- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Ucałuj Kubusia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Najlepsze jest to że KUba ma nietypową te wysypke bo ani w buzi ani stopach jej nie ma. Sam czytałam o tym ale odrzuciałam ze wzgl na wyglad i charakter umiejscowienia zmian. Jak widac może wystapic w nietypowej postaci. Jak minie mu wysypka zrobie ponownie morfologię dla pewnośći że infekcja poszła w las

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale odpoczywaj i obserwuj sytuację a w razie czego do lekarza.
Ja jestem mega wku....bo coś nam dziś się porąbało z dekoderami i nie ma żadnego kanału. Nie wiem czy to dziadostwo trzeba zresetować czy jak ale zaraz wywalę to oknem

A jeszcze nawet nie mam się w co ubrać na taką pogodę, mam tylko gruby płaszcz zimowy a potem już cieniuteńkie rzeczy

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Pora wiec zadbać o siebie. Mąż ma racje , idź do lekarza i porób odpowiednie badania . Z sercem żartów nie ma . Nie daj boże zasłabniesz i co wtedy . Musisz być sprawna i silna dla Kubusia . Mam nadzieję , ze szybko załatwisz swojego lekarza .
Megi podwiązanie jajników jest surowo w PL zabronione .Grozi za to kara pozbawienia wolnosci dla wykonującego ten zabieg . Muszą być naprawdę mocne podstawy zdrowotne , zeby tego dokonali . To , ze ktoś ma 3 cc za sobą to nie wystarczający powód .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dobrze że pogoda ładna to na dwór się pójdzie.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja mam dziś taki dzień że płaczę co chwilę

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My już po pierwszym spacerku

Agusia,Megi,ja też mam Polsat

Agusia,Hanuśka nam zaczęła liczyć na wakacjach,najpierw do trzech,po jakimś czasie do pięciu,ale ostatnio to mnie zszokowała. Na pewno nauczyła się z bajek,bo w KPMM co rusz liczą no i najważniejsze to Michaś. Ona po nim wszystko powtarza,a wiadomo jak to 4-latek. Gry planszowe,zabawa w chowanego itp. Michu liczy,a Hania papuguje. Duży plus starszego rodzeństwa

Sylka,jejciu co za dobre wiadomości

Miłego dzionka!
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aga w tamtych czasach to robili sami lekarze taki wymog byl podobno ze po 3 podwiazywali no miala wskazania ale jej nie zrobil .. i sama mowi ze cud ze tfu 4 cesarki a 5 dzieci ma w tym blizniaki pomieszalo mi sie heheh

ojj ja nie wiem o ktorej maly pojdzie spac .. poszlismy na miasto z mamcia lazilam 2.5 godz mimo wiatru fajnei bylo .. a maly zaspal po 15 dopiero zasypial na nocniku ... i dopiero mi wstal zjadl rybke i bawi sie na calego ...
a poszlismy po mame do szkoly to
wiecie co dzis sie dowiedzialam ze u nas 300 zl przedszkole tzn tu u mamy i ide zapisac malego miejsce niech bedzie najwyzej zrezygnuje ale jakbym tfu tfu musiala wrocic do pracy to musze sie zabezpieczyc 2,5 latki normalnei przyjmuja tylko ja to czarno widze, on sam jesc nie chce zupy ni drugiego dania , nie wola siku, mama mnie pociesza ze mamy czas ze miesiac u dziecka to duzo .. ojjj

apropo polsatu S zmienial niedawno umowe, nie mamy innej mozliwosci tam kablowki nie ma ... normalnei porazka z nimi..

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu lepiej Ci już ? Kurcze te hormony to szaleją w ciaży potwornie

Gosiu Hania to gigant

A na nocniczek przejdzie jej pora . Pewnie zacznie od razu na normalna ubikację się załatwiać . Tak naprawdę ma jeszcze czas na to . Teraz jest taki boom na nocniki i wszyscy dzieci szybko wysadzają (sama w sumie tak robię) , ale wszędzie pisze , ze dziecko w tym wieku nie potrafi jeszcze sygnalizować na dobre potrzeb i nie ma co przyspieszać tego procederu .
Megi to zabiegany dzień za Wami

A w szkołach to teraz sie dzieją takie rzeczy , ze włos na głowie się jeży

Megi jak Tymek pójdzie do przedszkola , to zobaczysz , ze wszystkiego w mig się nauczy . Tak działa siła grupy .Dzieci wtedy naśladują , prześcigają się w umiejętnościach i dużo to dziecku daje .
Ale to planujesz zostać u Mamy , ze tu chcesz przedszkole ?
Rany tak straszycie z tym Polsatem ... nam sie umowa z N'ką skończyła i został nam tylko Polsat właśnie . Póki co jest ok , tylko ostatnio zniknęły nam kanały ... bajek mamy teraz mniej

My pospacerowałyśmy sobie , potem Mężus przyjechał i popołudnie zdecydowanie za szybko minęło , ale za to bardzo przyjemnie

Strasznie żałuję , ze te słoneczne dzionki się kończą

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciężko było mi wstać , ale wyjścia nie było

Mamy już czwartek , cieszę się , bo jutro jadę do domu

Nic zmykam na kawkę i przebrać sie z piżamy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi z tym Polsatem to powiem Ci najgorzej z tymi nowymi dekoderami, podobno trzeba je resetować co jakiś czas, taki urok. Wczoraj tata tam dzwonił i to z ich winy nie było tv, zaraz włączyli, tylko ciekawe czy odliczą nam to od rachunku, hahah.
Powiem Ci że miałam eNkę i mimo wszystko o wiele bardziej zadowolona jestem z Polsatu. Na eNkę nie zdecydowałbym się już nigdy życiu. Mieliśmy wybrany jeden pakiet a chyba nigdy nie zapłaciłam za abonament dwa razy tej samej kwoty, zawsze przychodziło inne rozliczenie, masakra. I jeszcze te faktury tylko przez TV, koszmar. Polsat poza dekoderami jest w porządku

megi no dzieje się teraz w tych szkołach, aż strach dziecko wysyłać. Ale wydaje mi się ze to wynika głównie z tego że nauczyciele obecnie nie mają żadnego autorytetu wśród tych dzieciaków. Przyjdą takie dziewczątka po studiach i myślą że są wielkie Panie nauczycielki. No chyba że trafi się jakaś faktycznie z podejściem ale to rzadko. U nas czy w podstawówce czy LO nie było mowy o takim zachowaniu a przecież także były tzw łobuzy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lecę na śniadanie, bestyjka nakarmiona i ogląda bajki.
Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja tez nie miaąłm siły do Was zajrzeć. Na spacerze z Kuba serce mnie zaczeło boleć. Dobrze że wzięłam na wszelki wypadek wózek to wsadziłam go do niego i powoli wróciłam do domu. 3 godz mnie bolało i puls był wysoki. Dzis rano jak wstałam po nocy sam puls 100 a przecież nic nie robiłam. KUrcze po ciazy był spokój z sercem (wczesniej miałam takie problemy i w ciazy) i chyba znów coś sie odzywa
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi a odnosnie zostania u mamy no wiesz wole sie zabezpieczyc jeszcze nc do konca nie wiem czy wroce do pracy ale jak bede musiala wole iec to przedszkole , bo mama pracuje do 15, wiec jak bede miec popoludniowa zmiane , to nie dosc ze go tydzien nie bede widziec bo mam od 12 do 20 to mama bedzie sie nim zajmowac ...a dyrektor nie ma mowy by mnie dal na 1 zmiane bo terapeuci robia na 2 ...w sumie to nie wiem po co ..ja o tak tam robie co opiekun, pokojowa.. oprocz terapii oczywoscie.. no nic zobaczymy, wszystko mi sie w czerwcu wyjasni,, jak cos musze lzobka poszukac, jakby Tymek nie oswoil wszystkiego ..
dzis mamy w planach wypad do cioci , bo dzwonila by sie pokazac :)cos troche kropilo.. wiec zobaczymy
moja bestyjka luka co pisze do was i nie chce zlezc mi z kolan ale zaraz robi wypadzik bo ide cwiczyc z chodakowaska , chce jakos na to wesele wygladac