- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Creo dzieki za filmik

wstawie Wam coś jak mi się uda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no to się udało

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Dawidek pięknie już sam siedzi, a buła widać smakowała

Ja się jednak skuszę na taki fotelik, a to dlatego, że każdy z fotelików montowanych tyłem, można też montować przodem. I rzeczywiście 2 czy 2,5 latek może nie zechcieć tak jeździć, ale fotelik przyjdzie nam zmieniać już "za chwilę", czyli przed ukończeniem roku, a wtedy taka pozycja jest po prostu lepsza. Leoś też nie zawsze chce siedzieć w foteliku, ale wtedy nie chce też siedzieć u mnie na kolanach, ani przy piersi, po prostu najchętniej wyskoczyłby wtedy z auta

Suzi, Besafe Izi (coś tam coś tam) można montować przodem i tyłem, jest też wersja na isofix. Ten gość w artykule i potem w komentarzach wymienia kilka takich fotelików dostępnych w Polsce, jeden (nie pamiętam już który) miał opcję letni/zimowy pokrowiec.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

No to ja też mojemu dziś bułasa, albo krome dam

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mój czasami taką pozycję przybierze, ale kiwa się strasznie i po chwili ląduje na glebie

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
kaikai, jaki super Dawidek, lada moment ruszy z kopyta, mikuś jeszcze daleeeeko w tyle, lezy na brzuszku i sie wpienia

A bula takie same emocje i miny wywoluje

Agat, co Ty gadasz kobieto, matko, nauczycielko! Ja z całego serca popieram Elbanowskich, a czarnego PRu saczącego sie z podlizywacza tvnowskiego nie kupuję.dla mnie wazne jest dobro dziecka i o to wlasnie ci ludzie walczą!

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Emilka też takie pozy do raczkowania przyjmuje jak Dawidek a czasami jak się zapędzi to tułów pcha do przodu ale ręce zostawia tak jak były i ląduje buzią na podłodze - śmieję się wtedy, że zrobiła wyjście z progu jak w skokach narciarskich

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Kaikai Dawidek sliczny pożeracz bułek

u nas dzis nocka oki, nawet tylko jedna pobudka byla, moze datego ze wypil na noc duza flaszke kaszki i poprawil cycusiem

bylismy dzis u rehabilitantki, mowi ze nogi ma strasznie silne i rece tez juz lepiej niz ostatnio jak dalej pojdzie to niedugo zacznie wstawac i powiedziala ze strasznie predki jest, jak ja sie ubieralam a ona go na lezance pilnowala a ten tylko obroty i wygibasy jej serwowal

Jasiek tez robi pozycje do raczkowania, pobuja sie na rekach do przodu i do tylu i najczesciej przewraca sie na bok bo jeszcze nie czai ze rece trzeba przekadac

u nas 2 drzemka moze bedzie dluzsza niz pierwsza żebym ciasto zdarzyla upiec

ja tez popieram zwolenników referendum, rodzice powinni miec prawo wyboru a nie politycy mają za mnie decydowac

Ja wolałabym narazie fotelik tyłem do kierunku jazdy, Jasiek sie jakos szczegolnie nie buntuje, a jeszcze jak mu spiewam

Ilonka dobrze ze z Emisia ok
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A i moim zdaniem 6-latki w szkole to nic złego. Dodam - w przygotowanej do tego szkole, wiem, że teraz bywa z tym różnie.
Byliśmy na kontroli bioderek, wszystko ok, teraz mamy się pojawić 5 miesięcy po tym jak młody zacznie sam chodzić.
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja tam nie wiem kto jest za czym ale ja osobiście nie posłałabym 6-latka do szkoły jeszcze.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkiego Nie zjada oczywiscie tylko lize,ssa i wciaga i cos tam troszke poleci do brzuszka

U mnie szkola podstawowa jest super ja poslalabym 6 latka, nie widze w tym nic zlego. To nie sa juz czasy gdzie 6 latek chodzil po tym samym pietrze co dzieciak z 8 klasy.
U mnie Ola chodzila do zerowki w przedszkolu a Ewelina w szkole i roznica byla tylko taka ze w przedszkolu co tydzien zdjecia byly i naciagali rodzicow jak mogli.