BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #916365 przez monia89
Buziaki dla Adasia :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #916374 przez Suzi
CreMoniu- a jakościowo i ilościowo te dwa pokolenia przy cycu sa do pogodzenia??? :blink:

10 lata 4 miesiąc temu #916378 przez Alex_87
To trzeba być nieźle zdeterminowanym, żeby karmić dwoje dzieci w różnym wieku, no i organizm musi nieźle wydoić, nie dość, że ciąża i karmienie starszaka, to później połóg i karmienie dwojga dzieci. No ale jak karmią to widocznie się da :)

Wiecie co, dzisiaj miałam jakiegoś robota w domu a nie córkę, wstała o 6, później drzemka o 16 pół godziny, i usnęła dopiero o 21 :/ mam wrażenie że ma jakieś lęki, bo bała się chyba usnąć :/

10 lata 4 miesiąc temu #916383 przez agat
Dziękujemy za buziaczki :)

Adaś znowu zasypiał wieki :/

10 lata 4 miesiąc temu #916406 przez Anabelle
Mój organizm sobie nie poradził z karmieniem i ciążą. Jak miałam robione łyżeczkowanie to jeszcze karmiłam. W szpitalu i prywatnie prosili żeby przed kolejnymi staraniami zarzucić karmienie. Mocna ciąża się utrzyma, ale przy infekcji może organizm matki nie mieć siły. Ja dostałam w poprzedniej ciąży anginy, do tego karmiłam - no i rozwijał się zarodek. Ciąża przestała się rozwijać. Karmiłam Antka jeszcze podczas obkurczania macicy, a później go odstawiliśmy.

10 lata 4 miesiąc temu #916408 przez Magdalena9t
O jeny :cheer: KAIKAI OGEOMNIE SIĘ CIESZĘ :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: Wszyskiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: kaikai

10 lata 4 miesiąc temu #916411 przez Suzi
Anabelle- to zapewne jak wszystko, kwestia indywidualna, nie da sie generalizować. Jedna da rade druga nie, cóz życie.
A Ty bedziesz w koncu kwietniowka 2015 czy marcowka? Bo tak okrakiem piszesz.... :P

10 lata 4 miesiąc temu #916442 przez monia89
Hej.
2 dzieci karmić jednocześnie to dla mnie hardcore!
A gdzie Dave?
U mnie nocka tragedia jak nie siku to jeść pić butla dla Antosia i suma sumarum jestem dziś do dupy....

10 lata 4 miesiąc temu #916455 przez agat
Buziaczki dla Tomcia :* :* :* :*

Monia współczuje nocki, u nas też ostatnio ciekawie, bo Adaś polubił pobudki o 6 :/

10 lata 4 miesiąc temu #916474 przez Azja
heloł

buziaczki dla Tomeczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

9:40 Misio jeszcze spi :laugh: nie obczajam jego spania ost, albo 7 albo wstaje o 9, ale w sumie dobrze niech dzis spi bo pada od rana, wiec chyba nici ze spacerku :dry:

ja tez sobie nie wyobrazam dwojki dzieci karmic jednoczesnie ;) ja jak bede miała nastepne dziecko to tak max do roku bym chciała karmic, Jasiek niestety sam zrezygnował w 7 miesiącu :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #916505 przez Anabelle

Suzi napisał: Anabelle- to zapewne jak wszystko, kwestia indywidualna, nie da sie generalizować. Jedna da rade druga nie, cóz życie.
A Ty bedziesz w koncu kwietniowka 2015 czy marcowka? Bo tak okrakiem piszesz.... :P

Termin mam na 23 marca, ale jakby dziecko było uparte to mogłabym na kwiecień wskoczyć. Choć wolałabym nie przenosić ;D No i w sumie z sentymentu na kwietniówkach też pisze hehe

Mi się marzy karmić 1-2 lat. Antka karmiłam rok i jak musiałam go odstawić to przykro mi było :)

10 lata 4 miesiąc temu #916506 przez Dave
Hello

Jestem, jestem. Wróciłam od koleżanki gdzie zero neta. Potem mąż jeden dzień w domu więc brak czasu. Ale teraz czekam aż młody w końcu padnie i poklikam.

Kaikai - :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
GRATULACJE :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Podziękowania: kaikai

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #916539 przez kaikai
Hej :)

Nie dziękuję za gratulacje ;)

Muszę badania porobić i dopiero rodzinie powiemy. Już się stresuje żeby wszystko było dobrze z potomkiem, ale cieszymy się ogromnie :)
Tak szybko się udało, P to dumny jak paw chodzi :)

U nas noc kiepską, bo Dawid budził się kilka razy, a mnie w nocy jakiś suchy kaszel męczył i w klatce coś mnie bolało.
Rano już było ok.

Buziaczki dla Tomeczka :)

10 lata 4 miesiąc temu #916567 przez Anabelle
Kaikai z tymi mężami dumnymi pawami to się uśmiałam :D Jak mój mąż dowiedział się, że zaszłam w 1 cyklu starań po czyszczeniu to normalnie ego 100% w górę :D :D jeszcze oburzony, że się dziwię, przecież porządnie zalewał hahaha :D

Antek zasnął, idę sprzątać kuchnie bo zginę w gąszczu muszek owocówek :D

10 lata 4 miesiąc temu #916584 przez agat
Pada od rana. Adaś zamiast o 13 poszedł spać o 10, a ja zasnęłam usypiając go i godzinkę podrzemałam ;) On jeszcze śpi.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka