- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Alex_87 napisał: dziewczyny urodziłam Tymka o 13.40. Waga 4450 i 58 cm. Poród ekspres opisze jak będę w domu bo z tel słabo mi idzie
wow! ale małe smoczysko!
gratulacje no i super że ekspresowo!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Madzia pościel ujdzie w tłumie
Kurde ale mnie spojenie łonowe nachrzania od 2-3 tyg, codziennie przy zasypianiu masakra by się przekręcić z boku na bok :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Alex gratulacje. Ale dalas czadu:-)
Creo przytulam mocno
Sevi to teraz lapaj fluidy ciazowe
Bella no piekny brzusio
Co do spania jiz wszystkiego probowqlam. Dooopa wola spac odkryci I lodowaci.
Maja dzis w domu zostala bo cos jakby ka chcialo lapac. Katar pokasluje.
Bylam Bylam dzieci siaaj w lumpkum fajne rzeczy wyhaczylam:-)
A potem przezylam horror na drodze. Ale opisze jutro bo juz mi oka sie zamykaja. Grunt zem cala I zdrowa sie do domu dokulala.
Aaa o tym 2 latku to slichac nie moge tak mi sie serducho kraja.
Gut najt
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja zauwazylam ze cos nie piszesz dziś i tak sobie pomyślalam, ze a nuż ciśniesz........
Straszne rzeczy piszecie o tym dwulatku...a co do bramki, to kurcze, nie zamykalam dotychczas w nocy, do glowy mi nie przyszlo ze Miki moglby sie po nocy przemieszxzać po domu....zresztą, wydaje mi sie , ze bym sie obudzila....teraz sie budzę jak tylko sapnie czy mruknie
Agat - no z tym spojeniem to niefajnie...podobno potrafi sie rozejść czy Dave nie miala z Matim "przygód" ze spojeniem?? Cos mi chodzi po glowie, ale moze sie mylę...
Dave...?
Magda -pościel.....na PCK
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde bezsenność mnie bierze, po 1 dopiero zasnęłam, później często się budziłam. Z Adasiem też spać nie mogłam ale przynajmniej z rana dosypiałam. A dziś na dodatek od samego przebudzenia mi niedobrze, wymiotowalam przed chwilą ;/ Jakiś wirus nas przyatakował :/
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/emoticons/wink.png
Teraz drzemka a ja za obiad zaraz muszę się zabrać
Ostatnio z mężem coraz więcej gadamy na temat szczepień, i on jest bardziej za, a ja na nie i muszę mu jakoś to dobrze wytłumaczyć,
to na razie
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sprzedałam Adasia przed południem teściowej, bo leżałam zdechła i tylko jednym okiem byłam w stanie pilnować, by się nie unicestwił (a miał na to milion sposobów). Bawił się czym chciał, oglądał bajki całe przedpołudnie Na szczęście rozmowę z kibelkiem miałam tylko jedną, teraz mi już nawet nie jest niedobrze, zjadłam obiad. Tylko mnie żołądek boli, a mała fika w najlepsze dobijając go i mnie przy okazji. Czuję się grypowo, zimno mi i gnaty mnie bolą, choć to drugie to możliwe, ze od leżenia cały dzień.
Wkurzyłam się. Mąż dostał zawiadomienie z sądu, że ma się stawić jako świadek na rozprawie 15 stycznia, a ja mam termin porodu na 14go :/ Mam cichą nadzieję, że może im się jeszcze odmieni, bo w ciągu 2 tyg to już 3 pismo ze zmianą terminu rozprawy. Wiem, ze mogę urodzić zarówno 2 tyg wcześniej jak i tydzień później, ale Adaś terminowy, więc wolałabym wiedzieć, że mąż będzie ze mną na porodówie czy w szpitalu, a nie będzie się włóczył po sądach. Najgorsze jest to, że jest świadkiem w sprawie nauczycielki przeciwko ZUSowi, babka walczy o jakieś odszkodowanie za wypadek w pracy, Paweł całe zdarzenie widział. Ale kobiecina nie pofatygowała się do tej pory, by zaczepić go na korytarzu i poinformować w ogóle o całej sprawie :/ :/ :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Moja masakra wczorajsza to był powrót z zakupów. Lodowisko, autobus zgniótł auto, mnie od tira wypychali. Ten tir drogę zagrodził. Korki, nadal trwają. Paraliż totalny u nas. Ale grunt że cała i zdrowa jestem, więc już nie będę w dalsze szczegóły wchodzić.
My dzis tez pospaliśmy do 7.30!! Wiem, wiem może żadna dla Was rewelacja ale dla mnie tak:))) A na dodatek Mateo spał u siebie i Maja u siebie. Mąż w salonie więc łóżko 2x2,20 miałam dla siebie
Zimnica straszna no i ta śliskość więc się w domu kisimy. Maja coś mi zaczyna smarkać i kaszleć. Oj, oj.
Pytanko w związku z tym, o czym to pisałyście taki fenomen coś na "a" ale nie pamiętam. Proszę podajcie nazwę i miejsce gdzie to mogę zakupić. No i co mogę Majosowi podać żeby jej taki zastrzyk witaminowy zrobic i wypędzić zarazę???
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cały dzień spędziłam w łóżku, po południu przypałętała mi się gorączka, ale udało się okładami i apapem zbić, mam nadzieję, że w nocy nie powróci.