BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #892393 przez agat
Ja z Adasiem anemię miałam i żelazo musiałam wcinać. Teraz na razie ok, ale to dopiero początek.
Adasiowe zęby zatrzymały się, a każda próba sprawdzenia kończy się ugryzieniem :P

Rodzice moi byli w weekend na weselu q drugim końcu Polski i wrócili z takim słodkim malenstwem :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #892394 przez agat
Ja z Adasiem anemię miałam i żelazo musiałam wcinać. Teraz na razie ok, ale to dopiero początek.
Adasiowe zęby zatrzymały się, a każda próba sprawdzenia kończy się ugryzieniem :P

Rodzice moi byli w weekend na weselu q drugim końcu Polski i wrócili z takim słodkim malenstwem :)
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #892395 przez agat

10 lata 6 miesiąc temu #892397 przez agat

10 lata 6 miesiąc temu #892405 przez agat
Ooooo poszalalam :/

10 lata 6 miesiąc temu #892539 przez Azja
Agat piesek słodziak:)

Misio śpi ale męczą go te ząbki i katar, nie wiem czy pojedziemy, bo jak ma być taki markotny to wolę siedzieć w domu. Zobaczymy jutro, najwyżej w biegu będziemy się pakować :P

10 lata 6 miesiąc temu #892573 przez Dave
Super slodziak z piesia.

Kurka Mati zasnal ok 19:30 ale wiercil sie, stwkal. Teraz chyba zasnal tak mocniej.
Klikne mu zaraz zeby temperature sprawdzic.

No I sie termometr na czrwono zapalil 38,1. Z czego ta goraczka to nie wiem.
W dzien po Nurofenie mu przeszlo I humor wrocil. Na wieczor powtorka.

I nie wiem dawac mu cos na te goraczke?

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 6 miesiąc temu #892577 przez agat
Dave może zmierz za pół godz i zobacz.
Mąz dzwonił do mnie właśnie, Adaś płaczem się zanosi :( Dziąsła żelem posmarowal i nurofen miał podać. Mam nadzieję, ze mu przejdzie bo aż mi się serce kraje, że ja tak daleko :( Akurat dziś :/

10 lata 6 miesiąc temu #892583 przez Magdalena9t
Hej Suzi na urlopie to ja gaszę ;)

Dave super,że wróciłaś :)

Matko w biurze dziś byłam po południu w sumie od wieczora do 23, ogarniam jeszcze dom, bo oczywiście nieogar, gary w zlewie :( płakać mi się chce jak taka zmęczona wracam a tu jeszcze trzeba zmywać :sick: szkoda,że jeszcze się nie dorobiłam zmywarki

no dobra dałam znak,że żyję to na tyle dziś, dobranoc :)

10 lata 6 miesiąc temu #892606 przez Dave
Dzien dobry

nocka srfednia. płacz i niespanie. nurofen w syropie i czopek poszedł i potem dopiero było spanie. po 4 godzinie. mogłam opd razu mu dac cos to moze by lepiej spał

10 lata 6 miesiąc temu #892664 przez agat
Heloł, ja już wracam z Wawy, nie chciało mi się chodzić po sklepach. Adaś znowu wstał po 5, oszalec z nim można :P

10 lata 6 miesiąc temu #892715 przez Dave
Mateo zasnął prze 12. Dziś znów dzien marudera :huh:

10 lata 6 miesiąc temu #892732 przez Azja
hej

my włąsnie wrocilismy ze spacerku, Misio zmeczony usnał w 2 minuty, nosek ma troche zapchany i od czasu do czasu kaszle, juz sama nie weim czy mamy jechac, bawi sie, nawet nie marudzi, wydaje mi sie ze to przez zęby :dry:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892756 przez tysiiiak
Dave wróciła z buszu :D :) B) mogłaś w ramach ćwiczeń medytować na łonie natury :D

Piesio uroczy :*

Kubula dziś był 3 dzień w żłobku :( Prowadzę go narazie na 2 godzinki żeby się zaaklimatyzował. Najgorzej było wczoraj bo pani mówiła że jak wyszłam to przez 10 minut płakał ale potem już ładnie się bawił. Dziś już było dobrze chodź zakminił o co chodzi i na początku chwilę się bawił i podbiegał sprawdzić czy jestem ale wkońcu nawet nie zauważył jak wyszłam :) Robili wyścigi samochodowe z nowym kolegą 3 letnim :) Od przyszłego tygodnia troszkę dłużej zostanie żeby pani mogła go uspać czego boję się najbardziej i żeby zjadł tam obiadek czego akurat się nie boje :) Teraz 4 dni przerwy i od poniedziałku od nowa się zacznie :S

Poza tym wczoraj miał bliskie zderzenie twarzą z chodnikiem :( Krewka się polała z wargi i trochę opuchnięta była opuchnięta. Do tego zdarte czółko i nosek :(

10 lata 6 miesiąc temu #892762 przez Magdalena9t
Hej, mój Tomeczek ma teraz przesuniętą drzemkę , w sumie też później wstaliśmy :blush:
Tydzień temu mieliśmy wezwanie na szczepienie, miałam nieprzyjemną rozmowę z pielęgniarką, ale przesuneliśmy szczepienie bo Tomek gardwłko miał coś czerwone, od 2 dni pokasłuje, zarejstrowałam go do lekarza niech obejrzy, i siebie też przy okazji bo coś gardło mam czerwone :S

zamieszanie jest bo wyjeżdżąmy (DZIŚ)z teściami nad jezioro, i pakowanie jeszcze sporo mnie czeka,
mam nadzieję,że jakiś internet tam będzie, bo czytam Was cały czas ale odpisać nie ma kiedy :silly:

Agat a Ty nie miałaś jechać na to wesele do Lisewa niedaleko mnie? ;)

Dobra to na tyle dziś ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka