- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Azja drugi raz obcinalismy Adasiowi włosy, ppierwszy raz w czerwcu.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Kurcze pisanie z telefonu to takie o kant dupy co chce się odnieść do jakiegoś postu to zapominam komu i co mialam napisać
Alex super, że wracasz do zdrowia i Zuza tez
Bella może nie będzie tak zle... Kurcze jak ja nie znoszę antybiotyków
U nas dziś zimno... Pojechaliśmy na obiad do teściów... Co będziemy w domu gotować właśnie leżę i usypiam Toske bo ona coraz bardziej dorosła i w gościach nie sypia
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
wszyscy gadają, że spaliśmy godzine dłużej a u nas po prostu godzina wiecej do polozenia spać Antka jeszcze trzeba go chociaż godzine przetrzymać, a ja już działam na "low batery"
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wojowala u dziadkow...
Agat ja mam zgaga kilka r dazy dziennie od dawna juz się z nią zaprzyjaznilam
Jezu zaraz zwymiotuje.... Słyszeliście o tej kobiecie co trafiła pijana do szpitala z fragmentami dziecka jeszcze w srodku.... Masakra swiat zszedł na psy....
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też często z komórki piszę. Na fb łatwo, ale na forum nie lubię. Moje posty z komórki można łatwo poznać po tym, że są krótsze i często bez polskich znaków
Co do zgagi to miałam ją często w poprzedniej ciąży, teraz i tak się późno pojawiła, ale nie tęskniłam
Słyszałam o tej ciężarnej z 5 promilami Poród podobno zaczął się w domu, partner z 3 promilami odbierał przy pomocy... nożyczek
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
straszna ta historia z ta kobieta z 5 promilami
zgaga to okropienstwo ja z Jaskiem w ciazy tylko kilka razy miałam,
jutro ide do endokrynologa miesiac na wizyte czekam i to prywatnie miałam isc sie poradzic co ta moja tarczyca wariuje i zeby mi ustaliła leki, zebym mogła zajsc, ale mam nadzijee ze ze wszystko z dzidzia jest ok i tylko mi ustawi leki na ciaze
dziewczyny od poczatku czułyscie ze byłyscie w ciazy?? nie pamietam jak to było z Jaskiem a teraz jakos do mnie to jeszcze nie dociera, kurde mam nadzieje ze wszystko z ciaza ok
moj M włąsnie myje gary, zdarza mu sie to sporadycznie, a do tego jest najwiekszym bałaganiarzem w domu,ale jakbyscie go posłuchały ile sie musi przy tym ogadac, ze to i to, ile tych garów i w ogole , jakby nie wiem co odkrył ja mam to na codizen i nie gadam
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
ŻYJEM Ale kufa powiem Wam, że wczoraj wieczorem to już mi przeszło przez głowę, żeby karetkę wzywać. Myślałam, że schodzę z tego świata, a mnie tam byle co nie rusza, bo ja hardkorowiec jestem.
Miko buziaki łapaj
Bella - kurde kobieto trzymaj się.
Co Wy tu za historie piszecie. Ja przez dwa dni odcięta od radia. bo to juz wcale nie używam - tylko bajki jak już.
Sorry, że tak krótko ale lece ogarnąć coś, wykąpać się i nie wiem co dalej. Spać mi sie nie chce poki co.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
My dziś zaczelißmy objazd 1 listopadowy odwiedziliśmy 2 cmentarze i jeszcze wujka.
Tosik padł przed 19 ciekawe o której wstanie...
dobrze dziewczyny że u Was ze zdrówkiem lepiej tylko Ty biedulko Anabell kuruj się!
Własna firma to loteria jeden rok miesiac na wysokim plusie a za ro me modlisz sie by wyjsc ns 0 bynajmiej tak jest w naszej branży do tego nienuczciwe firmy które z masakrycznym opóźnieniem wypłacają fakture albo ogłaszają bankructwo no i pracownicy....
To my w 17 już tyg ale leci....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Azja do mnie i w pierwszej i w drugiej ciąży długo dotrzeć nie mogła oczywista oczywistość Choć chyba w tej ciąży całe to dziecko w brzuchu jest mniej abstrakcyjne niż w pierwszej.
Adaś zasnął w miarę szybko, w pół godz. Ale musiałam przy nim siedzieć i głaskać Mało spał dziś w dzień, pewnie dlatego.
Zjadłam michę płatków na mleku, trochę mi się polepszyło. Chyba muszę zaopatrzyć się w Rennie i będę znowu czuła się jak ludzie jedzący kredę
Dave, to aż tak źle z Tobą było? Bidula. Dobrze, ze powróciłaś już z zaświatów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia fajny brzuszek i jeszcze taki skromny
Dave miałam pytać co u Ciebie.... Wierzę Ci, że mogło być fatalnie.... Ja o mały włos na porodowke bym trafiła tak mnie skurcze od tego bólu złapaly :-[
Agat Adas ma coolowe buciki.. Moja tez przymierza dzień w dzień.... Aj slonica z Ciebie marna... Co najwyżej smukła foczka z kraglutkim brzuszkiem :-P
Azja ja zrobiłam test w niedziele rano bo bedac w sobotę na wypadzie babskim w jednym z lepszych lokali ucieklam zaraz po północy do budki z kebabami i wróciłam z kolacja do męża... To mi dało do myślenia od tamtej pory ciągle coś zarlam :-P
Pokaże Wam mój brzuszek
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat -no patrzcie, jaki dorosły Adam! a jakie zapasy wysokoprocentowe za nim u nas butelki na TAKIEJ wysokości nie mialyby racji bytu...
Aa,i jaka kurde slonica!?!?! Piekna mama i tyle! Mama calą gębą, ze tak powiem
Monia -slicznie! No ja sie pytam co trochę, o co chodzi z tym czasem?!?!?!? Oszalał??
Ja tez nic nie wiem o tej pijackiej masakrozie o co chodzi???
Anabelle -z opisu brzmi jak zapalenie krtani lekarz powinien Cie zobaczyć. Zdrowia życzymy
Dave - dało Ci czadu, ufff, a dzieciaki jak? Nie zlapały? Oby nie, dżizas! Najgorzej to jak dzieci chorują
Malz wrocił, Misia mi trochę z glowy zdjąl, ale nawet sie nie umialam cieszyc jego powrotem w zw z tym nastroje zwarzone...
A poszlo glownie o to ze bedący poza domem kilka dni nawet do mnie nie zadzwonil, same esemesy. A to kurna nie to samo, niby pisze ze steskniony, a kurka, nie zadzwoni. Jak ja bymbyla taka steskniona tobym chciala chociaż uslyszeć glos tego za kim tęsknię no nie? Źle myślę? A wiem ze np z tatą rozmawiał....ehhh. No powiedzxie czy ja sie czepiam czy cos jednak nie teges?
I wrocił i jeszcze pyta czy ja tęsknilam...to powiedzialam ze nie mialam czasu tęsknić
Nie lubię tej pory roku
Dobranoc
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis w TV mówili, że szanowny konkubent zaczął "przyjmować poród" w domu, używając do tego nożyczek... Dostał zarzut morderstwa, a "mamusia' dzieciobójstwa...
Na małża też bym była zła. SMS wiadomo, szybko można coś miłego napisać - lubię dostawać, no ale zadzwonić choćby raz dziennie to mógłby. Foch uzasadniony
Vika zgrabniutki brzuszek, nie powiedziałabym, że to już końcówka