- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja dziś i następne 3 długie dni słomiana wdowa więc Mikulec ciosa tylko mnie kiłki na glowie i nie mam z kim się tymi kołkami podzielić
Zapowiadają jakąś pieprzoną arktykę, mam nadzieję ze jutro przyjdą Mikusiowe buty zimowe bo inaczej bieda, ma tylko te cienkie, poki co. A tak w ogole, to jsk Wam się widzą te buty, bo nikt nie skomentował.... mialam tysiąc rozterek a i problem z wyborem bo większosć butow zimowych jest na rzepy, a w przypadku Mikiego rzepy są wykluczone...musi mieć sznurowane, szczegolnie zimą! Nie wyobrazam sobie ze znowu zdejmowalby i wyrzucał buty....a tak -zasznuruję na sztywno i NIE ZDEJMIE
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się nic nie chce musze ogarnąć pokój. Tornado śpi wiec można na spokojnie ogarnąć. Ale kot mnie dopadł i musze ja trochę pokiziac bo ostatnio ja zaniedbuje
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Vika w tym tygodniu mamusią zostanie znowu, fajnie że już koniec, a z drugiej strony od 2 tygodni siedze w domu przez chorobe i jakby mi ktoś noworodka przyniósł do znudzonego Antka to bym chyba osiwiała
Dobrze że jutro już piątek, matko jak ja na męża czekam - niech się bawi z tym małym zbójem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś w tych Lidlowych pomyka, Primigi na mrozy zostawię. Tylko czapkę ciepłą muszę mu kupić.
Glut jeszcze nie śpi, wyobrażacie sobie? Ja nie wiem co mu ostatnio odwala. Oooo, znowu przyszedł
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny zobaczcie co mnie rano spotkało nie wiem co o tym myslec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Co masz myśleć ? Cieszyć się
Buziaczki dla Leosia
Agat fajna stronka, wszystko mogłabym kupić
Suzi, buciki super i kolorek ładny
My narazie te z Lidla mamy.
Jutro jeszcze musimy jechać i czapke z szalikiem dokupić.
U mnie mdłości już prawie nie mam, wymiotow też, po tej glukoze mi przeszło
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Czerwiec?
Antek obudził się o 2 w nocy i nie mógł zasnąć aż do 6. Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Chyba go brzuszek bolał. W końcu nad ranem położyłam go sobie brzuchem na klatce piersiowej i bujałam, wreszcze zasnął, ale budził się co jakiś czas. Całe szczęście że dzisiaj piątek i wraca mąż, niech sobie dziiaj z nim śpi -.-
Choć oczywiście jak dzwoniłam do męża to stwierdził że zmarzł w pracy i coś go kicha. Niech mnie nawet nie denerwuje, ostatnią dawkę antybiotyku dzisiaj wziełam.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
To bedzie czerwcowy dzidziulek , no to Jasieńku -szykuj się, bo bedziesz Wielkim Bratem
CreMoniu!! No to teraz nie masz wyjście -musisz dolączyć! Cale towarzystwo zaciążone,więc nie zwlekaj!
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
ja tak na szybko napiszę, u nas Zuzik chory, gardło zawalone, w środę dostała antybiotyk, dzisiaj już aż tak nie gorączkowała w nocy, więc mam nadzieje, że przechodzi...
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@ miała przyjsc w poniedziałek tak obstawiałam, bo tak naprawde do konca nie wiedziałam (przez te moje cykle rozszalale ostatnio) w poniedziałek nie przyszła, a od niedzieli cały czas po głowie mi sledzie z cebulka chodziły i tak momentami mi mdło było, ale mowie to nic czasem tak przed @ tez miałam, pomyslałam ze poczekam do piatku jak nie przyjdzie to zrobie test, no i dzis z ranca cyk i dwie kreski, super ciesze sie bardzo, M ma dzis imieniny, niezły prezent mu zrobiłam termin jak patrzyłam do koncówka czerwca powinnam sie załapac, kurde nie wierze do konca
my dzis sie wybralismy z Mlodym na krótki spacerek, zimno uu jak cholerka, zapomniałam jak to jest, teraz Dżonu spi, a ja bede robic pizze, bo mam taka mega ochote
Anabelle niech meżus Ci jak najszybciej wraca i Cie troche odciazy ja to codzien wygladam 15.15 zeby choc na chwiel odetchnac, a mamuski które nie maja na codzien pomocy podziwiam
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Podaj proszę przepisać na ciasto do pizzy, ochoty mi narobiłaś
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciasto na pizza
pół kostki drożdży
2,5 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
oliwa lub olej
drożdże rozpuścić w szklance letniej wody i dodać 3 łyżeczki cukru,odczekać chwile aż popracują wlać do miski, dodać mąkę sól i oliwe ( ja daje ok 2-3 lyżeczek oliwy lub oleju) wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut żeby urosło
Przyozdobić wedle uznania i piec w rozgrzanym piekrniku 180 stonpi ok 20-25 minut ( w zależności od pikarnka )