BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #777542 przez Azja
hej

my juz po dluuugasnym spacerku, 2 drzemki zaliczone, obiadek zjedzony teraz Jasieniek relaksuje sie na macie :)

mam nadzieje ze jutro pogoda bedzie taka piekna jak dzis :)

tez mamy taki ceratowy sliniak super sie sprawdza :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #777604 przez creatura
Dziewczyny, podeślijcie linka do tego walca/piłki do raczkowania :side:

11 lata 5 miesiąc temu #777642 przez kaikai
Czesc dziewczyny

czytam Was i nie mam glowy i czasu odpisac,jutro moze po wizycie na cmentarzu u mojego taty, wpadnie do mnie mama z siostra ona poronila jednak, nie widzialam sie z nia od tego czasu i nie wiem jak to bedzie.

Tylko tate jutro odwiedzam z malym bo cmentarz mam niedaleko na Marysinie. Do babci nie jade bo to na Brodno i bedzie pewnie tlok,reszte cmentarzy tez nie odwiedzimy Piotrka rodziny bo tam wszedzie jest kupa ludzi i nie bedze sie pchac z wozkiem,wiec tylko tata. Troche glupio ale trudno.

Suzi super Mikus Twoj synek slodki :)

Ide rybe robic

11 lata 5 miesiąc temu #777661 przez Dave
Ja to lubię na cmentarz iść wieczorem jak już nie ma ludzi i jest taka specyficzna, mistyczna atmosfera.

Mati padł dopiero na swoją 2 drzemkę, mam nadzieję że nie pośpi za długo. Coś się mu to spanie pozmieniało.
Dzisiejszy buraczek zjedzony, ale oczywiście z dodatkiem słodyczy. Przed drzemką zjadł jakąś słoiczkową mieszankę z bananem, pyszności :side:

Wyskoczyłam do sklepu i kupiłam sobie Karmi:)) Będzie na wieczór :blink: I aż już mnie suszy :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #777674 przez creatura
Ojeju, kaikai, strasznie mi przykro z powodu siostry :(

11 lata 5 miesiąc temu #777687 przez joasia10015
Suzi moja idolko ;) :kiss: kiedy robisz Mikusiowi imieniny? Czy na 6 grudnia jak wiekszosc czy innego dnia ( jest kilka razy w roku - 2 lutego, 14 lutego, 21 marca, 9 maja, 19 maja, 2 czerwca, 9 lipca, 10 września, 29 września, 13 października, 13 listopada, 14 listopada, 5 grudnia i 6 grudnia.):unsure:

11 lata 5 miesiąc temu #777759 przez Dave
Maja spi, Mateo prawie:-) juz minuty dziela mnie od ciszy i spokoju.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #777775 przez agat
Heloł. Ja dziś rozwaliłam Adasiowi drzemki, no ale najważniejsze, że już ładnie śpi. Pierwszą drzemkę sobie długą sprawił, bo spał 1,5h (zazwyczaj ok 40 min). Później pojechaliśmy do pracy i tam nam się zeszło, bo tłumy małego oblegały, każdy chciał go nosić i zamiast iść spać po 12 na 2h młody zasnął o 14 na pól godz. I o była jego ostatnia drzemka :ohmy: Później spać już nie chciał. Wytrzymał do 19.30 i to nawet w znośnym humorze :)

Zaszliśmy do coccodrillo, wyszlismy z tym zestawem za 19,90:
Fajny ten smoczy ogon na czapie ;) Bardzo dużo fajnych czap w niskich cenach, ale z rozmiarami gorzej.
A w ciuchu upolowałam 2 bluzy (w tym jedna adidasa) i 2 koszulki za zawrotną kwotę 13zł :)

Byłam w MOPRze po papiery do becikowego. Ło matulu ile tego, pogłupieli :ohmy: załatwiałyście już becikowe?

Dave jak przyrządziłaś buraczka? U nas dziś znowu owoce z zupką, ale szło średnio. W ogóle będę musiała chyba podawać jedzonko o 18, bo w porze "obiadowej" nie chce.

A, wróciłam też do podawania żelaza, zostało mi 1/3 opakowania, niech młody to zje, skoro zupy nie idą.

Jutro przed południem lecimy na cmentarz u nas w mieście, a później 60km na grób moich dziadków plus w odwiedziny do rodzinki. No chyba, że będzie mega brzydko to wtedy z rana mąż sam pojedzie, ale chyba zapowiada się ładna pogoda.

11 lata 5 miesiąc temu #777813 przez ilonah
Ja też lubię na cmentarz chodzić w Dniu Wszystkich Świętych wieczorem, jest wtedy tak niesamowice klimatycznie, dużo ludzi i każdy taki zamyślony.
Emiśka śpi ładnie od godzinki, obiadek na jutro dochodzi w piekarniku tylko żadnego ciacha nie mam na jutro. Trudno przeżyjemy a gości się nie spodziewamy :blink: My mamy w planie odwiedzić dwa cmentarze poza miastem jutro ale zobaczymy jaka pogoda będzie i w jakim stanie ja wstanę. Gardło boli mnie okropnie póki co :(

Agat świetny zestawik, podoba mi się :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #777835 przez Azja

11 lata 5 miesiąc temu #777837 przez monia89
Pauliśka w smyku są te fartuszki Antoś ma strażaka coś koło 15 zł o ile dobrze pamiętam kosztował sa też takie z krótkim rękawkiem:
www.smyk.com/babyono-fartuszek-dzieciecy...1,swiat-niemowlaka-p
Agat super zestaw!
I nie jestem zadowolona z rezultatów po fryzjerowych :/

11 lata 5 miesiąc temu #777841 przez monia89
Azja która zabawka najlepsza do nauki ???

11 lata 5 miesiąc temu #777865 przez agat

11 lata 5 miesiąc temu #777875 przez joasia10015
Ha,ha Suzi te wszystkie imieninki z Wikipedii :laugh: Mam problem bo tak -jak bedzie obchodził 6 grudnia to bedzie kiedyś żal że dostaje jeden prezent -zamiast dwóch ;) A jak dostanie dwa to bedzie problem ze starszakiem -no bo dlaczego on dostaje jeden a Miki dwa :cheer: ;) Hmmmmmm trza znalezc złoty środek :ohmy: :blink: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #777882 przez agat
Mój Adaś imieniny będzie miał w Wigilię, więc też jeden prezent dostanie ;)
Ja jestem za tym, by obchodzić imieniny w tym "głównym" dniu, czyli właśnie Adama 24.12, Mikołaja 06.12, Anny 26.07, Barbary 04.12 - te daty większość z nas kojarzy.

Ja obchodzę urodziny 5 dni po Świętach i niejdnokrotnie dostawałam jeden prezent urodzinowo-świąteczny ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka