BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 4 miesiąc temu #781813 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) nie wiem kiedy Was nadrobię :( ciągle czasu brak, Tomek mało mi śpi w dzień, ostatnio znów na buźce się zadrapał, wygląda jak "Rambo pierwsza krew" :P

No i oczywiście ciągle słabo je warzywka i kaszkę :( kiedy się to zmieni ? już doła łapię przez to :( B) :(

o już marudzi.. :P no to się rozpisałam :dry:
Miłego dnia :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #781823 przez agat
Hej :) Mój tez właśnie zapadł w drzemkę, najwyzszy czas, bo wstał o 6 :/ No ale za to jednak pobudka w nocy :) Coś za coś.

Ja obiad też mam z wczoraj, także na luzaka mogę na spacer w południe wyjść. Tylko dziś biorę ciepłą kurtkę i czapę, bo mnie wczoraj przepiździło konkretnie :/

11 lata 4 miesiąc temu #781909 przez kaikai
Hej

my juz po drzemce.

11 lata 4 miesiąc temu #781915 przez creatura
Hejka!

Nasza noc też ok, pobudka przed 8 i teraz znowu drzemka :woohoo: Gorzej z obiadem, bo wszystko już wyjedliśmy i dziś muszę coś od zera pichcić :S

Azja, jak Jasiek? Do przychodni można przedzwonić, bo oni takie przypadki powinni zgłaszać do Sanepidu (możesz zgłosić też Ty: www.stopnop.pl/stowarzyszenie/pomoc/159-...odczyn-poszczepienny ).

Madzia, buuuuu, szkoda, że masz tak mało czasu.

Ja już też w ciepłej kurtce z kapturem śmigam, bo zimno i wieje, i leje.....

Pauluska, a jakiego Maclarena chcecie kupić? Koleżanka ma parasolkę odkąd jej córka skończyła 2 latka i jest zachwycona, ale mi się wydaje, że dziecko w niej nie pośpi.

Kaikai, fajne te wózeczki. Jane z wyglądu też fajny, no ale skoro mówicie, że lipa, to odpada.

Z wyglądu bardzo podoba mi się Quinny Moodd natural delight na białym stelażu, ale jeszcze go nie macałam i nie wiem, czy to czasem nie wózek przejściowy. :unsure: :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #781928 przez agat
Adaś już drugi dzień z rzędu śpi 1,5h z rana :cheer: B) Czyżby zmiana przyzwyczajeń? Wolałabym, żeby zamiast długiej drzemki urządzał poranną pobudkę troche później, ale ja to se mogę chcieć... :P

Creo mój synek ma odruch wymiotny jak tylko poczuje ugotowaną przez mamusię zupkę :P Mam nadzieję, że "dorosłe" posiłki będą mu smakowały i w przyszłości nie będzie pluł maminymi smakołykami.

11 lata 4 miesiąc temu #781929 przez Azja
witam u nas nocka ok, chociaz bylo wiecej pobudek ale Jasiek spal spokojnie, temp. tez nie mial podwyzszonej, teraz wlasnie skonczyl pierwsza drzemke i robi wygibasy na łóżku, polece z nim do lekarza jak mi sie uda dostac i zobaczymy co powie, chyba go ta noga po szczepieniu bolała i dlatego tak plakal, zobaczymy co lekarz powie

dobra uciekam bo moj gimnastyk zaraz z wyrka spadnie :)

11 lata 4 miesiąc temu #781935 przez pauluska
maclaren techno xt a czego nie pospi ? on rozkladany na plasko :)

11 lata 4 miesiąc temu #782069 przez kaikai
fajny ten maclaren techno xt tez mi sie podoba, ale w nastepnym roku bedą jeszcze nowsze kolekcje 2014 :laugh:

a te Jane to wcale mi sie nie podobają , nie lubie takich udziwnien i kolek jak do fotela, a cena to juz w ogole z kosmosu

ja zostaje przy moim peg perego, to jest sprawdzona firma przeze mnie i podoba mi sie, chociaż moj P tez o tym maclarenie gadal, bo u nas pol Wesolej takie wózki wozi to stwierdzil ze musza byc dobre.

11 lata 4 miesiąc temu #782113 przez pauluska
kaikai nowsze kolekcje Maclaren ? my to i tak marzec/kwiecieć kupimy dopiero. A o spacerówce Jane jakiej mówicie konkretnie ? My mamy Jane Muum i jak pisałam średniawa jest ale już zimę się powozimy

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #782183 przez kaikai
ja mialam na mysli taką
sklep-jane.pl/rider-spacerowka-kolor-r15...kcja-2013-p-935.html

a w ogole spacerówke mysle kupic tak w czerwcu

11 lata 4 miesiąc temu #782202 przez creatura
My tez dopiero na wiosnę planujemy zakup spacerowki, także racja z tym że będą. Kolekcje 2014.

11 lata 4 miesiąc temu #782300 przez pauluska
Co do spacerówek zakochana jestem w Bugaboo Bee ale ta cena o nie, nie :D

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #782304 przez pauluska
a to Igula w nowym siedzisku :D

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #782324 przez agat
Jaka szczęśliwa :) No i buźka jaka okrągła :)

My sobie trochę pospacerowaliśmy po mieście, ale zaczęło kropić, więc się nie nachodziliśmy za długo.

Adaś dziś znowu podniósł bunt na kaszkę podawaną łyżeczką, a z butli z dodatkiem soczku wypił w trymiga.

11 lata 4 miesiąc temu #782475 przez creatura
Igunia, to prawdziwa dziewczyna - lubi trendy gażety :silly: a, i widzę, kaftanik-śliniaczek z Fabryki Wafelków :blink:
Pauluska, jeśli byłabym pewna, że dziecko pojeździ tym wózkiem dobre kilka lat (tzn. tyle ile dziecko jeździ w wózku), to byłabym skłonna wydać taką kasę, ale jak to bywa z brzdącami, co nam wydaje się super, nie koniecznie jest takie dla nich :S

Właśnie, czy lepiej kupić jedną spacerówkę na "lata", czy też zmieniać, jak foteliki samochodowe???

Dave, jak masaż?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka