BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #914797 przez Suzi
Na dobranoc cos na dobry humor ze specjalną dedykacją dla Dave :) , zeby Ci kochana lżej się zrobilo, jak pomyślisz ze inni tez mają nielekko....z rodziną męża :P :P :P
tesciowka.blogspot.com/

Poczytajcie, polecam :woohoo:
Dobranoc :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #914830 przez ilonah
Dzień dobry

Haha fajny ten blog o teściowej- obyśmy my nigdy takie nie były :P
Dziś o mało nie zaspałam do pracy po raz pierwszy odkąd pracuje czyli od 5 lat jeszcze mi się to nie zdarzyło żebym nie słyszała budzika. Na szczęście Emi się obudziła wcześniej niż zwykle i mame obudziła ;)

10 lata 4 miesiąc temu #914835 przez Dave
Dobry

Suzi - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #914866 przez Anabelle
Dzieci to mają chyba ze 3 żołądki ;) Antek na śniadanie właśnie zjadł pomidora, kawałek kanapki z szynką, kiełbaskę, ser żółty, popił wodą z bidonu a jeszcze teraz wcina kawał ciasta od babci ze śliwkami z ogrodu. Już pół godziny je i je.
Ja natomiast siedzę i kromkę ciężko mi przełknąć. Wczoraj tak źle się czułam od mdłości i uczucia waty w gardle, że jeszcze jak poczułam mocny zapach to tragedia. M siadł sobie wieczorem z kiełbasą przed laptopem, Antek podszedł, zabrał mu kiełbasę i z nią przyszedł, usiadł sobie obok mnie - i wcina. Jak poczułam ten mocny zapach kiełbasy, to się poryczałam. M wział Antka na kolana i jedli sobie kiełbasę w drugim końcu pokoju. Jedyny plus? Waga stoi. Z Antkiem w 3 msc ważyłam już troszkę wiecej.

Ale sobie ponarzekałam.
Z plusów? Dzisiaj montują nadal piec, więc może dzisiaj wieczorem bedzie ciepła woda? A jak nie to mam nadzieje, że najdalej jutro :)

10 lata 4 miesiąc temu #914884 przez creatura
Good morning Sunshines! :) :) :) :)

Melduję się po "urlopie" i zgłaszam gotowość do czynnej służby :lol:

10 lata 4 miesiąc temu #914893 przez Dave
Bella - no to masz ciekawie :huh:
W takim razie mój Mateo ma 10 żołądków, chlopak potrafi non stop coś mielić. No ale mu nie pozwalam :side:

Creo
- to czekamy na raporcik z urlopu :cheer:

Ja sałatkę zrobiłam dla koleżanki na tego grilla. Teraz pakowanie, młody śpi. Więc sobie działam.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #914895 przez agat
Heloł.

Suzi niezły ten blog, takie oczy miałam :blink: :blink: Puszczę dalej ;)

Byłam z rana w Lidlu, obkupiłam młodego, maluszkowi też coś kupiłam :) Miliony monet poszło :/
Po południu lecę z moją druhną oglądać suknie ślubne :) :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #914905 przez Alex_87
Witam się i ja :)

Magda my mamy fotelik Hamax Siesta, ale dostaliśmy za darmo od sąsiadów, oczywiście od lipca ani razu mój J nie wyraził motywacji żeby zamontować go na rower, chociaż nowiuśki rower sobie sprawił, a też nim jeździł może kilka razy, mój cały mąż :P więc nie mogę póki co wyrazić o nim opinii.

Wy tak o tych ogórkach i pomidorach :D Ja pomagam troszkę mamie przy ogórkach, mój J jedzie kupić, mój brat szykuje słoiki, a raczej idzie do komórki a później wsadza do zmywarki, a ja rozdzielam te gadżety do słoików, potem już działa mama :D mam dużą motywację, żeby zrobić kilka słoików pomidorów, ale pewnie na tym się skończy.

my mieliśmy męczący weekend :P w sobotę wesele, ledwo co do 2 wytrzymałam, bo mnie brzuch tak cisnął że już nie wiedziałam jaką pozycję przyjąć, a potem poprawiny już z dzieciakami, nawet fajnie było, grill, jakieś atrakcje dla dzieciaków.

Bella jeszcze tylko troszkę i w końcu upragniony II trym :D a ja dziś zaczynam 26tc, jeszcze tylko troszkę i ostatnia prosta :whistle: no i dziś fundujemy sobie usg 3d :) nie moge się doczekać, może Tymon zamienił się w Laurę hihi

10 lata 4 miesiąc temu #914907 przez studentkaae
cześć Kochane :)

jestem Styczniówką 2015 i wpadłam do Was po pierwsze pogratulować Wam maluchów, a po drugie to szukam porady co do wózka, a że Wy już z tych doświadczonych Mamuś to mam pytanko - czy któraś z Was zdecydowała się może na model Jane Muum albo Mutsy Evo? bo wacham się co do tych dwóch i szukam opinii czy warto i który lepszy? będę wdzięczna za info jeśli któraś ma.

pozdrawiam i życzę, żeby dzieciaczki zdrowo rosły :) :)

10 lata 4 miesiąc temu #914923 przez agat
Witam koleżankę ;)
Chyba żadna z kwietniówek tego wózka nie miała, chyba, ze majówki nasze.

10 lata 4 miesiąc temu #914927 przez Anabelle
Studentka Ja żadnego z tych dwóch wózków nie miałam.

Alex czekam na foto :-D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915067 przez Suzi
Studentkaee - ja nie mialam zednego z tych wozkow, ale Mutsy Evo tak sobie kiedyś dla przyjemności ogladalam i powozilam w sklepie i powiem Ci ze gdybym teraz miala wozio wybierać ten byłby baaaardzo powaznym kandydatem -leciuteńki i niemożliwie zwrotny! Superfajny, choc po mojej krowie E mmaljundze to wszystkie leciutkie i superzwrotne :P ja bym tego Mutsy na Twoim miejscu bardzo powaznie rozważala, jest naprawdę fajny :cheer:

CreMoniu - no zesz kurka!!! Co za czarna dziura Cię wchlonela, juz listy gończe za Toba rozeslalam :ohmy:
Myslalm ze juz ........przestalas nas lubic :( :( :(

Annabelle - to szybciorem zleci i znowu bedziesz delektować sie kielbaską i czym tam lubisz. Zresztą po co ja to mowię, wszak Ty nie pierwiastka :P wiec sama dobrze wiesz! A ze waga stoi - ja bym umierała!!!
Z radości!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mi wakacje nie poslużyły, oj nieee :blush: co najmniej 5 kg powrocilo na dawne pozycje! Chyba się pochlastam!!!
CreMoniu - skoro wrocilas to RATUJ!!!!!!!! Co zrobić na pierwszy shot, coby zshotować te kilosy przebrzydle?????
Co Ty byś zrobila? :huh:
Aaaaaaaaaa......... :(

Alex- jak Tymon to ewentualna zmiana na Pumbę ;) ;) :woohoo: nie na Laurę :P

Dave - a jaka salatka?? Bo ja znowu dziś mam.....gości.... :blink: :whistle: :pinch:

10 lata 4 miesiąc temu #915070 przez Anabelle
Suzi gdzieś ty 5 kg złapała na wakacjach ? :D Ja właśnie już widziałam oczami wyobraźni znowu 20 kg na plusie ale na razie 3 miesiąc a ja się trzymam :D

Z Tymona na Pumbę no przecież padnę Suzi hahahahaha :D

10 lata 4 miesiąc temu #915176 przez Alex_87
Nie nie, Tymon zostanie Tymonem :P a swoją drogą, to już miałam przejścia z tym imieniem, bo w sumie to mąż wybrał, ja zaakceptowałam. A jak się szwagier dowiedział, to zaczął się śmiać, że będzie Timon i Pumba, w sensie że Zuza pumba :blink: i powiedziałam mężowi, że jak dzieciaki mają się tak śmiać z nich to ja chce inne imię, później trochę ochłonęłam i stwierdziłam, że Tymon mi się podoba i mam gdzieś że komuś coś się z pumbą kojarzy :P a jeśli ktoś się będzie śmiał to już hmm świadczy o nim :P

a oto fotki, trochę nie wyraźne, bo robiłam telefonem no a poza tym akurat przez twarz mu przechodzi pępowina, waży 930g, trochę mniejszy od Zuzy, prognozowana waga 3600, u Zuzy się sprawdziło :) więc może i teraz :)
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #915212 przez creatura
[quote=CreMoniu - no zesz kurka!!! Co za czarna dziura Cię wchlonela, juz listy gończe za Toba rozeslalam :ohmy:
Myslalm ze juz ........przestalas nas lubic :( :( :( [/quote]

To ja Ci za takie myślenie, wzorem Staraczek, wytaczam:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka