BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #936929 przez Suzi
Ale masakra...Agat, cięzarne nie powinny takich historii czytac ani ogladać! Nerwy strzępią!

Vika -Tosia cala Twoja! A brzuszek juz faktycznie zejsciowy ;) juz niedlugo Milanek ujrzy ten najpiekniejszy ze światów... :cheer:

Dobrze, ja sie odmeldowuję, pa
Podziękowania: vika

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #936930 przez vika
Suzi właśnie leżę i myślę czy to juz nie będzie dzis w nocy ;-) i tak co noc jak nie mogę zasnąć :-P a krzyż napitala...
Ile lat ma Twoje córka? Moja 13 i mam z nią Dokładnie to samo.... A męża to bym wychlostala.....mój już by dostał po kufie.... Jak mi dokuczy w taki sposób urywam z nim kontakt wtedy rozumie o co mi chodzi ;-)
Kurcze na dniach czeka nas spory remont nowego-starego mieszkania.... Dzielenie pokojów itd...... Nie wiem jak my się wyrobimy..
No i jeszcze blok nam się pali..... Trzy klatki dalej wyją trzy radiowozy straży pożarnej..... Mam nadzieje, że to blachostka....

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #936932 przez kaikai
Ja zawsze piszę z telefonu, przy komputerze nie mam kiedy, a jak mam czas wolny to wolę coś innego porobić.
Trudno się piszę,ale co tam ;) muszę często edytować, bo telefon sam mi wybiera słowa, albo na szybko idzie, potem głupio wygląda, ale trudno.

Azja ja ciąży nie czułam do 5-6 tygodnia, potem poczułam, wiesz jak :sick: :sick:

Foteczki brzuszków śliczne, Agat wcale nie wygląda jak slonica.

Vika ja miałam identyczny brzuszek ;)

Adaś super wygląda w nowej fryzurze, taki męski ;)
Mój od urodzenia jeszcze nożyczek nie widział, szkoda mi jego loczkow.

A moja młodsza córka wczoraj mi powiedziała, wykrzyczala, że jestem nadopiekuncza :huh: i się poplakala.
Tak mi przykro.

Cała noc śniło mi się,że robiłam zakupy dla noworodka dla dziewczynki :ohmy:

10 lata 5 miesiąc temu #936934 przez agat
Czy przez te durną zmianę czasu będę wstawać o 6 az do wiosny? :/
A nie, sorry, od stycznia oprócz pobudki o 6 przez Adasia będę miała kilka nocnych pobudek na cyca... :P

10 lata 5 miesiąc temu #936940 przez monia89
Hej.
Aggat słonica?! Prosze Cie.
Vika miałam identyczny brzucholek :-) a Tosie i kota widziałam ba fb tak jak Adasia :-D
My wstaliśmy o 6.40 dużo za wcześnie...
Kupa śniadanie zaliczone. Pogoda dupna więc moze na kulki zajedziemy.

10 lata 5 miesiąc temu #936943 przez Azja
Hej

My pospalismy do 7.40 wiec nawet ładnie ale po 5 musiałam dać mleczko bo coś się
Kokosil młody

Dziewczyny brzuszki śliczne. , Agat jaka słonica no weź śliczny brzuszek słonice to zobaczycie jak mi brzuch urośnie. A biorąc pod uwagę mój wieczorny apetyt to może być nieźle :P

Vika mam nadzieje ze ten pożar w bloku to nic poważnego

Nie pamiętam co jeszcze chciałam. Ale jak ktoś jest ciekawy czym się Jasio bawi to właśnie obraca sucha karmę dla kota no chyba zwariuje z nim po co mu zabawki

10 lata 5 miesiąc temu #936944 przez agat
Oooo ja bym młodego na kulki zabrała, ale nie dam rady, bo za nim tam trzeba włazić i ja wykituję, albo gdzieś utknę w wąskich przejściach :P

U nas mroźno ale słonecznie. Wyjdziemy pewnie na jakieś pół godzinki podreptać, wózek uprany więc chwilowo niedostępny.

10 lata 5 miesiąc temu #936947 przez monia89
Agat ja zgarne siostre ze szkoły to polata za nim z resztą ona twierdzi że to sama przyjemność :-) a ja skocze do zary i h&m za czapką dla Antka.
kurcze korci mnie by coś kupić fasoli ale nie wiem czy moge zaszaleć w różu czy błekicie :-D no i na ciuchy bym poszła ale też nie wiem za czym grzebać....

10 lata 5 miesiąc temu #936951 przez vika
Uffff na szczęście nie splonelismy.. Znów zsyp się palil :angry:
Mnie często wyrzuca z tego co napisalam.... I już nie odzyskuje treści dlatego nie lubię pisać na tym fonie :-(
U nas Toska wojowala od 6 ale nie wstawalam az z nudów spala ze mną do 8.30 po tym czasie myslalam, że mnie zje z głodu :-P dobra biorę się za nią bo tylek jej zgnije.... A sama już swiruje w zamkniętej sypialni :-P

10 lata 5 miesiąc temu #936971 przez Suzi
Oj Vika, to nerwy z tym pożarem znowu mialas. Fuj, zsyp,,fuj fuj! Ohyda :sick: i jeszcze podwojny smrod teraz od pozaru i smieci, :sick: :sick: :sick:
Moja corka ma 21 lat więc na dobrą sprawę to pewnie moglaby sie juz wyprowadzić, skoro jej tak w domu źle i matka do niczego. Twoja corcia to "niestety" jeszcze w domku musi wam kołki na glowach ciosać... ;)
Moj młodzieniaszek wstal dzis o 9 nowego czasu i to mi odpowiada, ale oczywiscie mleczko kolo 7 wciągnąl :laugh:

Agat -no Ty zapewne przez najbliższy rok a moze dwa to sie nadmiernie wysypiac nie bedziesz :P ;) , no chyba ze Ci sie trafi taki Mikuś -śpioszek a Adamson wydorośleje na yyle ze doceni wysypianie się :)

To popisalam :P

10 lata 5 miesiąc temu #937034 przez agat
Byłam z młodym na dyskontowym szopingu ;) W Lidlu dziś kawy i czekolady, więc kupiłam 3 butle mojego ulubionego syropu do kawy :)
W Biedronie za to tydzień włoski, więc tu zaopatrzyłam się w sosiki, makarony, suszone pomidory, mascarpone w fajnej cenie. Dziś na obiad lasagne :woohoo:
Aaaaa i jeszcze emu z biedronki sobie sprawiłam :P

Młody śpi, a ja się biorę za obiad, bom głodna.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #937074 przez Suzi
Oo, pewnie moich ulubionych KARMELOWYCH syropkow jak zwykle juz nie ma a wanilia czy orzechowe nie rajcują mego podniebienia :P
A jaki jest Twoj ulubiony smak , Agat? B)
A u nas na obiad canelloni :laugh: z mieskiem, szpinakiem i gorgonzolą.....

Misio śpi i śpi, juz raz pojeczał ale nadal śpi, chyba go obudze bo znowu będzie grasował do północy :P

Azja -jaki jest tytuł tej twojej nowej ksiązki kucharskiej z bezglutenowymi,( czy bezpszenicznymi?) przepisami? Kupowalas ją w księgarni czy w necie?

10 lata 5 miesiąc temu #937081 przez agat
Suzi ja się lubuje w orzechu laskowym :) Ale karmelowego nie próbowałam, więc może byłby moim namber łan :)

10 lata 5 miesiąc temu #937087 przez Suzi
Ooo, Agat!! Spróbuj, to moja prawdziwa karmeLOVE :laugh: jaki tam orzech, jaka tam wanilia....karmel wymiata no i dlatego pierwszy schodzi z pólek, zauwaz ze jak jeszcze jest pelno tych dwoch smakow to karmelu juz ni śladu ni popiołu..... ;)

10 lata 5 miesiąc temu #937093 przez Azja
kurde nie wiem o jakich syropach mowicie, musze skoczyc do Lidla moze i ja sie załapie, a moze lepiej nie bo i tak non stop cos jem, budzia mi sie nie zamyka jakas mega gastro faza mnie dopadła :ohmy:

Suzi ta ksiazka to www.empik.com/kuchnia-polska-bez-pszenic...HAzcECFZTLtAodIhgA6w ja kupiłam w empiku ale pewnie wszedzie ja mozna kupic

wnerwiałam sie trohe, moja lekarka która prowadziła pierwsza ciaze ma tyle pacjentek ze nowyhc nie przyjmuje :huh: lipa chciałam do niej, bo w sumie byłam zadowolona, najgorsze w tym ze nie mam pojecie do jakiego innego lekarza sie zapisac, zawsze do niej chodziłam, zwariowac mozna, jutro bede dzwonic i moze cos wykombinuje

Mlody własnie pije kasze, mam nadzieje ze zaraz bedzie spanko :)

moj M gotuje rosół z bazanta, dostał od kogos bazanta i rosół podobno taki pyszny ze on koniecznie musi ugotowac, o rety nie wiem czy mam ochote probowac :pinch:

dziewczyny ile dajecie wit, D dzieciakom ??

Jasiek dzis obiad jadł chyba 45 minut :woohoo: ale powiedziałam ze musi zjesc połowe przynajmniej ni e odpuszcze, bo wiecie ostatnio nic mi nie chce jesc oprocz mleka, kaszy i serków, no i czasem owoce,a to tak nie bardzo, wiec dzis juz wychodziłam z siebie ale ostro go karmiłam, gryzł w takim tempie, ze zdarzyłabym sie zdrzemnac :P no i nawet zjadł tego troche, wiec teraz codziennie bede probowac cos tam mu przemycic z obiadu

dzis byłam u endokrynologa, powiedziała ze spoko zeby nie panikowac z tarczyca, jak sie ciaza potwierdzi to zwiekszyc dawke leku i za 1,5 miesiaca do kontroli, ;)

kurde znowu mysle co tu zjesc, :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka