- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mleko co drugi dzień biorę od znajomej gospodyni. Więc mają świeżutkie, ale 2 litry to dla nich mało, więc kartony idą w ruch.
Jasiu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja również nie mam pomysłu na Mikusiowe niegryzienie. Adaś czasami ma fochy na jedzenie, ale generalnie z gryzieniem najmniejszych problemów nie ma. Wczoraj drugiego dania nie ruszył, ale zjadł za to kanapkę, gruszkę i banana.
ZImno dziś, przed 7 było -10 na 3 piętrze, więc przy gruncie może jeszcze mniej. Miałam mieć korki, ale będę miała jutro, wiec oglądamy bieg Kowalczyk, później na dwór szybko zagłosować i do rodziców.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ubieracie choinkę w tym roku? Jaska w tamTym roku choinka mało interesowała ale teraz napewno będzie inaczej nie wiemy czy duża rozkładać czy może tylko kawałek
Ja mam wene na szydelko właśnie rozpoczęłam produkcję bombek vo z poprzednich lat mi parę zostało. Tak mi goście choinkę ogolocili
Dzięki za buziaczki dla Jasia
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja-chonke rozkladam:-) pokaz Twoje dziela:-)
U nas tez zimno I wiatrzysko brrrrrrr
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Dave - fajnie ze Mati pije krowkowe, czytalam ze takie w sumie najzdrowsze ze wszelkich wersji mleka krowiego w sumie to kartonów powinno sie unikać bo to juz "niemleko" po wszystkich procesach technologicznych ktore przechodzi przed trafieniem do kartonu
Sevi -czyli nie wszystko stracone sikaj po terminie i wtedy będziemy deliberować, a poki nie ma wredoty to wszystko się moze zdarzyć
Agat -masz rację, siedz pod kocykiem, jest ohydne zimno
Lecę obiad robić
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Buziaki dla Matiego i Jasia
Dave ja też Antkowi daje wsiowe mleko Budyń kakao kluski lane płatki. I chciałabym żeby Antoś kiedyś tak jadł jak Mati....
Azja ja też jestem taka gościna ostatnio jak TY
Sevilla dopóty wrednota @ nie przyjdzie nic straconego!
My choinkę ubieramy ale w bombki nie szklane i przywiążemy ja do sufitu
Agat my siedzieliśmy do 11 w 3 a właściwie w 5 pod kocem
Dziś zrobiłam na obiadek takie coś tylko z pieczarkami
kobieceinspiracje.pl/10209,faszerowana-p...scie-francuskim.html
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
wieczorem więcej napisze co u nas słychać
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda zalajkowane
Dave jak wykrochamle bombki to sie pochwale
za nami mega leniwy weekend, a tak pojadłam ze boje sie jutro na wage wchodzic, od jutra ograniczam jedzenia, no mowie Wam mam taki apetyt ze z tego co jem to trzy osoby by wykarmił
cos nam laptop szwankuje, mam nadzieje ze przed swietami nie szykuje nam sie dodatkowy wydatek
lece chyba do poduszkowa dobranoc
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
choroboeo zaczyna się przez męża,który nie może się wybrać do lekarza mówię, mu popracy sobie podjedziesz(może, nie będzie tyle ludzi) to nie, najlepiej to by na chorobowe sobie poszedł, ale w pracy dużo roboty i jego brygadzista za bardzo nie chce go puścic
Tomek zaczyna smarkać, ostatnia trójka się pcha? czyżby to przez nią czy męża bo coś kichnie sobie i zakaszle czasem
Dzwonila do mnie pielegniarka z przychodni odnośnie szczepień. zaległego i teraz kolejnego, powiedziałam,że w przyszłym tygodniu się odezwę a ona dalej swoje, to mówię że nie mam czasu teraz rozmawiać muszę chyba się udać na rozmowę do naszej pediatry, i jakoś łagodnie porozmawiać, bo ja jestem wybuchowa i nie chce mieć nieprzyjemności z przychodnią i sanepidem zresztą czekamy na dokładne wyniki u alergologa na białko i mleko, czy Tomek jest uczulony, bo jeśli jest na białko a szczepionki zawierają białka jaja kurzego to jaki sens szczepić
Zresztą nie zamierzam szczepić Tomeczka, dzięki szczepieniom mamy AZS i alergie , dziękuję bardzo szkoda,że wcześniej nie byłam tego świadoma
Przez mrozy ma buźkę w brzydkim stanie, strasznie wysuszoną, paluszki i plecki też, ale najgorzej ta buźka, a staram się mu często nawilżać buźkę kremem
U nas ostatnie nowe słówka to: wnukok- wnuczek, do juka-do jutra, Tomuś! , tatuś-tak słodko, (w)ujo-wujo, muszę w końcu zacząć zapisywać bo z pamięci to cięzko a jest tego więcej
Alex, u Was to tylko od święta, a u nas bardzo często "babcia-konrta reszta świata" najczęściej to ze swoją córką, a moją teściową, albo z nami przykre rzeczy babcia wygaduje..
Jutro jadę na wizytę do gina, chciałabym sobie jeszcze zrobić cytologię przed zajściem i spotkam się z koleżanką ,z którą od dawna nie mmogłam się jakoś spotkać
Dobra,mąż wzywa cdn
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Apropo kremow co tam polecacie. Bo moze by sie I moim przydalo. U nas taki wygwizdow ze ja pitole. Zimnica straszna I ten wiatr. Fuuuuuj.
Wlasnie przez to wiatrzysko juz 2 dzien w domu siedze z mlodymi. Masakra.
Mateo przespal noc u siebie:-) no Maja ze mna. Ciekawe jak to bedzie dzis.
A z tymi moimi gadami to ciezka sprawa. Co prawda grzeje sie w domu ale nad ranem juz chlodno. Z reszta fajniej sie spi jak sie czlowiek opatuli. A te gady nie. Co ich okryje choc ciutke. Kop kop I odkryte. Ja nie wiem jak tak mozna spac. Brrrrr..
Nic na nich nie dziala.
Jakis czujnik maja wbudowany. Jak tylko okryjesz chocby pielucha kop kop I ni ma.
Maja ciagle pokasluje. Teraz jakby bardziej. A tu takie cyrki kolderkowe.
Dobra to ja mykam pod kolderke.
Spokojnej nocki
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My smarujemy sie tłustym bambino.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
U nas mały też się odkrywa, nogi zimne ręce też, a on i tak swoje.
Biorę go nad ranem do mnie, bo mi aż szkoda.
Kaszki to Dawid też nie je, samo mleko tylko u nas mm.
Mleko pije tylko z kubeczka, z butelki nie chce.
Te moje dziecko w brzuchu mnie wykonczy nerwowo, tak pięknie się ruszalo gdy byłam z P w szpitalu i od dwóch dni cisza, nic
Co za leń mi się trafił.
Już się świąt nie mogę doczekać.
W tym roku pierwszy dzień robimy u siebie
O choinkę też się martwię jak przetrwa przy Dawidzie, bombki będą tylko plastikowe.
Wczoraj P na balkonie lampki rozwieszal, to już Dawid w domu siedział przy nich i oddać nie chciał, potem był płacz oczywiście.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ból mi wlazl w plecy nie mogę się wyprostowac
Monia musze wypróbować Twój sposób na spanie bez skarpet. Bo Jasiek tez nie daje się niczym przykryc. Ja np śpię w skarpetoe kach bo inaczej się wierce i nie usne dopóki
Nie założę skarpet. Ale może na Jaska by podzialaly i można by go było przykryć
Kaikai może u wujka dopiero co się ur i chcą się sami nacieszyć
Wow właśnie zobaczyłam mój Suwaczek 10 tydzień mi stuknal kiedy to zlecialo musze zrobić zdjęcie mojego brzuchola
Alex jak tam sytuacja na froncie? Dziś 1 grudzień