- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Alex, dojazdy pociągami męczą... a co dopiero w ciąży...... Jak Ty w upały dałaś radę???!!!
Mnie w ciąży w Leosiem ciągnęło do... wszystkiego Każde jedzenie mi smakowało, cóż.... odbiło się to potem w kilogramach
Jak tam patrzę na Was dziewczyny, że Wy w 2 ciążąch prawie wcale nie przybieracie, to aż się chce być w stanie błogosławionym
Leoś dziś, jak z resztą od kilku dni, zarządził pobudkę po 6 a, że pogoda z dupy byla (teraz troszkę lepiej) i nie wyszliśmy na podwórko, to poszedł spać po 9, a ja mam juz prawie obiad gotowy- szok
Muszę stwierdzić, że mój syn umiłowany, należy do tych dzieci "szalejących" podczas mszy. Już się przyzwyczaił do kościoła i w wózku posiedzi 10 min, a potem zabawa w najlepsze. Ostatnio każdą mszę spędzamy na zewnątrz, żeby ludziom nie przeszkadzać, poza tym wszyscy z dziećmi stoją na zewnątrz i większość dzieci coś tam sobie robi, ale Leoś jednak robi to z większym natężeniem. Ma jeszcze 2 koleżanki, okazało się też kwietniówki, i jak się ta mafia spotka to masakroza Przykładowo podniesienie, cisza, a on słysząc dzwonki, woła - Dźin, dźin, dźin Tyko jak idziemy do komunii, boi się trochę ludzi i jest spokojny - pewnie i to kiedyś mu minie. Nie wiem co będzie zimą?
Z numerem buta u nas jak u Agat, teraz ma 22, ale widzę, że jesienne/zimowe to już bedą 23, lub 24 jeśli ma tam grubsza skarpetę wkładać. Rozmiar już bity 92, 86 jak z młodszego brata wyglądają. Dostał ostatnio dżinsową katanę z H&M 98/104 i co??.. dobra, rękawki raz podwinięte, a reszta jak ulał. Za szybko mi rośnie ten mój dzidziuś Ciotki mówią, że trochę mu kończyny wyciągnęło, ale brzusiu..... no cóż, jest Biega jak szalony, mało co posiedzi, je w biegu, je mniej niż jak był na sloikach, chyba taka jego pudzianowa uroda.
Przerwę w zębach mamy już dłuższą i chyba jak gruchnie to kilka na raz, od wczoraj kupki luźniejsze i paluszki jakby do buzi idą, to może cos się wykluje. Z czwórką jak u Azji, troche się pokazała jakś czasem temu i zastygła w jednej poyzcji.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Creo u nas będzie Tymon, bo mąż mówił, że Tymoteusz za długie, więc poszliśmy na kompromis.
U mnie w rodzinie wychodzi na to, ze słodkie jest na chłopaka a słone na dziewczyny już się w kilku przypadkach sprawdziło
Agat albo teraz Ci zrobi usg albo na następnej,chodzisz co miesiąc? bo teraz jakoś będzie połówkowe wypadało
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przed weekendem była fajna promocja (może jeszcze jest) dla posiadaczy karty z CCC, dodatkowe 20% na przecenione buty i torebki i zakupiłam dwie pary skórzanychsandałków z myślą o przyszłym sezonie ofkors, w cenie nie przekraczającej wartości jednej pary w pełnej cenie - Lubię to!
A wiecie, że w h&M za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na dowolną rzecz. Ja już zapisałam pół rodziny inkasując zniżki oczywiście
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Suzi małż pytał w szkole o to zwolnienie i pani z sekretariatu powiedziała bym brała od 1.09 a z rad ustnie się zwolniła. Ale ja wezmę zwolnienie wtedy gdy na to usg będę szła, nie wiem czy to jeszcze w tym czy w przyszłym tyg będzie.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U nas też kupki na całą pieluche DO tego dziasła opuchniete, przerwa miedzy 1 ogromna, paluszek mu sie mieści
Rozmiarowo chodzi w 86/92 schudł, waży 10,5
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Jej córka jest 3 miesiące starsza od mojej.
U nas w rodzinie tak jest ze zachodzi się zbiorowo
Moja mama na kilka sióstr i braci z tego samego rocznika, ja też i moje dzieci.
Teraz jeszcze kuzynka jest w ciąży w styczniu ma urodzc, więc myślę że i ja się zalapie na 2015
U nas zeby też idą, wczoraj łupek było 4 sztuki.
To mój Dawidek malutki rozmiar 80,86 a buciki 21
Niski na pewno nie będzie bo my wzrost mamy wysoki
Mój mały uwielbiam kołysanki, piosenki , jak mu śpiewam no i uwielbia książki najbardziej wierszyki Brzechwy i Tuwima ulubiony lokomotywa
Oglądać bajki też lubi, ulubiona Parauszek i Miś w niebieskim domu
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę w takim razie zapisac się do tego newslettera bo chce w HM kupić sobie staniki do karmienia.
a w ccc załapałam się w piątek na tą promocję, kupiłam Zuzie buty lasockiego na jesień, z 70zł na 30 przecena
Mój Tymon też będzie rocznikowo tak samo jak syn siostry, szkoda tylko że nie mieszkamy w tym samym mieście. A tak to zazwyczaj między dzieciakami jest różnica 1-1,5 roku, no jeszcze Zuza ma kuzynkę starszą o pół roku ale od strony męża.
U nas rozmiarówka raczej już 92, 86 nosi ale to na styk, buciki 22
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś waży 12 kg, troszkę ostatnio mu się udka zaokrągliły Ubranka 86 i powolutku 92. Buciki 23.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Musze mu kupić kozaczki na zime, najpewniej w outlecie geox lub ecco bo są pod Krakowem - tylko nie wiem czy 23 czy 24 rozmiar.
Początkiem lata kupowałam Antkowi sandały, troche badziewne kupiłam, no ale najwyżej wywalę ;P Do czego zmierzam - sandały było spore, miał chyba z 1,5 cm luzu, a teraz są na styk. Boje sie co to bedzie z zimowcami???? :O
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuza, też będzie duża panna
Mnie właśnie najbardziej "gnębią" buciki na zimę, bo na jesień to jakieś typu adidaski wystarczą, albo botki z jakiejś sieciówki. Myślałam o Joan of Arctic, tylko nie wiem od jakich rozmiarów zaczynają?
Z ciekawosci sprawdziłam, rozmiary od 32 są inne Sorele od 25, we'll see
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie też gnębią zimowe buty :/ Zuza sandałki miała 21 w maju, ale zaraz z nich wyrosła, później teściowa kupiła rozmiar 23, były za duże, ale teraz patrze, że są no takie akurat. Chociaż na rozmiar aż tak nie patrzę, bo co firma to się trochę różnią, długość stópki miesiąc temu jak mierzyłam była 13cm, a zima może być długa....
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Widziałam serduszko :-D popłakałam się
termin mam na 7 kwietnia
z usg to 7 tydz
z @ 7 tydz i 2 dni
a to moja Fasolka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Moja gin ma teorie ze jesli sa z innych stron to dzieci beda innej płci. Ale zamotałam...