BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #915799 przez creatura
Oooo, ciekawe :woohoo: Alex, jak u Ciebie z tymi stronami macicy, bo Ty masz już potwierdzoną płeć. Monia, a u Ciebie z tej samej strony?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #915803 przez monia89
O własnie Alex Dave?
U mnie Antoś był z lewej jak sie patrzy na zdjęcie a teraz mamy prawą strone.

10 lata 4 miesiąc temu #915804 przez agat
Nie mam pojęcia po której stronie macicy siedział Adaś i po której siedzi maluszek. Dr mi takich rzeczy nie mówił :(
Ciekawe czy coś w tym jest ;)

Cieszę się Moniu, że wszystko w porządku i serduszko jest :) Z Antosiem miałaś chyba podobny termin, prawda? Tylko się kawalerowi nie spieszylo.

Zmykam spać bo tak mnie głowa boli, że aż mi niedobrze :/

10 lata 4 miesiąc temu #915805 przez agat
Aaa dopiero doczytałam, że na usg mam spojrzeć :P Ale ja nie mam zdjęcia z pierwszego usg maluszka, bo na NFZ robiłam i nie dostałam :/ Ale jutro rzucę okiem gdzie Adaś siedział ;)

10 lata 4 miesiąc temu #915813 przez Anabelle
Kurka a ja nie wiem nic o tym po której stronie :D

10 lata 4 miesiąc temu #915815 przez monia89
Mozna to zobaczyc do ok 10tyg do momentu kiedy maluch za bardzo nie szaleje :-D
Z Antosiem na 10/12 miałam :-)

10 lata 4 miesiąc temu #915837 przez kaikai
Monia silczny dzidziuś :)

Mój po lewej siedział, też coś słyszałam o tych stronach :)

10 lata 4 miesiąc temu #915848 przez Suzi
Hej :)

Jak tu dzidzusiowo dziś :laugh:

Monia -Gratulacje wielkie!! Bedzie śliczna dziewuszka :woohoo:

Agat - do mnie dziś przed poludniem Sama Najjasniejsza Derekcja ;) zadezewonila z pytaniem jaki gryplan JA MAM bo ona nie wie jak umowę z zastepcą podpisać i powiedziala ze zw mogę przynieść ostatniego sierpnia wiec luzik. Alem sie zdziebko zestresowala jak ją zobaczylam na telefonie :P :P :ohmy: mentalnie i emocjonalnie jestem lata świetlne od pracy :P

Kaikai - no to teraz czekamy na wieści od Ciebie :woohoo:
Co do rozmiarow to Dawidek idzie łeb w łeb z Mikim, te same rozmiary ciuszkow i butów :)

Mam do Was pytanie -co Wassze dzieci jadają na śniadania i na kolacje i ile tego jedzą???

Dzis zakonczylam kolejną turę ogorkową, cześć zakiszona a cześć w zalewie octowo-miodowej z chilli i z czosnkiem tym razem ( czosnek "żywy" rozgnieciony ). :cheer:
Aa Mikuś juz w naszym lozku :huh: zanim jeszcze ja zdążylam sie w nim znaleźć.....
Dobranoc

10 lata 4 miesiąc temu #915853 przez monia89
Dzień dobry.
Suzi tak mowisz zobaczymy :-)
Ja daje Antosiowi albo frankfruterke albo jajecznice z jajka takie jajo na pół twardo i do tych rzeczy kroneczek lub pół bułeczki z masełkiem albo kanapke w kostke pojrojoną tosta danio jakiś inny jogurt serek czasem nawet jednego nie doje a czasem 2 zje w sobote ndz to z dziadkiem kiełbache gotowana zajada tylko uszy mu się trzęsą. :-)
Generalnie przed jedzeniem pokazuje mu kilka alternatyw a on pokazuje co chce.
No i mamy sukces nie chce zapeszać ale Antosiowi znowu zupki smakuja w ndz rosół zjadĺ a wczoraj miske! Zalewajki takiej kwaśnej że hej

Co do ubrań nosimy od 80-92 zalezy z jakiej firmy buty 21/22 a moj szczypior waży deczko ponad 10 kg.

10 lata 4 miesiąc temu #915887 przez Azja
heloł

nie moge sie ogarnac po przyjezdzie :woohoo: ale postaram sie cos na Jaskowej drzemce skrobnac, widze ze ładnie produkujecie ;)

spoznione buziaczki dla Antosia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 4 miesiąc temu #915891 przez kaikai
Buziaczki dla Adasia :) :)

10 lata 4 miesiąc temu #915907 przez Alex_87
Hej :)

No nie wiem czy pomogę z tą macicą, Zuza była po prawej stronie w 9tc, a teraz pierwsze zdjęcie usg mam z 12tc, nie pamiętam, po której stronie był na potwierdzeniu :( chociaż z tego drugiego usg wydaje mi się, że też po prawej, ale tego już pewna nie jestem ;)

10 lata 4 miesiąc temu #915923 przez kaikai
Suzi u nas na śniadanie jest mleko 220ml i kanapka lub to co my jemy, jajecznica . Albo dostaje do rączki chlebek i ogórka zielonego. Czasem jakieś ciasteczka herbatniki lub biszkopty.
Na drugie śniadanie daje mu banany lub inny owoc albo jak się spieszę lub jedziemy wcześniej do sklepu to dastaje danonki .
Na kolację podaje zawsze mleko z kaszka, z butelki lub łyżeczką. Dodatkowo kanapka lub sama szynka, ser żółty i chlebek do rączki.

10 lata 4 miesiąc temu #915931 przez Anabelle
U nas oprócz tego co piszecie to Antek dostaje też tosta z szynką i serem :P
Danonków mu nie daję, kaszki ma tylko na noc i o 5 rano....

10 lata 4 miesiąc temu #915940 przez creatura
U na śniadanie składa się z: kaszy jaglanej z bananem, lub placków z kaszy jaglanej (z jajkiem, kokosem i owocem), lub jajka na twardo. Po jajku na twardo zazwyczaj na 2 śniadanie jest trochę kaszy jaglanej z owocem. U dziadków czasem plasterek szynki, ale mój syn miłośnikiem mięsa nie jest, lub kawałek bułki/rogalika, to też bardziej dla frajdy niż jedzenia.

Kolacji u nas jako takich nie ma, bo po drzemce Leoś jada zupę lub drugie danie, lub w ogóle jada obiad jak zasypia ok 12, potem jakieś owoce, ryżyki, wyciskany sok, czasem rzeczone placki jaglane, a do snu cycusia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka