umie pokazać.
Gosia super, że Hania zaakceptowała nowe spanie i musiała wyglądać rewelacyjnie zajmując na nowym łóżku tak mało miejsca

Torcik bardzo fajny, myślałam o takim na roczek

Gosi taka zima u Was

agi odpoczęłaś przy mężusiu w weekend? Nie martw się ten tydzień też Ci szybko zleci

U nas weekend udany chociaż troszkę męczący.
Imprezka rocznicowa była super. Pierwszy raz mieliśmy katering i jesteśmy mega zadowoleni i z pewnością jeszcze z tej opcji skorzystamy

A dzisiaj pojechaliśmy z młodą na Oldtimerbazar i zarobiła koszulkę

Ale poza tym to mało było ciekawych rzeczy.
Po południu T zabrał jeszcze młodą na spacer a ja zapadłam w sen.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Spokojnego wieczorku
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ja tylko na moment . Od razu się przyznam , ze jeszcze Was nie nadrobiłam , bo tu widze post na poście

My już jesteśmy u Mamci . Na neciku limit mi się skończył

Zaraz jemy sniadanko i uciekamy do biedronki i rosmana . Od dziś promocja na taerze,miseczki i szklaneczki z bohaterami z bajek . Chciałabym kupić taki komplet dla Ami i miałabym już z głowy prezent na zajaczka

Po powrocie wszystko nadrobię , co pisałyście

Miłęgo poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

to ja z rana wrzucę kilka fotek, potem je usunę żeby nie zaśmiecać a na pokazywarkę jakoś nie chcą mi się ładować.
Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak super ze sie imprezka udala katering hmmm fajna sprawa

a kuzyna zona sie nie przejmuj ja mam dystans do tego moj na widok szwagierki kwiczy az leci do pokoju i mnei zostawia sama na go za reke lapie i leci haha ale mi to nie przeszkadza w koncu to jego mama chrzestna

sniadanko superowoe dla Linki ona fajnei pozuje jak modelka

ja juz ogarnelam mamci domek poodkurzalam wszystkie pmieszczenia , jak narazie tymek zajal sie soba , kolo 11 idziemy szukac butow na wiosne

hmmm widze ze obchodzicie zajaczka .. u nas sie nie obchodzi

ja dzis sie poddalam i cala noc spal ze mna, ani razu sie nie budzil ,tylko macal czy ma mnei blisko laski , on mi sie prawie wczoraj nie zaszedl w lozeczku .. nie wiem co sie dzieje boi sie byc sam ....nic zobaczymy jak S przyjezie co bedzie ...
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Fajnie , ze o tym mleku napisałaś

Gosiu śnieg u Was ? O rany ... oby Nas ominął . Dzisiaj póki co pada deszcz .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A prezenty dla Hanuli wymyśliłaś świetne

A z tortem , to jak zawsze ambitnie u Ciebie

Megi tym , ze Tymek dużo pije , to raczej nie masz się co przejmować . To dobrze . Amelka też dużo pije . Wody czystej . Sporadycznie jakis sok marchewkowy .
Powodzenia na zakupach butkowych

Fajnie , ze imprezka udana . I , ze katering okazał się strzałem w 10

A zdjęcia super

Pauliś jest śliczniutka

Ja dziś niepotrzebnie pojechałam do tej biedrony

Zaraz zmykamy na drzemkę

Weekend minął mi bardzo szybko ....zdecydowanie za szybko .
Ale przygotowałam sobie już rzeczy dla siebie i Mai do szpitala . W razie czego Męzus tylko wpakuje wszystko do torby i przywiezie

Z zakupów jedynie ten materac mi został , stelaż pod wanienkę , biustonosze do karmienia i witaminy dla Małej

Miłego dzionka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak ciuchcia wymiata

A z zabawą tak jak pisze Agi. Głowka do góru PAula wie kto najukochanszą mamcią jest

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Weszłam rano na chwilkę na forum i od razu wysłałam mężusiowi wiadomość,żeby zajechał po tą zastawę po pracy. No i teraz wysłałam sprostowanie. Wkurza mnie,że nie jest wyszczególnione w gazetce

Urodzinki miłe,przyjemne i udane. Moje dzieci się pięknie bawiły. Miśko trochę wariował,ale to dlatego,że i Antek i Lena też. A Hanuśka nieco z boku zajęła się "odkurzaniem" i robieniem kawki wszystkim siedzącym przy stole

Co do żali i płaczu. Wczoraj siedzą przy stole i jedzą obiad Michu,Hania,ja do kontroli Hańkowego jedzenia i szwagierka. Nagle Michu zaczął płakać(nie pamiętam dlaczego),Hania się na niego patrzy i widzę jak jej kąciki ust opadają

Agusia,śniadanko superowe

Agi,dobrze,że masz przy sobie Paulę i jej notebooka

No,niestety śniegu u nas mnóstwo

Do prezentów dorzucam jeszcze coś takiego: allegro.pl/duzy-zestaw-sprzataczki-do-sp...acz-i3070418888.html Takie typowo dziewczęce te prezenty,ale jak mniemam Michu też się dorwie.Bo i jedno i drugie jak tylko widzi kogoś sprzątającego to się pali. Michu zaraz wyciąga chusteczki nawilżane do mebli,a Hania biegnie po zmiotkę i szufelkę.
Lena dostała na urodziny kuchnię i pierwsi do zabawy byli starszy brat Leny Antek-lat 10,5 i mój Michałek. Dopiero potem Lena. A Hania zaczęła się bawić jak już cała reszta przeszła do czegoś innego

A co do kuchni to Hania dostanie (na dzień dzisiejszy) taką: allegro.pl/super-zestaw-kuchnia-czer-swi...uza-i3064493321.html
Miłego dnia dziewczynki! Ja uciekam do prasowania