BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 1 miesiąc temu #934894 przez monia89
Hej. Z góry przepraszam za moje wywody.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #934898 przez agat
Moniu bardzo bardzo mi przykro, trzymaj się! Jemu teraz jest lepiej, nic go nie boli, nie ccierpi już. A zachowania "rodziny" nie skomentuję :/

Vika to mieliście przeboje. Jak sobie pomyślałam o tych bólach krzyża to aż mnie zmroziło :/ Z Adasiem miałam takie bóle przy porodzie :/

U nas pospane prawie do 8, c!hoć i Adaś i ja od 6 się już kręcilismy.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #934902 przez Azja
hej

buziaczki dla Adaśka 1,5 roczniaka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

my tez juz na nogach, wstalismy przed 8, ogladamy piosenki na yt ;)

Monia przykro z powodu wujka, ale napewno jest mu teraz lepiej

Vika o rety ale Was dopadło, zdrówka, ;)

ja miałam dzis isc do Lidla, zapolowac na gofrownice, a tu dupka deszcz pada od rana, a my bez samochodu, ale mam nadzieje ze po poludniu bedzie, :S

10 lata 1 miesiąc temu #934918 przez Dave
Monia - tulę mocno. Tak mi przykro...
Popłakałam się jak bóbr.
To mnie pogrążyło - "został z mamą to Ona Go tuliła jako pierwsza i ostatnia". Pięknie napisane, zapamiętam do końca życia.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 1 miesiąc temu #934921 przez tysiiiak
Monia przykro mi z powodu wujka :( Jedno jest pewne, nie cierpi już ani fizycznie ani psychicznie. Nie zawodzi się dzień w dzień na 'najbliższych'. Jak można być tak pazernym i okrutnym ?!

Marta leż i odpoczywaj !! jak przeczytałam skurcze i wymioty to już miałam przed oczami porodówkę!! :ohmy:

Kuba nauczył się nowego słowa: autaa a tak to mówi takie podstawowe słówka: mama, tata, dada, didi(smoczek), sisi(siusiu), siii(jak coś gotuje), am, daj, mam, tu, tam i kilka innych :P

10 lata 1 miesiąc temu #934939 przez Azja
U nas się piękna słoneczna pogoda zrobiła. Ale Jasio nie chce isc Na spacer. Bawi się dziś ładnie od rana. Teraz np. Bawi się się skorupa od pistacje przekłada ze słoika na talerz i tak może pół godziny :P

10 lata 1 miesiąc temu #934964 przez kaikai
Monia bardzo mi przykro :( trzymaj się

Buziaczki dla Adasia :)

Vika współczuję wymiotow :(

Ja już po glukozie, nawet dobrze mi weszła i obyło się bez pawia.
Jutro kolejne badania, tarczycowe, a to już prywatnie zrobię, bo i wizytę też muszę prywatnie. Na NFZ czeka się nawet 3 miesiące, tragedia.

10 lata 1 miesiąc temu #934988 przez Azja
Kaikai ja do endokrynologa chodze tez prywatnie, bo nfz to przyjmuje jedna babak która sie na niczym nie zna, a do innych to trzeba chyba z rok czekac na nfz, wiec nie mam wyjscia i chodze prywatnie, tylko po co płacic co miesiac te składki :evil:

moje Tornado probuje usnac, skacze w łóżeczku, zaraz pewnie usnie, a taki bałagan zrobił w pokoju, ze szok, zabawki rozwalone, flipsy po cąły pokoju lataja, nawet suche jedzenie kota, przerabane jak sie siedzi w domu ide zaraz ogarniac to pobojowisko :silly:

10 lata 1 miesiąc temu #935003 przez kaikai
Azja właśnie to mnie denerwuje, że wszędzie prywatnie trzeba, a składki same się nie płacą i to nie małe.
Do specjalisty zawsze są kolejki długie, a ja nie mogę czekać z dzieckiem to samo. Już nie pamiętam kiedy byłam na NFZ z Dawidkiem, a sorry byłam w szpitalu co chirurg próbował oko Dawidowi wycisnąć :angry:

10 lata 1 miesiąc temu #935140 przez Dave
Helo ale puchy.

nie mowcie o lekarzach i chorych NFZ`ach bo mi się od razu scyzoryk otwiera!!!!!

10 lata 1 miesiąc temu #935156 przez agat
W imieniu Adasia dziękuję za buziaki :) Ja pitolę, już półtora roku... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #935161 przez Azja
No nieźle 1.5 roczku zlecialo kto mi powie kiedy :woohoo:

Po dzisiejszych zabawach z Jaskiem w domu stwierdziłam ze musze zmienić dywan. Jednak dywan z dłuższym włosem przy Młodym się w ogóle nie sprawdza no chyba że bym miała ochotę odkurzacza go kilka razy dziennie. Dziś było w dywanie wszystko :sick:

Kupił mi M gofrownice w lidlu pierwsza partia bezglutenowych gofrow zrobiona i zjedzone były pycha prawie takie jak normalne ;)

Dziewczyny może polecacie jakieś żelazko. , bo właśnie nam się popsuło i musimy kupić ale tyle tego ze nie wiem na co się zdecydowac :huh: najlepiej takie co samo prasuje :laugh:

Przez moje rozregulowane @ nie wiem kiedy przyjdzie następna :ohmy: myślałam że dziś najpóźniej ale coś jej nie ma. Poczekam jeszcze kilka dni i jak nie przyjdzie coś będę działać. Ciąża to raczej nie jest bo mało bylo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:P

10 lata 1 miesiąc temu #935168 przez agat
Azja nie musi być, dużo, raz a dobrze mogło wystarczyc ;)

10 lata 1 miesiąc temu #935170 przez Dave
Azja jeden celny strzal wystarczy:)

Uciekam bo znow sie pozno zrobilo. A mlody ma w zwyczaju mnie o 5 budzic. Terrorysta!!

10 lata 1 miesiąc temu #935171 przez Anabelle
Ja na szybko, bo wrocilismy o 22, Antek zasnal dopiero pol godziny temu :o :o :o :o :o

Bylismy u pulmunologa, ja mam juz oskrzela czyste ale gardlo jeszcze nie wiec, jeszcze ze 4 doby na antybiotyku. Za to Antek mimo, że ma tylko katar to okazało się, że ma nabrzmiałe, czerwone oraz zaśluzowane gardło i migdałki - też dostał antybiotyk, bo grozi mu angina.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka