BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #781304 przez kaikai
Anafora moj urodzil sie 2800 a teraz wazy 8300 no ale Dawid pije mm. Moj tez idzie jak burza chociaz lekarka kazala mi liczyc jego wiek korygowany zebym sie nie zamartwiala jak cos pozniej robi. Tez mnie martwi te stanie zeby nozek krzywych nie mial moze tez zapytam sie lekarza o ta wit D bo dajeu teraz tylko 1dawke.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781343 przez kaikai
to spacerowka ktora chce kupic
www.sklep-smile.pl/peg-perego-pliko-p3-compact-classico-8.html
lub taka bo jest jeszcze mniejsza i latwo sie sklada , a na wakacje do samochodu w sam raz
www.sklep-smile.pl/peg-perego-pliko-mini-4.html

11 lata 5 miesiąc temu #781529 przez Suzi
kaikai,mbardzo fajna ta parasolka, wolę te pierwszą, ale cene ma niezłą :cheer: :cheer: :cheer:
Widzę, ze wagowo juz sie nasi panowie zrównali :blink: , ale moj to leń, nawet pełzac nie chce :dry: , moze za ciężki :unsure:

Chociaz do Matiego jeszcze mu daleko :blink:
dave,a jak z ruchliwościa Mateona?

monia, dawaj dawaj, puszczamy sprawę w swiat :lol:

anafora, to dobrze ze Dominik taki kumaty i nasladuje tatę :blink: przed Mikusiem moznaby na rzęsach chodzić, raczkować i pełzać i nie sadzę, zeby wziął to do siebie :silly:

Ostatnio nadyma sie jak błotna żaba afrykańska, do czerwoności i skrzeczy czym sobie podrażnia gardlo więc zaraz potem kaszle....oto jego osiagnięcia ;) :P :P

Pochwaliłam ze wsuwa kazda ilośc zupki, to dzis mi to skorygował, fakt, ze dalam królika za ktorym moj synek nie przepada, no ale zmieszalam z tym co lubi, ale i tak wyczul krolika bo 1/3 porcji dostał pies :silly: i bardzo sobie chwalił :lol:
Kasza tez nie do konca dzis byla mile widziana, wiec A gat, nie tylko Adasko dziś jest rebel :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #781560 przez Azja
szczepienie Jasiek zniosl super, ale od 14 byl płacz i to taki jakby go ze skory obcierano, nic nie pomagalo, myslałam ze zaraz sasiedzi policje wezwa ze sie nad dzieckiem znecam B) nosilam go na rekach w koncu usnal ale nie bylo mowy zeby odlozyc do łozeczka bo odrazu płacz wiec spal u mnie na brzuchu, pozniej mu sie znowu polepszylo ale na chwile, w koncu po nastepnej fali płaczu dałam mu ibuprom, bo siorka mowila ze jej syn tez tak te pneumokoki zle znosil, w koncu mu sie poprawilo wypil kaszke i poszedl spac bez kapieli, mowie Wam ten płacz był okropny jeszcze nie słyszalam zeby tak płakal, oczywiscie sobie nakrecilam film ze to powikłanie po szczepieniu , nienawidze szczepien cała chodze zestresowana brrr

co do spacerówek to mi sie podobaja firmy Jane ale ceny tez troche z kosmosu B) ja typowej parasolki nie chce bo mi sie nie wygodnie prowadzi, a jeszcze jak sie przyzwyczailam do tego co teraz mamy to parasolka chyba nie przejdzie u mnie :S

11 lata 5 miesiąc temu #781602 przez creatura
Azja, a jak dlugo płakał? Nie chcę straszyć, ale tzw. placz nieutulony to jest NOP:/ podobno podawanie tranu i vibrucolu działa jakoś neutralizujaco. Koniecznie zgłoś lekarzowi.

11 lata 5 miesiąc temu #781618 przez Suzi
Zgadzam się z Creo, Azja :( to tak wlasnie z opisu brzmi :(

azja, poczytaj opinie o Jane na Bangla.pl, mnie tez się podobały dwa modele Jane ale po poczytaniu opinii zrezygnowalam

11 lata 5 miesiąc temu #781627 przez monia89
Dzięki dziewczyny ale z publikacją muszę jeszcze poczekać na akceptacje apelu itp itd więc niestety zejdzie jeszcze z 2 tyg :( wszędzie papierki ....

11 lata 5 miesiąc temu #781629 przez agat
Uffff, śpi. W sumie dużo dziś spał, mam nadzieję, że zamiłowanie do snu przełoży się też na nockę.
Kaszkę jednak wszamał dziś, dolałam do tej porannej wzgardzonej trochę soczku i po spacerku wsunął z butelki.

Słoiczek owocków i 1/3 słoika większego zupki też przyswoił, niech mu będzie, że jestem zadowolona :)

Mój synek aktywny mocno jest, na brzuchu sobie pełza wokół własnej osi, siedzi, różne akrobacje wykonuje, ale cały czas potrzebuje atencji, tak więc dziś większość dnia spędziłam z nim na podłodze podając zabawki, organizując zabawy i będąc oparciem do siedzenia.

Ja się nad nową spacerówką na razie nie zastanawiam. Ta, którą mamy mi odpowiada, najwyżej bliżej lata coś lekkiego kupimy.

Kurde chodzę jak robocop, coś mi w szyję wlazło i nie mogę głowy odkręcić w prawo :/

A co do NOP to też o tym nieutulonym płaczu słyszałam. I wtedy co? Trzeba do lekarza lecieć czy przy kolejnej wizycie powiedzieć?

11 lata 5 miesiąc temu #781633 przez pauluska
Ja mam wozek Jane i jestem niezadowolona z niego niestety :/ cos sie moj post o Cushi Tush nie wyswietlil a wiec jest super Iga polubila bardzo i w koncu jedzenie nam lepiej idzie jutro wtzuce fotke :)

11 lata 5 miesiąc temu #781640 przez agat
Już sobie o tym płaczu poczytałam :/

11 lata 5 miesiąc temu #781666 przez Azja
teraz to sie wystraszyłam, kiedys o tym czytałam ale zapomniałam, nie wiem co robic chyba polece jutro do lekarza, kurde ale po pierwszej dawce nie bylo problemów, kurde jak ja nie nawidze szczepienia fuck

11 lata 5 miesiąc temu #781699 przez Dave
A Mateo jeszcze nie śpi. Godzinę był płacz. Teraz jest mąż to się uspokoił. Bark mi wysiada, ten rozmasowany. Wrrrr.....

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #781752 przez Dave
Mlody padl, wiec i ja padam.
dobranoc

11 lata 5 miesiąc temu #781768 przez Dave
dzien dobry.

kolejna zarwana nocka... tym raze Maja, no a wieczor Wateo!

11 lata 4 miesiąc temu #781794 przez Dave
Ooo ale cisza.
Mlodziak w drzemke zapada:-) obiad prawie caly mam juz, wiec spokojniejsze popoludnie sie szykuje. na 12.30 pedze na masaz.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka