BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 tygodni temu #946718 przez Anabelle
Dokładnie jak pisze tysiak.
Wyszedł z domu w nocy ok 3-4 nad ranem, a rano babcia zgłosiła zaginięcie dziecka. Znaleźli go około 8 rano ok 500-600 m od domu nad rzeką. Oczywiście reanimacja itd, szpital. W ogóle podobno przypadek, że człowiek przeżył to 13,7 stopnia - temp ciała, a tu 12 stopni.
Podobno dziecko w śpiączce, aparatura podtrzymująca życie, krew przetaczana, ogrzewana i napędzana zewnętrznie i stopniowo. Na razie lekarze nic nie mówią o stanie mózgu czy narządów generalnie, bo skupiają się, żeby wyprowadzić organizm z tak cieżkiego stanu.

Straszne, po prostu straszne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #946729 przez agat
Straszne, tragedia okropna. Nie wiem gdzie to było, ale ludzie na wsi często domów nie zamykają. No, albo może wystarczyło przekręcić klucz w drzwiach (z czym sprytny dwulatek sobie poradzi). Mam nadzieję, że dzieciątko z tego wyjdzie bo tragedia straszna dla całej rodziny.

Mój mąż wrócił z pracy z gorączką, bólem brzucha i biegunką :/ Oczywiście OIOM, leży w drugim pokoju, dygocze cały, bo przecież 38.2 na termometrze :evil: Chyba czas gromnicę wyciągać :evil: Żarty żartami, ale jak się Adaś zarazi to wesoło nie będzie :/

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #946739 przez creatura
Jezu............ okropna ta historia :dry: :ohmy: :huh: :unsure: Przecież taki 2-latek, to jak za chwilę nasze dzieci.... Masakra.... ale kto mógł to przewidzieć. Kurde, ja mam schizę, ze Leoś w nocy się obudzi, wstanie z łóżka i spadnie ze schodów, dlatego ZAWSZE zamykam bramkę na schody na noc, tym bardziej, że nasza sypialnia jest właśnie obok schodów. Chyba jednak lepiej być przesadnym..............

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #946765 przez Alex_87
dziewczyny urodziłam Tymka o 13.40. Waga 4450 i 58 cm. Poród ekspres opisze jak będę w domu bo z tel słabo mi idzie

10 lata 3 tygodni temu #946771 przez agat
Ło matko :) Gratulacje! Nawet nie zauważyłam, że zniknęłaś a ty na porodówie cisnęłaś :) Brawo! Jaki chłop duży :)
Podziękowania: Azja

10 lata 3 tygodni temu #946773 przez Azja
Alex gratulacje. Wow Tymek kawał chłopa :)

10 lata 3 tygodni temu #946780 przez kaikai
Alex, gratuluję :) kawał chłopa :)
Czekamy na relację i fotki małego :)

10 lata 3 tygodni temu #946796 przez creatura
Alex gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Cały dzień miałam przeczucie, że dziś wasz dzień ;) Kawał chłopa z Tymka ;)

10 lata 3 tygodni temu #946804 przez Sevilla
Alex łooo matko, jak ty takiego małego wielkoluda wycisnęłaś w tempie ekspresowym!!!! Gratulacje przeogromne i niech Wam Tymuś zdrowo rośnie!!!!!!

Odnośnie tego dwulatka, jakaś masakra, nawet nie chce wiedzieć, co przeżywa babcia i rodzice. Najbardziej jednak zgorszyły mnie wypowiedzi obcych osób, a zwłaszcza jednej, która kpiła, że jak dziecko samo mogło sobie otworzyć drzwi. Kurcze moje małe 1,5 roczne gówienko, podstawia sobie stołek, od klucza sobie drzwi i bez problemu otwiera.

10 lata 3 tygodni temu #946806 przez monia89
Alex gratulacje! Tymek duży facet!

10 lata 3 tygodni temu #946811 przez agat
I to zobaczcie jaki punktualny :) Termin chyba miała Alex na dzisiaj :)

Idę chyba spać powoli, bo nie mam co robić :P Tzn mam, ale mi się nie chce. Męża do dużego pokoju oddelegowałam, niech się wypoci porządnie. Nieźle go chwyciło, przed wieczorem miał 39.3 :/ Ale dolegliwości żołądkowe go nie męczą, więc może nie jelitówka.

10 lata 3 tygodni temu #946814 przez Magdalena9t
Alex gratki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ja w tym czasie pędziłam spóźniona(jak zwykle) na wizytę do gina :P
Wróciłam niedawno do domu, nagadałam się ze znajomą, ale mam wyrzuty,że Tomka na tyle czasu zostawiłam z mężem i teściową :(
Jeszcze jak dużo dziś nie zjadł, lubię mieć kontrolę i zapewnić,żeby Tomek to co ma przygotowane zjadł..
Creo i ja się pomodlę, bardzo przykra sytuacja :( :(

Słyszałam,też dziś w radiu ,straszne :(
my mieszkamy na wsi i zamykamy zawsze dom na noc, zwłaszcza teraz jak sąsiad zapił i potrafi wejść do domu :angry: :angry:
bramkę już mamy w nawyku,że zawsze zamknięta, jest nawet jak Tomek śpi.

Bella jaki fajny brzusio, i bielizna ;)

Suzi u nas zupki ładnie wchodzą, ale muszą być dobrze doprawione, Tomek coś lubi ostre klimaty ;) no i na śniadania jaglanka z bananem najczęsciej , i owsianka na mleku ryżowym, z nowościami jest ciężej ale czasem da się przekonać.

Lecę się myć, zaraz zdjęcie Tomeczka na dobranoc Wam wrzucę, na tej brzydkiej pościeli od Teściowej :evil: :P
Dobranoc

10 lata 3 tygodni temu #946815 przez Magdalena9t
Tomek
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #946817 przez Magdalena9t
Dobranoc
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #946818 przez Azja
Creo przykra sytuacja :(

jejku ten dwulatek mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy, co ta rodzina musi teraz przechodzic, masakra :ohmy:

Magda Tomcio jak słodko spi :)

Agat zdrówko dla meża, zeby Was tylko nie zaraził :huh:

jejku ja mam tyle rpasowania ale sie zebrac w ogole nie moge, mama moja przychodzi do nas w srode, ja ide rano do gina, a pozniej moze troche poprasuje, bo jutro kolene pranie wstawiam, a dwa poprzednie nie wyprasowane :ohmy:

Sevilla szkoda ze sie nie udało, ale moze nastepny miesiac bedzie Twój :)

Anabelle sliczny brzuszek :)

Kaikai a jak Twoja siostra ??

Jasiek ma nowy przebój
probuje krecic rekami tak jak pszczółka i probuje mowic szubidubudu :laugh: chciałam nagrac filmik jak tanczy ale co zobaczył aparat to przestawał, a jak M mu włącza swoje mocne kawałki to ma inny tyl tanczenia, ja nie wiem jak on to wszystko ogarnia, sprobuje jakos z ukrycia nagrac to wrzuce :silly:

lece spac dobranoc :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka