- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

Alex - jeszcze raz gratulacje

No ale grunt ze juz jesteście w domu i weszlas w następny etap czyli ZAPOMINANIE o tym wszystkim

No fakt, Vikę wciągnela czarna dziura obowiazkow....czy na fb tez nie bywa? Dziewczyny majowki?
Agat - świetny brzucholek. Nie martw sie na zapas, tobie tez latwiej pójdzie, zobaczysz. Dziewczyny się o wiele latwiej rodzi bo jestz to kwestia budowy i wielkosci glowki,,podobno zazwyczaj maja mniejsze i podatniejsze, wiec spoxik
Aaaa, no i za pierniki czas sie brać, to fakt

Monia -no brzuś juz niczego sobie

Azja - zapadlaś w letarg wczesnociążowy, to normalne,w tym okresie "zeby sie chcialo chcieć tak jak sie nie chce"

Sevi - Maksior .-uosobienie radości zycia

Magda - figurke masz spoko luz, wiec teraz tylko technika

U nas alergia w natarciu, juz sie ucieszylam ze sie dalo rozszerzyc Mikusiowi dietę bo b.polubił jajka na miękko i sadzone, no to po trzech posilkach ma nożki całe w czerwonych plackach i dzis placki zaatakowaly tez policzki

Tysiak -dużo zdrowka dla Was. A jak emek? Juz wiadomo co go tak zsypało?
Ja wczoraj mialam z wieczora wychodne, spotkala, sie z kumpelą z pracy, zniechęca do powrotu jak może, mowi, ze tamci uczniowie, co ich zostawilam, odchodzac na zw to byli absolutni geniusze i super dobrze wychowani mlodzi ludzie w porownaniu z tymi ktorzy po nich nadeszli

Nic mi tak nie przeszkadza w tej pracy jak chamstwo i brak kindersztuby u uczniow w tym specyficznym wieku.....juz latwiej scierpieć niecheć do nauki lub brak predyspozycji do nauki jezyka obcego, ale chamstwo i totalne olanie dystansu do nauczyciela mnie zniecheca strasznie

Dzizas, co robić???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ja zaraziłam się od Kuby i jestem po prostu bosko :/ szpital w domu nam się robi :/

Monia brzuszek superaśny

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
u mnie nie moc kolejny dzien, nawet na spacer nie wychodzilismy bo normalnie mi sie nie chciało, jak jeszcze popatrzyłam za okno,a tam szaro buro to juz w ogole mi sie odechciało

Tysiak zdrówka

Suzi nie zazdroscze Mikusiowej alergii, Mlody poki co je wszystko i nic go nie obsypuje, mam nadzieje ze tak zostanie

dajcie dziewczynki troche mocy, bo Gagatek usnał, a ja musze sie za obiad brac

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Korki mam za 2h, ale nie chce mi się dziś przeokrutnie.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Agat no i co ja mam Ci napisać

Tysiak wiem przez co przechodzisz :/ na gardło tantum verde, ale podobno w sprayu lepsze, na kaszel i lekarz i położne polecały syrop z cebuli, tyle, że ja tego syropu po pierwszej ciąży to już nigdy do ust nie wezmę ;/
Wiecie na czym się złapałam w nocy?? czekałam aż mały się ruszy w brzuchu

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Agat snilas mi się w nocy, urodzilas chłopca i miał na imię Idi

Monia brzuszek duży

Maksio super
Mój łobuz nie daje mi pisać
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
My dzisiaj w domu, nudzimy się jak mopsy, ale była mega mgła więc nie wychodziliśmy
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Tak na szybko co u nas, napiszę dokończę obiad przygotowywać na jutro i kładę się spać.
Zrobiłam dziś Tomeczkowi takie batoniki , bo wieczorem byliśmy u teściów na kawcę i musiałam coś mojemu synkowi słodkiego przygotować,żeby nie był biedny:
smakoterapia.blogspot.com/2014/06/znakom...amarantusowe-la.html
Drażni mnie ostatnio teściowa i coś cięta jestem na nią ostatnio, może to potęguje moja @

Mówię ,żeby Tomkowi nie dawać nabiału to ona i tak swoje, mówi,że trochę nie zaszkodzi, ja tu się staram wymyślam alternatywy a ona takie cuś, ile razy mam jej to mówić.

I do tego wieczór, jestem sama w domu Tomka kładę spać, a tu się dobiła pijany sąsiad, Tomek ledwo co usnął, lecę po schodach bo już do domu się pakuję, i prawie się drę,że nie ma męża, że synka mi obudzi, nawet zagroziłam,że zadzwonię na policję bo to już się robi wkurzające

Z nowych słówek to Tomek dziś nauczył się która ręka jest lewa(jewa) i prawa(pjawa) chociaż jeszcze się myli

Alex gratuluję szybkiego porodu

Anabelle jak nie wiesz co napisać to napisz mi może o Twoim nawilżaczu SHARP, zadowolona jestes?
to dobranoc;-)
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Idi?kaikai napisał: Agat snilas mi się w nocy, urodzilas chłopca i miał na imię Idi
![]()
![]()

Adaś coś zasnąć nie chce, mleko mu się znowu nie spodobało, bo jak wziął butelkę w łapy to mu prysnęło trochę na buzię, więc nie wypił nic :/ I teraz drze się 'mama mama' z łóżeczka co chwilę. Ani spać, ani jeść.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

no odkąd mamy ten oczyszczacz z nawilżaczem to w szpitalu juz nie lądowalismy wiec ja jestem zadowolona.
nawilża, nie pluje wodą jak normalne nawilżacze, pochłania zapachy, u nas teraz jak tylko wyjdziemy i wylaczymy to spada wilgotnosc, ale sharp szybko podnosi nawilzenie. wielki kanister wody to moment znika - trzeba uzupelniać
filtry hepa 10 lat trwalosci wiec troche posluzy
tylko trzeba myc filtr wodny chyba raz na msc, ale tam on sam informuje
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Buziaczki comiesięczne dla Dawidka :*
No i dla Mikołajka z okazji imienin :*
Adaś pospał o głodzie do 7, czyli do swojej normalnej pory pobudki. Ale butlę poranną wypił aż do ostatniej kropli.
Mamy dziś parę rzeczy do załatwienia na mieście, muszę męża niedługo budzić bo on gotów spać do południa, w wtedy to już trzeba na Adasia spanie wracać.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
dzis mi troche moce powróciły, ciekawe na jak długo

M pojechał z Jaskiem na jakies wystepy Mikołajowe, wiec mam chwile luzu

Sevilla Maksio mądry chłopczyk, ciekawe czy zapomni na dobre o smoczku, mam nadzieje ze tak

Magda moze musisz tesciowej konkretnie i dosadnie powiedziec zeby nie karmiła Tomeczka rzeczami na które nie pozwalasz, moje tesciowa tez podgaduje, masz jasiu cos słodkiego bo rodzice Ci nie daja, a to nie prawda , daje Jaskowi słodycze, ale oczywiscie bez przesady, a ona to by go tylko słodkim pasła

lece sie ogarnac bo jeszcze wi pizamie chodze, po drzemce jedziemy do znajomych u których M ma chrzesnice, jedziemy zawiesc prezenty mikołajkowe, a zerszat dzieciaków z rodziny to na swieta dostanie, nie ma co rozpuszczac towarzystwa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Mikolaj dziekuje za imieninowe caluski i wszystkim życzy obfitości niespodzianek

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś ogólnie kiepsko się czuję, byliśmy na zakupach na mieście to ledwo łaziłam. Odpuszczę sobie sprzątanie, mąż ogarnie z grubsza tylko.