BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #948228 przez Suzi
Agat -Posterisan H jest na pewno na recepte bo zawiera Hydrocortison ( steryd) ale moim skromnym zdaniem dziala lepiej niz zwykły, moze dzieki temu "sterydu" ;) a swoją drogą to kurdelebele ilez to trzeba znieść zeby sie na koniec doczekać jeszcze większych mąk ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #948230 przez creatura
Jak tam dziewuszki, Mikołaj byl???? ;) ;) ;)

Nadrobie potem i wrzucę zdjęcia z reakcji Leosia na Mikołaja - a była nietega :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: myslałam, że się schowa mi do kieszeni :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #948237 przez kaikai
Najlepszego dla Solenizanta :) :kiss:

My właśnie wracamy z zakupów, tz siedzę teraz z małym w samochodzie, bo śpi, a P jeszcze do empiku pobiegł.
Kupiłam sobie buty takie na codzień i spodnie dżinsy ciążowe.

N

10 lata 4 miesiąc temu #948267 przez agat
Jak tam Mikołajki? U nas się za bardzo nie obchodzi, drobiazgi jakieś symbolicznie sobie dajemy - czekoladę itp.
Adasiowi w biedronce lampkę nocną ledową z Mikołajem wzięliśmy, ale jeszcze nie podłączona bo baterii brak.

Synek mi się znowu na mleko pogniewał wieczorne, nie nadążam za nim.

10 lata 4 miesiąc temu #948282 przez Magdalena9t
Hejo :) mąż wyczyścił buty nam i powkłądał mms :laugh: a Tomeczkowi, garnuszki w biedronce kupił i gotuje :)
Jutro jedziemy na basen i do kinderparku, z kuzynem Marcinkiem, I rodzicami( męża bratem i żoną) cieszę się jak dziecko :laugh: mam nadzieję,że dam radę gardłowo ;)

zabieram się za prasowane(sterty prania) moim starym żelazkiem bez pary :side: ale już sobie zamówiłam nowe żelazko :silly: :silly: przyjdzie w środę ;)

Z obrzydliwych ciekawości to Tomek zamiast zrobić kupę na nocnik to zrobił na podłogę :sick: :sick:
miłego wieczoru: :)

10 lata 4 miesiąc temu #948288 przez Anabelle
ja też mam przyjaciela hemoroida.
jak zaczyna mi przeszkadzać to smaruje posterisanem i mi pomaga

10 lata 4 miesiąc temu #948296 przez agat
Niech szlag trafi takich przyjaciół! :P

10 lata 4 miesiąc temu #948305 przez Magdalena9t
Lepiej mieć takiego przyjaciela niż wcale :P :P

10 lata 4 miesiąc temu #948306 przez Suzi
Oooo Madziaaaa, zabilas mnie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P :P :P

Agat - nie żałuj mleczka wieczornego, Adasiowe ząbki szaleją z radosci ;) , Mikus zrezygnował z wieczornego mleczka do snu juź "wieki"temu ;) i nie budzi się z głodu.

O,prasowaniu nie słucham!!! Nie słyszę! Nie slyyyyszęęę! :P :P :P

Mikołajki odbyte i zakończone ;) Mikuś i tak w większą euforię wpadł z powodu odwiedzin dziadków i pełnej chaty ludzi o nietypowej porze aniźeli z powodu prezentow, ktore delikatnie rzecz ujmując - olał :P wiec naszego mu nawet nie dawalismy :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #948309 przez agat
Suzi niechby mnie syn tylko raczył poinformować o tym, że mleczka pić nie zamierza już na stałe, to bym mu jakąś kolację porzadniejszą wprowadzila do menu. Dziś zakończył konsumpcję połową pomarańczy o 18 ;) No ale skoro śpi do rana to nie jest źle ;)

Madzia chcesz mojego przyjaciela? :P :P :P

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #948310 przez creatura
Buziaczki dla Dawidka :kiss: :kiss: :kiss:
i Mikiego w Dniu Imienin :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My sobie z małżem nic nie kupowaliśmy z okazji Mikołajek, tylko Leoś obchodził i to na dodatek wczoraj, bo byl wujek z kuzynem więc wykorzystalismy, że ktos mniej rozpoznawalny może się przebrać :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #948314 przez Sevilla
U nas po Mikołajkach ... mały dostał książeczki i samochody oraz takie dziwne do układania zwierzątka, zwierzątka są normalne, ale sposób ich układania na planszy jest jakiś dziwny i cały wieczór się śmiałam, jak naśladował słonia wymawiając :Turuuu hahaha.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #948322 przez agat
Sevilla dobry foch nie jest zły ;) Szczególnie, gdy się należy.

Creo ale super bryka, lata 20te :) Leos w takim pojeździe to już w ogóle będzie stajlisz ;) Mówisz, że lidlowy zestaw do krojenia spodobał się Leosiowi? Ja mam owoce z tej serii? Kupiłam z myślą o chrzesnicy, ale może zostawię Adasiowi?

10 lata 3 miesiąc temu #948340 przez monia89
Hej.
Leoś jaki kierowca :-)
U nas też Mikołajowie przyszli kolejne rupiecie przynieśli :-D Tosikowi banan z buzi nie schodzi a to najważniejsze.
A mi wczoraj w galeri obdarli samochód!!! I to ojca który był malowany w listopadzie bo mu na dupe najechali.

współczuje dziewczyny bliskiego kontaktu z przyjacielem ;)

10 lata 3 miesiąc temu #948343 przez Magdalena9t
Hej, a my nie pojechaliśmy na basen(wiedziałam,że nie mogło być tak pięknie :( ) Tomeczek obudził się marudny i ciepły ,sprawdzam temperaturę i pokazuje 37,8-38 stopni, dzwonię do szwagierki i mówię,że nie jedziemy, nie będę ryzykować zdrówka Tomeczka, śniadanko zjadł ładnie, trochę za mało wypił, ale zrobię mu smectę i jak się obudzi to mu podam, teraz śpi, zobaczymy jak się obudzi, na razie nic nie podawałam na zbicie, niech urośnie do tych 38,5 stopnia.
Z nosa też leci woda, i ostatnia dolna 3 chce wyjść na świat, może to ona jest sprawcą :huh: :dry:

Creo Ciebie niedługo nie będzie widać na zdjęciach, Leoś super bryka ;) my się nie załapaliśmy na drewniane zabaweczki z lidla;/

Monia nieciekawa sytuacja,ale skoro masz nagranie to któś na mikołaja będzie miał lakiernika na prazent dla Ciebie ;)

Spadam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka