- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Pisałam do Was dwa razy przef spaniem i za każdym razem posy mi sie nie dodal.... Raz az mi sie ryczec chcialo bo tyle naskrobalam i szlag to trafil
U mnie jelitowka panuje na calego.... Dzis w nocy Kingę zaatakowalo wygkada jak Zabi bidulka taka wykonczona
AZJA gratuluję :-* :-* :-*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Na różówo, bo może pora na córę
Suzi, nie, jeśli nie wpadnę, to sama się w najbliższym roku nie zdecyduję Soł, zostałyśmy we dwie na placu boju Buciki Mikusia fajne. Lekkie są czy cięższe? bo sprawiają wrażenie cięższych.
Vika, trzymaj się tam, jeszcze chwila i bedziesz mieć synka w ramionach
Leoś dziękuje za buziaczki
Wpadam wczoraj po pracy do Lidla po banany, a tam niespodzianka - kombinezon w naszym rozmiarze, więc bez chwili zastanowienia kupiłam, wziełam też 2-pak golfików Buty mi jakoś nie siadły, bardzie mi się te sniegowce dla dorosłych podobały.
Azja, drożdże bez glutenu nie mają sensu, Davis o tym pisał w "Życiu bez pszenicy".
Alex, Ty też juz na ostatniej prostej
Ok, spadam dokończyć mycie podłóg, bo potem kuzyn wpada na lekcje i jeszcze mam integracyjną imprezę, na którą caly dzień szukam wymówki, żeby nie pójść, a raczej wypada byc
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Znalazłam taką mieszankę z Lidla do wyrobu chleba" ciabatta".
Dodałam zamiast mąki, trochę proszku, ledwo rozwalkowalam, ale jest
Zaraz będę piekła, zobaczymy co wyjdzie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Azja o jak ja bym chciała żeby mąż po 15 wracał A tu czasami jak wyjedzie w poniedziałek to do piątku wieczorem na niego czekam
Faktycznie nam się tutaj birth club zrobił
Vika kurcze z tą jelitówką to wielu znajomych mi pisało, co musi wisieć w powietrzu. Ale cie gin trzyma w niepewności szalony
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja dziś z rańca pojechałam zrobić badania przed wtorkową wizytą, Adasia ze sobą wzięłam, na szczęście ludzi nie było i szybko poszło. Później podlecieliśmy do galeryji, kupiłam mu cieplejszą czapkę w Coccodrillo, o taką:
pl.coccodrillo.eu/product/116106/Odzie%C5%BC/Czapka/CZAPKA.html
Jeszcze trochę luźna, ale na zimę będzie w sam raz.
Następnie młodego odstawiłam do moich rodziców, mama ma dziś wolne, więc niech się wnuczkiem nacieszy. Sama wróciłam na miasto poszperać trochę w lumpach. Niedawno miałam korki i zaraz lecę do tego mojego szałaputa.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Kurcze żelazo mam wysokie myslucie, że to normalne w ciąży?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mąż ma być przed 19 jak dobrze pójdzie, niech już przyjeżdża bo książeczki Antkowe wszystkie oglądniete na 10 strone, połowy kartek już nie mają, albo papier przetarty :O
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
CreMoniu - no raczysz zartować i jest to dośc czarny humorek ja?????? Na placu boju?????? Chyba o nowy balkonik i emeryture pomostową!! Na TYM placu boju kochana jesteś TYLKO TY i nie ma sie co starą S uzi zaslaniać tylko sie brać za........wpadeczkę!!
Co do Mikusiowych buttków to czekamy czekamy, jeśli pocztex w soboty nie odpoczywa, to jeszcze moze jutro dojdą. Co do ciężkości to chyba nie będą ciezkie, wszak to emelki więc lekkość i wygoda gwarantowane ( I hope ) ale zeznam jak juz przetestujemy.
Kombinezonik zdobylaś w moim stylu ,a tak by the way - jaki rozmiar to Wasz rozmiar?
Vika - no kurcze blade,tak juz z tymi cesarkami chyba jest, ze przekladają, kombinują zwodzą,,bo moze liczą na to ze kobieta sama urodzi, dla świętego spokoju . Życzymy z Mikusiem jak najkrotszego juz czekania i wyzdrowiejcie z tej jelitowy!
A wiadomo co tam z Demonique? Bo jakieś wątpliwości miala...?
Alex -zdrowka dla Zuzanki!
Agat -tez patrzylam na tę czpkę a jaki rozmiar wzięlas, ze za lużna?
Azja - to faktycznie superowski prezent dla malża!! Zdaj relację jak zareagowal a masz malenkie buciki, zeby mu na talerzyku wreczyć?
U nas dziś 3 stopnie arktyka na calego, ale w slonku bylo calkiem przyjemnie, nawet balam sie ze Mikiego za cieplo ubralam, no ale poki nie jestesmy przyzwyczajeni do zimna lepiej za cieplo niz za chlodno, bo potem gil do pasa i cala reszta "atrakcji"
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze że schudłam 8 kg, bo apetyt mi dopisuje
U nas książeczki też w opłakanym stanie, pogryzione, porwanie. Dawid tak lubi czytać.
Na razie nie kupię nowych.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
U nas dziś na slonku też przyjemnie w dzień było, ale jak niedawno jechałam po Adasia to już arktyka :/
Najgorzej, że nie mozemy z mężem zlokalizować pudła/siatki z szalikami, czapkami i rekawiczkami. Kurtki są, buty są, narciarskie akcesoria są, a zwyklych czap brak :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Wielkie "OKO DAVE" czuwa nad Wami i czyta, ale cholera z odpisaniem kicha. Ale może teraz będzie lepiej, bo chłop na 5 dni do roboty pojechał.
Nacieszyłam oko teściorem, jeju ale się cieszę
Teraz lecę pranie z pralki wyładować = jutro dorzucę do sterty prasownia i w końcu będę się musiała za to zabrać.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Dave tak myslałam ze masz męża w domu i do nas nie zagladasz
nam dzis zelazko przyszło, nie ma przepros trzeba sie brac za prasowanie, niestety samoprasujacych nie było
Kaikai mi pizza wyszła dobra, zapraszam jeszcze dostało
ksiazeczki u nas tez w nienajlepszym stanie, niektóre juz musiałam kleic
Suzi ja tez dzis nie wiedziałam jak nas ubrac na spacer, brr zimno, ale podobno w przyszłym tygodniu ma byc cieplej
Agat bardzo fajna ta czapka, tez musze Misia w jakas grubsza czapke zaopatrzec
do zaciązeniowego teamu jeszcze oprócz Creo Magda nam została, no bo skoro Suzi juz sie nie pisze chyba ze Dave soe jeszcze skusi, albo raczej męza swojego skusi
dobra słysze ze cicho u Mlodego w pokoju czyli usnał, biore sie za ogarniecie a potem relaksik przy zelazku
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P wrócił z pracy i zjadł wszystko, he he
Azja to mąż ma gest jak romantycznie
Mój mi nic nie podarował
Już się chyba przyzwyczaił, co rok to prorok
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Jakie superowe wieści Azja gratki!!!!
Suzi nie mów hop !!!!
Spóźnione buziaki dla Leosia.
Anabell trzymajcie sie z tymi choróbskami!
MIIKIEGO buty fajne takie dorosłe.
fo potem syn wzywa....