BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #805805 przez KaRoLiNaaaaa
A to zdjęcie się nie wyświetla, bo ja go widzę na poprzedniej stronie, ale jeśli się mylę dodam jeszcze raz

Magdalena9t nie warto się przejmować mężem oni często działają na nerwy ja z moim mam takie ciche dni, że aż chodzi do pracy na dwie zmiany, a jaki spokój przy tym mam, nawet nie mamy czasu się kłócić i całkiem dobrze radzę sobie bez niego;) a za to zawsze będzie więcej funduszy na święta...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #805884 przez kaikai
Karolina super chlopiec z Twojego Wojtusia :) ja widze fotke

My dopiero za godzinke bedziemy mieli 2 drzemke. Tylko dwie juz mamy.
Teraz bawimy sie na podlodze i zaraz bananek bedzie.

Zapomnialam napisac ze jestem cala podrapana i wyszczypana przez Dawida, bo jak siedzimy na podlodze to sie wspina po mnie lobuz.

11 lata 3 miesiąc temu #805932 przez Dave
Karolina - ja wiedzę fotkę. Super chłopak z Wojtusia. Ale Kochana jedną to nas nie zaspokoisz :silly:
Jak będziesz miala chwilke to jeszcze jakieś zdjatko wrzuć.

Kurka, Mati spać nie chce, ani chwili wytchnienia :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #805957 przez agat
Karolinko ja też widzę Wojtusia, słodki jest :) Chyba drobny z niego chłopczyk?

Kaikai Adaś też non stop się po mnie wspina, chwilowo znudziło mu się froterowanie podłóg, co chwilę do mnie przychodzi i wspinaczkę po mnie uprawia :P Dziś już dwa razy głową o podłogę przywalił :/

Dave finanse obecnie to nie jest mój ulubiony temat :/ 60% pensji, do tego Święta... Ojjjj nie jest za ciekawie.

Suzi wracając jeszcze do teściów, tak to już jest, że synowa na teściową narzekać będzie, a i na odwrót też pewnie często się zdarza. Ja na swoją potrafię psioczyć, bo robi "nie po mojemu", ale w gruncie rzeczy cieszę się bardzo, ze jest blisko i będę miała z kim za rok zostawić Adamsona :)

Cieszę się, ze rozumiecie mą czarną rozpacz dotyczącą zimowej sankowej stylizacji :P

Pogoda dziś usypiająca, zaliczyliśmy jednak długi spacer, młody spał 1,5h a to dlatego, że pierwsza drzemka trwała dziś... 7min (thank you, daddy :/ ).

Zupki zjadł tyle co ptaszek, a specjalnie mu taką pyszną z lanymi kluseczkami zrobiłam... Ajjjj

11 lata 3 miesiąc temu #805978 przez KaRoLiNaaaaa
Agat tak Wojtuś drobniutki, ale energi to on ma chciaż teraz to prawie jeść nie chce, ale w nocy nadrabia tak sobie wymyslił:)

Obiecuje będzie więcej zdjęć, sporo jest na fb
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #805993 przez agat
Wysłałam Ci wiadomość tu na forum :)

11 lata 3 miesiąc temu #806011 przez kaikai
Agat moj tez glowa przywalil nie raz, wiec ja tez na czworaka za nim asekuruje .

11 lata 3 miesiąc temu #806033 przez KaRoLiNaaaaa
Wojtek też nie raz uderzył głową o podłogę, ale teraz zaważyłam, że stara się bardzo delikatnie ją kłaść chyba zrozumiał, że to boli;)
A powiem wam co moje dziecko dziś zrobiło usnął mi dziś w leżance, bo był strasznie marudny więc mu pozwoliłam, a on się obudził z płaczem miał zamknięte oczy zaczął szukać czegoś obok leżaczka i co znalazł kapcia wziął go przytulił się i poszedł spać oczywiści przez cały czas miał zamknięte oczka

11 lata 3 miesiąc temu #806085 przez agat
Kurka teraz u nas rewolucja z kupami, już chyba piąta dziś poszła. Nie są jakieś mega rzadkie, ale zielonkawe. Zęby czy coś poważniejszego? Zobaczymy co będzie dalej.

11 lata 3 miesiąc temu #806093 przez KaRoLiNaaaaa
A tak z ciekawości zapytam dajecie coś na ząbkowanie dzieciaczkom?

11 lata 3 miesiąc temu #806097 przez Azja
Agat moze na zęby?? a jak nie to zrób mu morfologie, wczoraj jak czytałam o anemii to było własnie napisane ze moze wystepowac biegunka, oby nie anemia

Karolina ja wczesniej smarowałam Jaskowi zelem bobodent czy cos takiego ale to działa na pare minut wiec dałam sobie z tym spokoj a jak juz mega mu dokuczaja to daje nurofen ael to bardzo rzadko, jakos dzielny jest narazie na te zeby, poza zjadaniem gryzaka i gryzieniem mnie w brode :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #806109 przez Azja
dziewczyny ile razy w tygodniu mozna podawac zółtko, bo dzis Jasiek zjadł ze smakiem nie wiem czy był taki głodny czy tak mu smakowało, az sie ogladal za łyżeczka :)

11 lata 3 miesiąc temu #806121 przez Dave
Agat - oby to na zęby było.

Karolina - mój póki co dzielny i nic nie podaje.

Azja - można co drugi dzień połówkę. Przynajmniej na tym etapie się zatrzymałam.

Mateusz uwielbiał zupkę z mięskiem i żółtkiem. Teraz to niestety może tylko pomarzyć.

11 lata 3 miesiąc temu #806130 przez agat
Azja, anemia u Adasia mnie nie zdziwi, bo poprzednie wyniki nie były rewelacyjne :/ No zobaczymy co będzie dalej. Mąż wracając do domu ma kupić smectę i jakiś probiotyk, tak w razie gdyby w nocy się pogorszyło.

Karolina, my też mamy Bobodent, czasami smaruję małemu dziąsła, szczególnie w nocy, gdy marudzi. Pozwala mu to zasnąć szybciej.

Dave, a jak długo dieta młodego ma być na cenzurowanym?

11 lata 3 miesiąc temu #806143 przez Dave
Agat - Enterol jest fajny. Mlódy go chętnie pije, taka zawiesina.

Co do diety, to myślałam, że krócej, a tu mi dziś lekarka mówi, że np. odrobinę masełka to dopiero w przyszlym tygodniu. Ale myślę, że za dwa dni powoli zacznę dorzucać coś do zupki, powoli, pojedynczo ale sukcesywnie. Tylko kurka zapomniałam się zapytać co z owocami. Jakiś bananek?? Kiedy?
Więc cienko u nas z tym. A jak czytam o pomidoróweczkach, to mogę pomarzyć. Jakbym się normalnie cofnęła.
Ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej, to najważniejsze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka