BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 tygodni temu #936155 przez Azja
Hop hop co tu taka cisza?

Ciekawe czy Vika juz urodziła. Nic się nie odzywa? Ktoś wie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #936167 przez tysiiiak
Vika pisała u nas na fb więc jeszcze nie urodziła :) chyba jutro idzie cc umawiać :)
Podziękowania: Azja

10 lata 4 tygodni temu #936202 przez Suzi
Aleź marazm i stagnacja :P

Ja dziś i następne 3 długie dni słomiana wdowa :( więc Mikulec ciosa tylko mnie kiłki na glowie i nie mam z kim się tymi kołkami podzielić :(
Zapowiadają jakąś pieprzoną arktykę, mam nadzieję ze jutro przyjdą Mikusiowe buty zimowe bo inaczej bieda, ma tylko te cienkie, poki co. A tak w ogole, to jsk Wam się widzą te buty, bo nikt nie skomentował.... :S mialam tysiąc rozterek a i problem z wyborem bo większosć butow zimowych jest na rzepy, a w przypadku Mikiego rzepy są wykluczone...musi mieć sznurowane, szczegolnie zimą! Nie wyobrazam sobie ze znowu zdejmowalby i wyrzucał buty....a tak -zasznuruję na sztywno i NIE ZDEJMIE :whistle: :evil:

10 lata 4 tygodni temu #936203 przez Azja
Suzi właśnie miałam napisać bardzo fajne te buty takie "dorosłe" :)

Mi się nic nie chce musze ogarnąć pokój. Tornado śpi wiec można na spokojnie ogarnąć. Ale kot mnie dopadł i musze ja trochę pokiziac bo ostatnio ja zaniedbuje :P

10 lata 4 tygodni temu #936224 przez Anabelle
Antek właśnie zasnął, ależ ta kanapa jest wygodna :D

Vika w tym tygodniu mamusią zostanie znowu, fajnie że już koniec, a z drugiej strony od 2 tygodni siedze w domu przez chorobe i jakby mi ktoś noworodka przyniósł do znudzonego Antka to bym chyba osiwiała :P

Dobrze że jutro już piątek, matko jak ja na męża czekam - niech się bawi z tym małym zbójem :P

10 lata 4 tygodni temu #936226 przez agat
O właśnie, Mikusiowe buty :) Fajowe i rzeczywiscie dorosłe :)
Adaś w tych Lidlowych pomyka, Primigi na mrozy zostawię. Tylko czapkę ciepłą muszę mu kupić.

Glut jeszcze nie śpi, wyobrażacie sobie? Ja nie wiem co mu ostatnio odwala. Oooo, znowu przyszedł :P

10 lata 4 tygodni temu #936257 przez Azja
Hej

Dziewczyny zobaczcie co mnie rano spotkało nie wiem co o tym myslec

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:blush:

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #936263 przez kaikai
Wow Azja gratuluję :) :)
Co masz myśleć ? Cieszyć się :)

Buziaczki dla Leosia :) :) :)

Agat fajna stronka, wszystko mogłabym kupić ;)

Suzi, buciki super i kolorek ładny :)
My narazie te z Lidla mamy.
Jutro jeszcze musimy jechać i czapke z szalikiem dokupić.

U mnie mdłości już prawie nie mam, wymiotow też, po tej glukoze mi przeszło ;)

10 lata 4 tygodni temu #936288 przez agat
Aaaaaaaaaa Azja! Jak to co masz myśleć ;) Szukaj imienia dla drugiego oszołoma :) :) Bardzo się cieszę :)

10 lata 4 tygodni temu #936291 przez Anabelle
Azja pre test nigdy mnie nie oszukał, idź prać pieluchy tetrowe :P :P Gratuluje :*
Czerwiec?

Antek obudził się o 2 w nocy i nie mógł zasnąć aż do 6. Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Chyba go brzuszek bolał. W końcu nad ranem położyłam go sobie brzuchem na klatce piersiowej i bujałam, wreszcze zasnął, ale budził się co jakiś czas. Całe szczęście że dzisiaj piątek i wraca mąż, niech sobie dziiaj z nim śpi -.-

Choć oczywiście jak dzwoniłam do męża to stwierdził że zmarzł w pracy i coś go kicha. Niech mnie nawet nie denerwuje, ostatnią dawkę antybiotyku dzisiaj wziełam.

10 lata 4 tygodni temu #936298 przez Suzi
No jak to Azja co myśleć!??? Dzidziuś w drodze, to jasne :woohoo: :woohoo: :woohoo: gratulacje!!!! GRATULACJE!!! A ktory to dzień cyklu? Kiedy miala być @?
To bedzie czerwcowy dzidziulek :laugh: , no to Jasieńku -szykuj się, bo bedziesz Wielkim Bratem :woohoo:

CreMoniu!! No to teraz nie masz wyjście -musisz dolączyć! Cale towarzystwo zaciążone,więc nie zwlekaj!

10 lata 4 tygodni temu #936313 przez Alex_87
Azja GRATULACJE :)

ja tak na szybko napiszę, u nas Zuzik chory, gardło zawalone, w środę dostała antybiotyk, dzisiaj już aż tak nie gorączkowała w nocy, więc mam nadzieje, że przechodzi...

10 lata 4 tygodni temu #936330 przez Azja
dzieki za gratki :) bardzo sie ciesze, a napisałam ze nie wiem co myslec, bo z moimi ostatnimi @ bywało roznie wiec do konca nawet nie wiedziałam kiedy ma @ przyjsc, jeszcze ta tarczyca :ohmy: ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

@ miała przyjsc w poniedziałek tak obstawiałam, bo tak naprawde do konca nie wiedziałam (przez te moje cykle rozszalale ostatnio) w poniedziałek nie przyszła, a od niedzieli cały czas po głowie mi sledzie z cebulka chodziły i tak momentami mi mdło było, ale mowie to nic czasem tak przed @ tez miałam, pomyslałam ze poczekam do piatku jak nie przyjdzie to zrobie test, no i dzis z ranca cyk i dwie kreski, super ciesze sie bardzo, M ma dzis imieniny, niezły prezent mu zrobiłam :laugh: termin jak patrzyłam do koncówka czerwca powinnam sie załapac, kurde nie wierze do konca :P

my dzis sie wybralismy z Mlodym na krótki spacerek, zimno uu jak cholerka, zapomniałam jak to jest, teraz Dżonu spi, a ja bede robic pizze, bo mam taka mega ochote :)

Anabelle niech meżus Ci jak najszybciej wraca i Cie troche odciazy ;) ja to codzien wygladam 15.15 zeby choc na chwiel odetchnac, a mamuski które nie maja na codzien pomocy podziwiam :)

10 lata 4 tygodni temu #936353 przez kaikai
Azja to moja siostra też ma termin "na oko" ;) przez tarczyce.
Podaj proszę przepisać na ciasto do pizzy, ochoty mi narobiłaś :P

10 lata 4 tygodni temu #936362 przez Azja
Kaikai ja robie pizze bezglutenowa pierwszy raz z przepisu i nie wiem jak wyjdzie :whistle: a tu mam sprawdzony przepis chyba kiedys majówki podawały, robiłam wychodzi dobra

Ciasto na pizza

pół kostki drożdży
2,5 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
oliwa lub olej

drożdże rozpuścić w szklance letniej wody i dodać 3 łyżeczki cukru,odczekać chwile aż popracują wlać do miski, dodać mąkę sól i oliwe ( ja daje ok 2-3 lyżeczek oliwy lub oleju) wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut żeby urosło

Przyozdobić wedle uznania i piec w rozgrzanym piekrniku 180 stonpi ok 20-25 minut ( w zależności od pikarnka )

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka