BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #659931 przez Dave
Ponowne wyciągnięcie cycoliny pomogło. Idę zjeść jogurcika. Odklikam później lub jutro, bo mąż mnie na film porywa przed naszym nowym tv :side: Choć nie wiem czy nie zasnę :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #659958 przez Magdalena9t
Dave nie łam się, ja też mam schizy z cyckami i karmieniem :P dziś trochę mi je pomaltretował, będę musiała jakąś maść użyć.

Myślałam ,że popiszę chwilkę a tu już mnie szantażysta wzywa :P :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #659980 przez agat
Ja mam cyckowe schizy gdy Adas po 5 min ssania nagle wpada w szał i tak (za przeproszeniem) drze japę, że wydaje mi się jakby go cycek parzył :/ Dziś na szczęście raz tylko taką akcję zapodał, ale i tak mi nerwów napsuł.

11 lata 10 miesiąc temu #660156 przez Dave
Dzien dobry!

U nas dzis pobudka o 2.30 i 5. Poki co jest 7 a Mati spi:-)

11 lata 10 miesiąc temu #660178 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :)
Tomek jak zasnął ok 23 to dopiero obudził się na jedzonko o 5:30 :) teraz sobie ładnie śpi :)

11 lata 10 miesiąc temu #660236 przez Dave
Madzia - to pospałaś :laugh: :laugh:

A mam pytanko (kolejne).
Jak Wasze szkrabki piją z piersi, to obie wargi mają tak wywinięte?? Czy tylko dolną?
Próbuję wykminić te moje cycoliny.

11 lata 10 miesiąc temu #660258 przez Suzi
dzień dobry :)

U nas kupka zaburzyla nieco nocne zwyczaje, w końcu nie na darmo mówią, ze jak nie urok to sraczka :P :silly:

Dave, różnie, powiem Ci, czasem obiewywinięte czasem tylko dolna, nie ma reguły, czasem jest tak wkurzony ze nie mam siły walczyć, zeby poprawnie chwycił i wtedy jest freestyle, byle sie uspokoił

11 lata 10 miesiąc temu #660265 przez Dave
Mati właśnie tylko dolną wywija, a pamiętam przy Majce, że ona to chyba obydwie tak fajnie wywalała :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #660274 przez Magdalena9t
Mój Tomek najczęściej tylko dolną ma wywiniętą ,rzadko ma obydwie wargi wywinięte :)

11 lata 10 miesiąc temu #660318 przez Azja
hej
u nas nocka super
Babcia uspila wczoraj mlodego o 16spal do 20 :laugh: obudzil sie na cysia i po pol godz znowu spal w nocy pobudka o 1 i o 4, wstalismy o 6 teraz tez Jasiek ma krotka drzemke wlasnie sie chyba budzi
chcialam Was zapytac jakie Wasze dzieci robia kupki,bo moj dosyc rzadkie i praktycznie w kazdej pieluszce cos jest i nieraz jak za pozno zobacze to dupka jest czerwona, nie wiem czy cos zjadlam czy to normalne

11 lata 10 miesiąc temu #660341 przez Magdalena9t
Mój Tomek też robi rzadkie kupki , czasem bardziej klejące a czasem bardziej wodniste. Kolor najczęściej żółtawy albo zielony, czasem jakieś małe grudki :blink: i też lubi je często robić :blink:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #660353 przez Suzi
U nas kupki żółte , raczej płynne, czasami trafią się grudki jak w musztardzie francuskiej :silly: i tez bywa, ze w kilku pieluszkach coś jest, więc nie żałuje sobie chlopina :lol:

Dupka tez bywa czerwona w okolicach odbytu, ale ostatnio to chyba po pieluszkach Dada, niestety :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #660393 przez agat
Adaś ostatnio wywija tylko dolną wargę, wcześniej obie wywijał i wyglądał jak glonojad :P

Kupki u nas podobne jak u Waszych szkrabów - raczej rzadkie, kolory żółto-pomarańczowo-zielonkawe czasami, do tego musztardowe grudki. Łolaboga, zawsze śmiałam się z mamuś rozprawiających o kupkach swoich dzieci :P :P :P

Terrorysta zasnął mi dopiero (pobudka o 6 ofkors). Niby nie płakał mocno, ale 5 min sam nie poleży, świat lubi obserwować, ale najlepiej będąc na rączkach u mamusi. Chyba wykorzystam jego zmęczenie materiału i też się kimnę z pół godzinki.

11 lata 10 miesiąc temu #660437 przez Magdalena9t
Mój terrorysta znów trochę pospał w łóżeczku ale płacz i do mamusi na rączki , chwilkę z nim pospałam ,ale znów odłożyłam do łóżeczka, ciekawe na jak długo :unsure: :P
My jak na razie zadowoleni z pampersiaków Dada :P , a jutro mają być w biedronce w dużej paczce jakieś 156 sztuk za 49.90 i inne artykuły dla dzieci :)
Ulotka: www.iulotka.pl/biedronka

11 lata 10 miesiąc temu #660471 przez Magdalena9t
Obiad prawie gotowy i mały już wyspany :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka