BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 7 miesiąc temu #882567 przez agat
Dave ja pewnie będę szczepic, Azja chyba też się przymierza. Jakoś w połowie czerwca pewnie nam to wyjdzie, o ile Adaś będzie zdrowy i wyjdą mu już wszelkie zęby, które są na wylocie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #882569 przez Azja
dzieki za komplementy dla Jasia :)

ja chyba bede szczepić jeszcze do konca niezdecydowałam, ale narazie nastawiam sie na szczepienie, ale jeszcze chyba troche odczekam, zobaczymy jak sie akcja z zebami rozwinie, bo musi byc zdrowiutki na szczepienie ;)

10 lata 7 miesiąc temu #882570 przez Dave
No mlodemu teraz te 4 na raz wylaza I chyba poczekam jeszcze z tym.

Ok ja zmykam I u siebuie robie pstryk:-)
Dobranoc

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882571 przez Suzi
Helo elo :)
Jestem i jaaaa ;) slonce zachodzi Suzi przychodziiiii :P

Moj Ksiąze. Ciemnosci juz zasnął więc popisać wypada :cheer:

Alex, ja rozumiem ze mozna woleć fb, tylko po co zakladać wątek zeby po paru stronach się "zgwizdac"i uciec....?
Fajnie ze chociaż tu u nas popiszesz, bo i my chetnie dowiemy sie co u Was, wiem ze i tysiaak zaglada na zp....moze cos napisze?

vika, Ty to sie chyba z powolaniem minelas kobieto!! A jesli nie, to fach masz w kieszeni - wypiekanie tortow urodzinowych!! No mistrzostwo świata ;) :laugh:
A Tosia -piekności! Jak sie urodzinki udały?
Co w ogole u majówek?? Wrocilybyscie na miejsce, jak slowo daję! A tak, to tylko my z calego półrocza jeszcze walczymy :P

kaikai, no moze juz wystarczy coreczek? :P ;) Dawidek chetnie by z braciszkiem połobuzował, dziewczyny mają siebie to i chlopaczkow dwoch by sie przydalo, co on by biedak w tym "babińcu" robil? ;)

patrycja, no super z tą plażą macie! A gdzie to konkrretnie jest? Ja tez juz dojrzalam do upalu i Misio dziś paradowal w krotkim bodziaku, spodenkach 3/4 i z gołymi stopkami, bo OCZYWIŚCIE skarpetki gryzły w pięty! A buty juz programowo jeżdżą w koszu i zakladamy tylko jak gdzeis trzeba dotknąć podłoża ;) , w wozku nie mają najmniejszych szans ( podobnie jak skarpetki :P )

Agat, Mikuś tez jest piachożercą, ale uważaj z tym piachem bo pasożyty nie śpią :P :angry: , potem trzeba będzie odrobaczać
My juz D3 nie podajemy zwlaszcza w takie sloneczne dni,

Azja, super. Jahoo! ;) jaki ziomal w tej czapie! Mikuś w czapie niewiązanej pod broda wytrzymuje 1 minutę!! :dry: i rób co chcesz...musialam mu zamontować parasolke do spacerowki żeby mu rozumku nie wypalilo ;) a i tę szarpał i wyginał we wszystkie strony, no zwariuję z nim kiedyś!
A zębisków mamy tyle co Wy ;) i te same :lol:

creMoniu , coś dlugo Cie nie bylo, juz sie zastanawialam co za czarna dziura Cie wchlonela ;)

No, jak mi znowu pół posta zeżre jak wczoraj to sie wq......zdenerwuję się... :angry:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882572 przez Suzi
Spróbuje focie wstawic po nowemu, a nuz sie uda?

Łał, udalo sie i nie trzba zmniejszać!!!
To jeszczio raz

Iiii, udało sie :laugh: , to pierwsze, to z dziś a to drugie z przedwczoraj.
Jeszcze jedno wstawie, dla Azji :cheer: z ząbkami Misia ;)

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882573 przez Azja
Suzi no niezla parasole zaczepiłas Mikusiowi :)

Jasiek trzyma czape na głowie poki nie przypomni ze mozna ja sciagac, nie raz cały spacer ma ja na głowie, a nieraz po 5 minutach wyrzuca, wtedy też parasolke rozkładam, ale niestety też lubi ja szarpac :P

Suzi no faktycznie mamy ten sam "zestaw zębowy" :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882574 przez tysiiiak
Siemson ;)
skoro zostałam wywołana do tablicy przez ticzerkę Suzi to grzecznie się zjawiam :)

Przede wszystkim gratulację dla Agat :kiss: :kiss: :kiss: Adaś będzie miał z kim psocić :D
Trzymam kciuki za KaiKai :)

Zaglądam tu ostatnio z sentymentu. Niestety nie sądzę żeby majówki wróciły na forum może kilka tak ale na fb jest prościej i piszą też dziewczyny, które od dawna nie zaglądały na forum ;) Chociaż ja liczę na to, że forumowa rewolucja, która ma nastąpić (podobno) powali nas na kolana i wrócimy :D :P :whistle: :whistle: :whistle:

Ja wit.D daję jak nie ma słoneczka ;)
Na mmr będę szczepić ale chciałabym jeszcze troszkę odwlec w czasie.
Na dwór dziś ubrałam mu bodziaka z krótkim rękawem, spodnie lnianę, bluzeczkę z krótkim ale szybciutko zdjęłam :P i chustkę na głowę :)

Jasinek już wygląda jak chłopiec a nie bobas :) słodziutki :*

Kubulek niedawno też obchodził roczek :) Złapał różaniec i nie chciał puścić :P
Pozatym od połowy czerwca idzie do żłobka na 2 godzinki i od lipca już normalnie 2-3 razy w tygodniu w zależności jaki będę miała grafik. Jest to mini żłobek prywatny. MAx 6 dzieci w wieku od 8 mż do 4 lat :) Prowadzi go moja była nauczycielka z gimnazjum :) Narazie staram się o tym nie myśleć... :blink:

Troszkę foci :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #882577 przez Suzi
No i jest TYSIAAK :laugh: fajnie, ze sie dalaś wywolać ;)
Kubulek fantastiko!!! Caluski dla Jubilata :kiss: :kiss: :kiss: , zarąbisty motorek ma, musze chyba i Mikusiowi cos takiego sprawić, tylko te pedaly na przednim kole mnie odstraszają....poszukam takiego co ma pedaly na bardziej fizjologicznym miejscu :P
A ze rożaniec zlapał - super, lepsze to niz kielonek :P ;) , świety człowiek Ci rośnie, sama radość :cheer:

Ja tam nie wiem jak mozna wolec fb, no ale coż, ja stara jestem to sie pewnie nie znam :P
Piszcie tu u nas chociaż!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882578 przez tysiiiak
Rowerek jest prezentem od chrzestnej i podejrzewam że posłuży tylko na ten rok gdzie nóżki ma na podstawkach a na przyszły rok kupimy biegowy :)

Obiecuję czasem coś skrobnąć :)
A tymczasem czas spaaaaać. Mogę zgasić ? Plissssssss :D

To psssstryk :laugh: B) :P

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882581 przez Suzi
No dobra Tysiiiiaczku ....mam słabość do Ciebie i nie objadę za wtargnięcie w moją fuchę.... :P
Aleeeeeee, masz pisać! TU u nas!!!!
Dobranoc :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #882596 przez patrycja280791
hello ja dzis pierwsza cos skrobne :)

Suzi ja mieszkam w Nysie i mamy jezioro Nyskie u nas, i zalezy od ktorej strony chce jechac to jest glebinów i skorochów i tam sa plaze

a ja nie umie dodac tu zdjecia, probuje i mi nie wychodz :(

10 lata 7 miesiąc temu #882600 przez agat
Witam i ja :)

Tysiak Kubulek jest super, taki duży chłopaczek już z niego :)

U nas z czapką tak samo jak u Azji, może chodzić w takiej z daszkiem nawet i godzinę bez szemrania, a nagle sobie przypomni i nie ma bata, będzie zdejmował jak tylko poczuje ją na głowie ;) Ale wtedy czekam chwilę aż zapomni, albo go czymś zajmę i wtedy cichaczem zakładam ;)

Zastanawiam się czy juz mogę uruchomić nasz balkonowy basenik, tzn wlać troszkę wody. Chyba jeszcze poczekam?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882603 przez tysiiiak
Agat ja mam na dziś plan wystawienia na balkon baseniku żeby Kuba sobie pochlapał :) Mam nadzieję, że się zmieści basenik :P
Z czapką identyko jak u Was :)

Mikuś rozkoszniak :) Dzieci z tymi zębolkami tak słodko wyglądają :D

10 lata 7 miesiąc temu #882605 przez agat
Ja musiałam zębolowy suwaczek wywalić, bo się nie mieścił z nowym ciążowym :/ Ale u nas arsenał taki jak u Mikiego i Jasia :)

10 lata 7 miesiąc temu #882607 przez Azja
witam

Tysiak Kubuś słodziak :) śliczny chłopczyk :)

jest 8.30 a Jasiek spi, :P i pewnie z chwila jak to napisałam sie obudzi :P

lece zjesc sniadanie poki hrabia spi i lecimy na spacerek, trzeba korzytsac z pieknej pogody :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka