BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #780316 przez pauluska
haha dokładnie :D czasami jakby nagrać nas mamy to myślę że niezła komedia by była :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #780402 przez ilonah
U mózg mi parkuje. Już dawno takiego ogromu wiedzy w jeden dzień nie przyswajałam- temat "Systemy zarządzania jakością, akredytacja, certyfikacja, normy". Siedzę tu już od 9 i jeszcze co najmniej 1,5 godziny posiedze.
Mama z Emilką były u mnie i zaliczyłyśmy międzytankowanie :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #780441 przez monia89
Emilko wszystkiego najlepszego Nasza księżniczko! w końcu mogłam użyć dziewczynskiego koloru :-) craetura to fajny prezent mąż zgotował.... Fajne te przepisy ale ja piec nie umiem :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suzi ja kupuje taka spacerowke i już niebawem bo nasza to taka krowa na wieś :P to moja wysniona czerwona lub czarna :-) allegro.pl/quinny-zapp-xtra-2013-extra-g...24h-i3673580773.html

11 lata 5 miesiąc temu #780495 przez kaikai
Ja wybieralam wozek taki zeby wlasnie spacerowka byla lekka i mala, gondola nie miala dla mnie znaczenia. Przerabialam z moimi corkami chyba wszystkie typy wozkow wiec wiedzialam dobrze co bedzie mi pasowac. Jestem bardzo zadowolona z mojej spacerowki :) a na wakacje kupie malemu spacerowke peg perego, mialam juz kiedys spaterowke z tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Wozek ten byl niezniszczalny, latwo sie skladal,zajmowal malo miejsca,oparcie tez rozkladane i budka zakrywala cale dziecko. W tym wozku co teraz mam tez jest taka funkcja, jest super bo nie potrzebuje parasolki na slonce i jak jest wiatr to tez maly osloniety.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #780541 przez Suzi
kaikai, to brzmi jak opis do quizu :woohoo: to ja poproszę podpowiedź, najlepiej z nazwą tej Twojej spacerówki :woohoo: to sobie obejrze w necie, chyba ze wstawisz zdjęcie swojej :side:

creMoniu, czyli ze teraz nie masz w ogole spacerówki? :cheer: wozicie się jeszcze w gondoli?czy jakies alternatywne rozwiązania są stosowane?

agat, co do naszej 60% jałmużny :silly: to moja do złudzenia przypomina tę 100% :cheer: :cheer: :cheer: don't know why, but......I LIKE IT :lol:

DAVE, coś taka milcząca? Hop hop! A może Ty coś wiesz nt NAPRAWDĘ wygodnego FOTELIKA samochodowego?

monia, te maniunie kółeńka i niskie zawieszenie Twojej quinny to nie na tereny ktore ja exploruję :silly: ten wydaje mi się taki delikatny....

ilonka, Tobie mózg PARKUJE, Dave nie ma SUTA :lol: :silly: :lol: , no po prostu sto pociech z Wami :lol: :lol: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #780547 przez creatura
Two, Suzi, w gondoli z podnoszonym oparciem;) podlinkuje Ci potem kilka fotelikow jak na kompa zasiade.

11 lata 5 miesiąc temu #780559 przez creatura
Miało być, yep Suzi ;)

11 lata 5 miesiąc temu #780560 przez Suzi
A ja sobie głowę łamie nad tym grepsem..... :silly: ehhhh :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #780563 przez Azja
ja poki co jestem zadowolona ze swojego wozka, znalazlabym kilka rzeczy ktore mnie wnerwiaja i przy ewentualnym drugim dziecku wszystko to wezme pod uwage, ale nie ma co narzekac :)a spacerówke mniejsza na wiosne tez pewnie zakupimy...

co do fotelika to ja tez powoli szukam bo Mlody sie w barach nie miesci jak jest w kurtce, znaczy wyglada jakby mu bylo ciasno, ale musi siedziec zeby mogl miec fotelik przodem wiec czekamy, ale jak macie jakies upatrzone foteliki to poprosze o nazwy, ewentualnie linki, bo jak ostatnio siadlam do neta i zaczelam ogladac to oczoplasu dostałam i nic nie wybrałam

Ilonka oj wspólczuje tego siedzenia ale jak mus to mus :)

Monia dobrze ze Antoś ma sie lepiej, a Dave faktycznie cos malo aktywna pewnie ma meza w domu, :P

11 lata 5 miesiąc temu #780567 przez Dave
halo jestem,ale na moment. mlodziak pije i juz spi:-P wiec wpadne na dluzej poźniej.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #780585 przez Suzi
Dave, tak sobie myślę, ze czas nad zmaną awatarka pomyśleć :blink: wszak ten pluszowy miś ma już u Was konkretną ludzką postać :lol: :blink: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #780604 przez monia89
Suzi pozory mylą :) Koleżanka ma i świetnie spisuje się na naszych wiejskich wertepach :P
Creatura u nas podnoszone oparcie w gondoli nie spisało się musieliśmy wymienić na spacerówkę.
Co do fotelika u nas zmiana musi nastąpić niebawem bo Antoś marudzi już w nim.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #780611 przez monia89

11 lata 5 miesiąc temu #780738 przez ilonah
Widzisz Suzi ile radości Ci dostarczamy :silly:

Emisia śpiocha, lansowała się dzisiaj z babcią po Krakowie i ze mną po krakowskiej galerii aż wieczorem po kąpanku padła ze zmęczenia. Teraz ja się relaksuje już w łóżeczku i oglądam TV.
Dziękujemy bardzo cioteczkom za buziaczki. Jak wrócimy do domku to wrzucę zdjęcia Emilki żeby sobie chłopaki forumowe pooglądały :blink: :)
Monia dużo zdrówka dla Antosia :kiss: Aha i krew w kupce może być przejściowa, może być spowodowana alergią albo tak jak ma 4 miesięczna córeczka mojego kolegi z pracy to spowodowana jest zwężonym odbytem i jak maluszek robi kupke to podrażnia odbycik i stąd krew ale podobno większość dzieci z tego wyrasta- tak dowiedział się mój kolega od specjalistów.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #780744 przez ilonah
Aha mój brat kupił w lecie taką spacerówkę i jest bardzo zadowolony a jego córeczka jest tak żywiołowa, że mogłaby robić za testera wózków i zabawek :blink: u nich super się sprawdza
www.espiro.eu/pr,wozki-spacerowe,magic,11#

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka