BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 tygodni temu #936874 przez Anabelle
Antek już coś ziewa, chyba myśli że jest 19:30

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #936875 przez agat
Jejuuu jak ten dzień się dluzy...
Azja drugi raz obcinalismy Adasiowi włosy, ppierwszy raz w czerwcu.

10 lata 3 tygodni temu #936881 przez vika
Agat... Adaś przystojniaczek taki chlopczyk w nowej fryzurze ;-)

Kurcze pisanie z telefonu to takie o kant dupy :-( co chce się odnieść do jakiegoś postu to zapominam komu i co mialam napisać :angry:

Alex super, że wracasz do zdrowia i Zuza tez ;-)
Bella może nie będzie tak zle... Kurcze jak ja nie znoszę antybiotyków :-(

U nas dziś zimno... Pojechaliśmy na obiad do teściów... Co będziemy w domu gotować :lol: właśnie leżę i usypiam Toske bo ona coraz bardziej dorosła i w gościach nie sypia ;-)

10 lata 3 tygodni temu #936882 przez Anabelle
hahaha agat mi też ten dzień się dłuży, czekam aż się skończy bo mam dość.
wszyscy gadają, że spaliśmy godzine dłużej a u nas po prostu godzina wiecej do polozenia spać Antka :P jeszcze trzeba go chociaż godzine przetrzymać, a ja już działam na "low batery" :D

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #936885 przez vika
Toska juz śpi
;-)
Tak wojowala u dziadkow...

Agat ja mam zgaga kilka r dazy dziennie od dawna juz się z nią zaprzyjaznilam :silly:

Jezu zaraz zwymiotuje.... Słyszeliście o tej kobiecie co trafiła pijana do szpitala z fragmentami dziecka jeszcze w srodku.... Masakra swiat zszedł na psy.... :sick:

10 lata 3 tygodni temu #936887 przez Azja
my Mlodego przetrzymalismy troche bo wcale nie wygladał na spiacego ;) teraz pije kaszke i mam nadzieje ze zaraz bedzie spanko :)

10 lata 3 tygodni temu #936894 przez agat
Adaś się kąpie, pół godz obsuwy mu dziś zrobiliśmy. Ale czuję, że na spanie to się nie przełoży...

Ja też często z komórki piszę. Na fb łatwo, ale na forum nie lubię. Moje posty z komórki można łatwo poznać po tym, że są krótsze i często bez polskich znaków :P

Co do zgagi to miałam ją często w poprzedniej ciąży, teraz i tak się późno pojawiła, ale nie tęskniłam :evil:

Słyszałam o tej ciężarnej z 5 promilami :S Poród podobno zaczął się w domu, partner z 3 promilami odbierał przy pomocy... nożyczek :blink: :blink: :blink:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #936897 przez Azja
Mlody spi, nie chciał butelki oddac, tak ja mocno pod pacha przez sen tulił :laugh:

straszna ta historia z ta kobieta z 5 promilami :( :sick:

zgaga to okropienstwo ja z Jaskiem w ciazy tylko kilka razy miałam, :ohmy:

jutro ide do endokrynologa miesiac na wizyte czekam i to prywatnie :woohoo: miałam isc sie poradzic co ta moja tarczyca wariuje i zeby mi ustaliła leki, zebym mogła zajsc, :whistle: ale mam nadzijee ze ze wszystko z dzidzia jest ok i tylko mi ustawi leki na ciaze ;)

dziewczyny od poczatku czułyscie ze byłyscie w ciazy?? nie pamietam jak to było z Jaskiem a teraz jakos do mnie to jeszcze nie dociera, kurde mam nadzieje ze wszystko z ciaza ok

moj M włąsnie myje gary, zdarza mu sie to sporadycznie, a do tego jest najwiekszym bałaganiarzem w domu,ale jakbyscie go posłuchały ile sie musi przy tym ogadac, ze to i to, ile tych garów i w ogole , jakby nie wiem co odkrył ja mam to na codizen i nie gadam :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 3 tygodni temu #936898 przez Dave
Sie ma :laugh:

ŻYJEM :) Ale kufa powiem Wam, że wczoraj wieczorem to już mi przeszło przez głowę, żeby karetkę wzywać. Myślałam, że schodzę z tego świata, a mnie tam byle co nie rusza, bo ja hardkorowiec jestem.

Miko buziaki łapaj :kiss: :kiss: :kiss:

Bella
- kurde kobieto trzymaj się.

Co Wy tu za historie piszecie. Ja przez dwa dni odcięta od radia. bo to juz wcale nie używam - tylko bajki jak już.

Sorry, że tak krótko ale lece ogarnąć coś, wykąpać się i nie wiem co dalej. Spać mi sie nie chce poki co.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #936905 przez monia89
Jejku co Wy mówicie ja nic nie słyszałam masakra jakaś!
My dziś zaczelißmy objazd 1 listopadowy odwiedziliśmy 2 cmentarze i jeszcze wujka.
Tosik padł przed 19 ciekawe o której wstanie...
dobrze dziewczyny że u Was ze zdrówkiem lepiej tylko Ty biedulko Anabell kuruj się!
Własna firma to loteria jeden rok miesiac na wysokim plusie a za ro me modlisz sie by wyjsc ns 0 bynajmiej tak jest w naszej branży do tego nienuczciwe firmy które z masakrycznym opóźnieniem wypłacają fakture albo ogłaszają bankructwo no i pracownicy....
To my w 17 już tyg ale leci....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #936908 przez monia89
Mikusiu łap półtoraroczniakowe buziaki !!!! :-)

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #936912 przez agat
Monia cudny brzuszek :) Rośnie już ładnie :) 17 tydzien, masakra :) Lecą te nasze ciąże jak szalone :)
Azja do mnie i w pierwszej i w drugiej ciąży długo dotrzeć nie mogła oczywista oczywistość ;) Choć chyba w tej ciąży całe to dziecko w brzuchu jest mniej abstrakcyjne niż w pierwszej.

Adaś zasnął w miarę szybko, w pół godz. Ale musiałam przy nim siedzieć i głaskać :) Mało spał dziś w dzień, pewnie dlatego.

Zjadłam michę płatków na mleku, trochę mi się polepszyło. Chyba muszę zaopatrzyć się w Rennie i będę znowu czuła się jak ludzie jedzący kredę :P

Dave, to aż tak źle z Tobą było? Bidula. Dobrze, ze powróciłaś już z zaświatów.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #936924 przez vika
Ajjj dziewczyny ta historia jest gorsza niż tu piszemy :-(

Monia fajny brzuszek i jeszcze taki skromny ;-)

Dave miałam pytać co u Ciebie.... Wierzę Ci, że mogło być fatalnie.... Ja o mały włos na porodowke bym trafiła tak mnie skurcze od tego bólu złapaly :-[

Agat Adas ma coolowe buciki.. Moja tez przymierza dzień w dzień.... Aj slonica z Ciebie marna... Co najwyżej smukła foczka z kraglutkim brzuszkiem :-P

Azja ja zrobiłam test w niedziele rano bo bedac w sobotę na wypadzie babskim w jednym z lepszych lokali ucieklam zaraz po północy do budki z kebabami i wróciłam z kolacja do męża... To mi dało do myślenia od tamtej pory ciągle coś zarlam :-P

Pokaże Wam mój brzuszek
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #936926 przez Suzi
Mikuś póltoraroczniak dziekuje za przyjęcie do zacnego grona :cheer:

Agat -no patrzcie, jaki dorosły Adam! B) a jakie zapasy wysokoprocentowe za nim :P u nas butelki na TAKIEJ wysokości nie mialyby racji bytu... :ohmy:
Aa,i jaka kurde slonica!?!?! Piekna mama i tyle! Mama calą gębą, ze tak powiem ;)

Monia -slicznie! No ja sie pytam co trochę, o co chodzi z tym czasem?!?!?!? Oszalał?? :ohmy:

Ja tez nic nie wiem o tej pijackiej masakrozie :ohmy: o co chodzi??? :S

Anabelle -z opisu brzmi jak zapalenie krtani :( lekarz powinien Cie zobaczyć. Zdrowia życzymy

Dave - dało Ci czadu, ufff, a dzieciaki jak? Nie zlapały? Oby nie, dżizas! Najgorzej to jak dzieci chorują :(

Malz wrocił, Misia mi trochę z glowy zdjąl, ale nawet sie nie umialam cieszyc jego powrotem :dry: w zw z tym nastroje zwarzone...
A poszlo glownie o to ze bedący poza domem kilka dni nawet do mnie nie zadzwonil, same esemesy. A to kurna nie to samo, niby pisze ze steskniony, a kurka, nie zadzwoni. Jak ja bymbyla taka steskniona tobym chciala chociaż uslyszeć glos tego za kim tęsknię :huh: no nie? Źle myślę? A wiem ze np z tatą rozmawiał....ehhh. No powiedzxie czy ja sie czepiam czy cos jednak nie teges?
I wrocił i jeszcze pyta czy ja tęsknilam...to powiedzialam ze nie mialam czasu tęsknić :P
Nie lubię tej pory roku

Dobranoc

10 lata 3 tygodni temu #936928 przez agat
Suzi: www.polskatimes.pl/artykul/3621348,cieza...ment-plodu,id,t.html
Dzis w TV mówili, że szanowny konkubent zaczął "przyjmować poród" w domu, używając do tego nożyczek... Dostał zarzut morderstwa, a "mamusia' dzieciobójstwa...

Na małża też bym była zła. SMS wiadomo, szybko można coś miłego napisać - lubię dostawać, no ale zadzwonić choćby raz dziennie to mógłby. Foch uzasadniony :)

Vika zgrabniutki brzuszek, nie powiedziałabym, że to już końcówka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka