- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Dave, Ty ogólnie szczuplutka jesteś, więc myślę, że szybko brzuszek wróci do normy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Czy Wasze dzieci bez wyjątku kochają spacerki? Czy zasypiają bezproblemowo? Mikus coś nie stał sie póki co wielbicielem spacerkow i wózka, więc wychodzimy tylko do ogrodu zeby moc wrócić w każdej chwili kiedy syrena sie rozkręci no i nie wiem gdzie jest pies pogrzebany, bo wyobrazalam sobie spacerki jako pasmo przyjemności obopolnych a na to wygląda, ze to póki co byłaby tylko moja przyjemność, którą podły nastrój Mikusiowy szybko zmienia w nieprzyjemnosć.... Nie może usnąc i go to wkurza, chciałby coś postać, ale nie jest to smok- wszystkie dotychczasowe próby " zasmoczenia" spełzły na niczym, cycus pewnie poratowałby sytuacje, no ale niewykonalne podać cycusia dzidziusiowi jadącemu w wózeczku, samemu ten wózeczek pchając...no i kicha jest, bo pogoda piękna a my i tak większość czasu spędzamy w domu
A propos staników to tez mam Mama Alles Bianca ale szału nie ma, jakiś z przodu na łączeniu miseczek jest niewydarzony i odstaje, więc pod dopasowaną bluzkę sie nie nadaje, bo brzydko to wygląda, zdecydowanie lepiej leży Triumph
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
moj Dawid na poczatku nie lubil wozka. Jak na balkonie byl to tylko 5 min i plakal, myslalam jak to bedzie ze spacerami ze nigdzie dalej nam sie nie uda wybrac. Na pierwszy spacer wybralam sie do lekarza,musialam wiec czy by plakal czy nie to trudno. Spacerek do przychodni trwal 15 min i okazalo sie ze Dawid jak jedzie to pieknie spi, po wizycie szkoda bylo mi wracac do domu i pospacerowalismy jeszcze godzine. Teraz jak z nim wychodze to na trzy godziny i spi ladnie caly czas
Fotka mojego skarba. Juz jest z nami 1miesiac
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój synek coś marudnie dziś zaczął dzień od 5 prawie do 8 z przerwami płacz, karmienie, przebieranie, i tak w kółko męża wykorzystałam do zmiany pampersiaka jeszcze przed pracą
Teraz słodko śpi, ale pewnie nie za długo trzeba się ogarnąć
Miłego dnia mamuśki
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
U mnie też "ciekawy" poranek. Zdążyłam się na szybkiego ogarnąć, bo mały marudził, ubrałam się a po chwili synek zwrócił na mnie pół śniadania Podczas przebierania zasikał czyste body i przewijak, a minutkę po założeniu świeżej pieluchy zaczął głośną produkcję
Macierzyństwo
Czekam na położną. Musze jej pokazać moje szwy, bo zauwazyłam wczoraj, że mam taką gulkę wystającą w jednym miejscu (tydzień temu mówiła, że może tam być mały krwiaczek, bo było opuchnięte, a teraz taka gula jest).
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja sobie narobiłam problemu... Nauczyłam małą zasypiania przy piersi I teraz tylko tak potrafi zasypiać, nie jest głodna ale cycuch musi być w buzi. Nie wiem czy to samo jej minie czy już powinnam zacząć oduczanie??? Ale będzie pewnie ryk. No ale moja wina
U mnie po przytyciu ciężkich 25 kg już -17 kg całe szczęście ale brzuch to rzeczywiście nie wygląda zachęcająco :/
Miłego dnia
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Mam tak samo, Miki zasypia przy piersi, inaczej nie umie, stad pewnie te problemy ze spacerkiem, no ale będziemy probowac
U nas noc całkiem niezła, najpierw dluuuugo usypial co zostało zwieńczone kupką i po kąpieli i nakarmieniu od nowa, rozbudzenie, przewijanie, mycie pupsztala i od nowa zasypane przy piersi, uuuuuffffff, no ale jak ostatecznie usnął o północy to miał międzylądowanie o 3.30 a potem dopiero o 8.30 więc dał trochę odetchnąc
Ja odwiedzilam z rana pracę, fajnie było spotkać sie z koleżankami, wszystkie orzekły ze rodzenie dzieci niebywale mi sluzy ze co najmniej 10lat mi ubyło itd, itp. no miłe to było, zdecydowanie dodające skrzydeł i dobrego nastroju, złożyłam papiery o urlop macierzyński, pogadalam ze wszystkimi na raz, bo tylko 10 minutowa przerwa była do dyspozycji, więc mam mały mętlik w głowie, no i wróciłam do domku gdzie starszy syn pilnował młodszego, ale nic sie nie wydarzyło, Mikus spał jak aniolek
U nas dziś jakoś pochmurno, więc nie wiem jak to będzie z treningiem spacerkowym, pożyjemy zobaczymy
kaikai, przeuroczy Dawidek, jaką ma fajną czapusie, ucałuj miesięczniaka od cioci forumowej
Malwi, gratuluje ubytku kg, ja mam juz - 18 na liczniku
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie cycujące pijecie kawę? Ja w ciąży piłam jedną lekką z mlekiem dziennie, a teraz nie wiem. Jedni mówią, że kategorycznie nie, a inni, że jedna mała nie zaszkodzi jeśli ma się taki nawyk.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sorry za szczegóły
dałam mu cyca ładnie zjadł , beknął też ładnie i ładnie teraz śpi, upojony moim mleczkiem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Będę mu kiedyś te jego "żarciki" opowiadać
Położna była, obejrzała małego, obejrzała mnie, jakieś zgrubienie mi może zostać w jednym miejscu po szwie, choć może się jeszcze wchłonie...
Czekam aż szkrab się obudzi, zje i idziemy lalu