- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba zapeszyłam z tym przechodzeniem choroby, bo Zuzka po południu znowu miała wyższą temperaturę, wieczorem 38, a ona miewa podwyższoną temp od wtorkowej nocy, mimo, że bierze antybiotyk to nadal ją łapie, więc zadzwoniłam do lekarki z polecenia znajomego, przez telefon mi powiedziała, że tak może być, przy niektórych infekcjach, szkoda tylko że ta lekarka na szkoleniu w weekend jest, bo powiedziała, żeby jutro jakiś lekarz ją obejrzał, nasza pracuje tylko w przychodni, a do szpitala na pewno nie pojadę. Więc musze obdzwonić znajomych żeby mi polecili jakiegoś lekarza prywatnie.
Azja w sumie to fajnie że tak z zaskoczenia zrobiłaś test, wiesz przynajmniej nie wyczekiwałaś dnia spodziewanej miesiączki ale jednak cieszę się, że ja już jestem prawie na finishu, niby tą ciąże przechodzę jakoś lepiej niż poprzednią, noo aaaale dobrze że już prawie koniec
Podziwiam mamuśki które nie mają mężów na codzień, nie wiem może to końcówka ciąży tak na mnie wpływa, bo cięzko, sił brakuje, ale ja wypatruje tylko powrotu męża, albo kiedy mama weźmie Zuzę do siebie,
a propo butów, widział ktoś te śniegowce z Lidla dla dorosłych? Bo zastanawiam się nad takimi, na spacery z dzieciakami będa jak znalazł.
taaa na dworze prawie 0 stopni a u mnie w domu prawie 23 komputer od pieca się chyba zepsuł i nie akceptuje innych temperatur, w kuchni otworzyłam okno, dla mnie 21 stopni w domu to max, mam nadzieje, że szybko coś z tym zrobią, bo nie dość że gorąco to jeszcze ile gazu nam spali ten piec...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś dopiero zasnął :/ Oszalec można, ponad godzinę go usypiałam :/ Co się stało z moim dzieckiem zasypiającym max o 21? Gdyby on jeszcze pospał do 9...
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Co do ciążowego teamu, to tak sobie poukładłam w łepetynie, że jeśli ma być to będzie i będzie MEGASTYCZNIE, a jeśli nie jest nam pisane to się spinać nie będę.
Póki co żyję dniem dzisiejszym, a te dni zapier&*^$$ jak popaprane. Chociażby teraz ledwie siadłam do kompa, parę spraw pozałatwiałam. A tu już 22,30 no chyba kogoś powaliło. Nie wiem dlaczego tak jest, że to tak popitala!!! A ja mam jeszcze tyle do zrobienia!!!!
Mówicie o paskudzie jelitówce, to i coś gastrycznego Majosa męczyło. Cholerstwo chyba z wiatrem przylazło.
Zimnica się zrobiła że ja pierdziu. Brrrrr...... najchętniej to bym się gdzieś teleportowała do cieplutkich miejsc.
Dziewuchy, poczytam Was w łóżku. Wybaczcie. Ale widziałam tu piękny brzucholek - proszę wyglaskać. I Leoncja przystjniaka - proszę ucałować
To póki co tyle.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Tez mamy staly rytual. Tak mi latwiej gluty ogarnac a im tez rutyna nie szkodzi.
Dobra lece do bo z telefonu to mi ufoludy wyxhodza w pisowni.
Gut najt
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałam tyle zrobic, ale stwierdziłam ze nie ma co sie w piatek przemeczac, jutro sobie zrobie, a dzis miałam relaksik
lece do łóżeczka dobranoc
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
A tak a propos -to poproszę o przepisok na bezglutenową pizzę
Anabelle -Ty nie narzekaj lepiej na to jak masz teraz ,,no chyba ze są perspektywy na zmianę systemu pracy malża, bo co powiesz jak z dwojka sama na tydzien zostaniesz? , ale ale, czy wy nie mieszkacie przypadkiem z tesciami??
Ja tez co dzień czekam na malza jak na zbawienie, ale ja musze czekac do 20 z hakiem zwlaszcza w tej porze roku brak szans na wczesniejszy powrót wybawcy, a teraz w ogole przekichane,,bo wroci dopiero w niedziele wieczorem
Dzis przerobu pomidorow ciag dalszy, termomix resztkami sił juz leciał ale dał rade, tylko czemu sie musi tak brudzic wokół tymi pomidorami??? nawet ściana i okno przy termomixie wypaćkane
A jutro......kolejne 5 kg ale ostatnie....OSTATNIE
Alex- no faktycznie chyba sie musi wychorowac do konca. Będzie dobrze, juz bliżej niz dalej
Pytalam co u Demonique....bo wiem ze byly jakies wątpliwości i niejasności....wiadomo cos?
No fakt, zapomnialam ze i Magda na placu boju więc CreMoniu -masz jednak towarzystwo więc ....do boju nie ma na co czekać. Dla mnie, bój to był juz ostatni choc nie ukrywam , ze teraz żałuje ze tak wyszło....w sumie najfajniej rozegrala to kaikai - super! Będzie miala "the big ones" i "the little ones" tez tak kiedys chcialam, no ale....
Znowu mnie dzis syn uspil, chcialabym zeby sam usypial, ale na to szans poki co brak, tym bardziej ze u nas sypialnie na gorze a życie plynie na dole, więc z pewnością narazie nie wyjdzie nam samodzielne usypianie, nie widzialby nas ani nie slyszal i pewnie by sie bał, no wiec się usypiamy, z tym ze Mikusiowi lepiej wychodzi uśpienie nas niz nam Mikusia
Więc jest 2.30 a ja do was piszę
Dobranoc
Pstryk
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłej soboty wszystkim
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A u nas co do jelitowy to i moja mama się złapała na to cholerstwo.... Od wczoraj
Dziś wraca do domu wiec pewnie przekaże dalej ta guwniana chorobę :-P
TOSKA odkąd się odsmoczkowala z zasypianiem lekko się rozregulowala... Około 19 stej kąpiel mleczko i tak z pol godz warlamy się na łóżku co drugi-trzeci dzien zasypia w łóżeczku ale obowiązkowo trzeba z nią być to akurat fajne bo można sobie z dzieckiem polezec
Kurcze mi mąż bardzo dużo pomagał przy małej Tosia.... Teraz będzie akcja zima i praca po minimum 12godz plus nadgodziny listopad szybka akcja przeprowadzki i lekkiego remontu w nowym a tak bardzo starym mieszkaniu wiec tez częściej go nie będzie a miało być tak pięknie.. Rodzinnie to cholera ciągle coś i ciągle braku czasu :'(
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka ok pospalismy do 8.30, koło 3 sie Mlody kokosił ale zrobiłam mu mleczko i usnał bez problemu
Agat to Wam siersciuch pobudke zrobił, nasz kot dopoki ja nie wstane to i on spi, bardzo sporadycznie sie zdarza zeby np. chodził po domu i głosno miaułczał i nas budził,
Suzi przepis podesle pozniej
lece na snaidanko
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdybyście zobaczyły jego minę jak mu założyłam rajstopki W zeszłą zimę nosił, ale chyba już zapomniał co to, bo biegał po domu i co chwilę nogi macał i oglądał z każdej strony
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mąż bedzie zamykał firme dopiero jak wrócę do pracy - tak postanowiliśmy, ale obiecuje że zatrudnią pracownika żeby był więcej w domu. No i przy własnej firmie jest tak, że mąż może być w domu, tylko, że im wiecej jest w domu tym mniej zarobi, a jego dochód jest jedyny w naszym gospodarstwie domowym Do tego ma wspólnika który stara się z żoną o dziecko, ma kredyt wiec on chce robić jak najwięcej.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Od 2 tygodni ma bunt na kaszkę. Nie zje nawet z sokiem.