BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 tygodni temu #945408 przez agat

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #945412 przez tysiiiak
Agat bardzo zgrabny brzuszek :) i cała reszta Ciebie również :) życzyłabym sobie tak wyglądać w 33 tc :P

10 lata 3 tygodni temu #945423 przez Suzi
Dzieki w imieniu Mikusia :kiss:

Dzis noc jakotaka, Mikuś wędrowal po calym swoim i naszym lozku we wszystkie mozliwe i niemożliwe strony, w nosie bulgotało,nakleilam plasterek Sromakyiv na brzeg jego lozeczka ale sama nie czulam zeby jakos specjalnie pachniał,,nomale moze dzialal.. :P

Agat -super brzuś :) no fakt , zlecialo niewiadomo kiedy i za chwile dzidzia! :woohoo: a widzę ze Adaś w miedzyczasie zdobyl czarny pas.... :P ;) B)

Tysiak - swietnie sie Kubula bawi, pięknie. No coz, poki co zazdroszczę, ale licze ze i u nas kiedys zabawki zostaną "odkryte". Wiadoo ze z nami sie Miki nimi nawet pobawi,czy pilka porzuca itd, no ale mi chodzi o samodzielna zabawę...!
Książeczek czytanych poki co nie "odkryl", historyjki go jie zajmują, tylko obrazki i nazywanie tychże jako tako

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #945429 przez kaikai
Agat, Brzusio fajny :)

Mój to tylko wieczorem rośnie, wczoraj w końcu doczekalam się wyraźnych ruchów dziecka, aż trzy :woohoo:
Dziś już nic nie czuję i znowu się denerwuje, bo wieczorem wzięłam apap ekstra, innego nie miałam :(teraz mam wyrzuty.
Jaka ta moja ciąża jest dla mnie stresująca, jak nigdy. :unsure:

Dawidek uwielbia jak właśnie czytam mu te książeczki, ja już mam szczerze dość, kilkanaście razy czytać to samo :blink:
Ale ja mu czytałam od brzucha :) więc pewnie się przyzwyczaił ;)
Oli też tak od brzucha czytałam i bardzo wcześnie sama się nauczyła :)

10 lata 3 tygodni temu #945525 przez monia89
Hej.
buziaczki dla Mikiego.
Kubus jaki blondynek śliczny :-) Adaś zdziwiony ilością śniegu? U nas było go wczoraj duuużo a dziś nie ma śladu po nim.
Agat cudowny brzuszek.
Creo ide 8 ale nie nastawiam sie że coś sie dowiem konkretnego....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #945546 przez Alex_87
Suzi no to pocieszyłaś mnie trochę z tymi świętami :/ widocznie czasem tak musi być i nie mamy na to wpływu :(
a co do kataru u nas ostatnio był mega katar, Zuzka zawsze uwielbiała psikać sobie wodę morską do noska, odciągać itp. a tym razem krzyczała i uciekała, robiliśmy jej to na siłę, bo wolałam odciągnąć katar, miała takie gęste gluty. z chusteczką też latałam cały czas, żeby jej wycierać pod noskiem. Na szczęście już minęło i znowu polubiła wszelkie zabiegi nosowe :D
a na listopadówkach samo życie :D kupy, brak mleka, nawał mleka, kolki, nocne wstawanie :D

Zuzka lubi się chyba bardziej bawić sama niż z nami :P sama sobie wynajduje zabawy, ogląda książki, układa puzzle itp. oczywiście my też się z nią bawimy, żeby nie było, ze ona tak tylko sama :D ale akurat nie mam co narzekać i nie muszę jakoś bardzo się trudzić, żeby ją czymś zająć ;)

Agat hmm listy nie mam, kupowałam tak na czuja. Nową gruszkę do nosa, szczotkę i grzebień, płyn do kąpieli od 1. dnia życia, maść do pupy, balsam do ciała, sól fizjologiczną. Takie podstawowe rzeczy. Tym razem wyszłam z założenia, że jak czegoś zabraknie to ktoś skoczy do sklepu ;) a brzuszek zgrabniutki :)

Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #945549 przez tysiiiak
Antoś słodziaczek :kiss: :kiss: i u was naprawde już zimą błyszczy.. ja tam tej zimy wogóle nie czuję :/ wiecznie szarówa i deszcz :(
Tosik z metrówką chodzi? :D

Zuza prawdziwa damulka i jak rączki w kieszeni trzyma :D :) śliczna :*
Alex a brzuszek już konkretny :) tylko tak przebić igiełką i tadaaaam pojawia się Tymonek :D :woohoo: Widzę, że prucz brzuszka nic Ci nie urosło :) też tak chce :P

10 lata 3 tygodni temu #945550 przez Sevilla
Alex super brzuchol :)

Tysiak gratulacje!!! Trochę zazdroszczę,ale głównie się cieszę.

Już dawno mnie nie było tutaj u Was. W duchu się śmieję, że fora pomyliłam, bo wy ciążami się zarażacie, to może i mnie zarazicie. Choć u nas starania od marca się kręcą to efektów brak :/ Przed cp nie miałam problemu z zajściem, a teraz istna tragedia.

10 lata 3 tygodni temu #945552 przez Alex_87
No i w końcu zapomniałam pochwalić kwietniowo-majowych przystojniaków :D

Tysiak no w tej ciąży mniej przytyłam, rozstępy na boku widać, ale to z poprzedniej ciąży jeszcze :/

Dzisiaj mąż mi powiedział, że żona jego kolegi z pracy rano urodziła, o 4 się zaczęło a o 6 już urodziła a nic się nie zapowiadało na rodzenie. Jak ja bym chciała tak ekspresowo. Póki co też nie czuje, że zaraz mam rodzić :(

10 lata 3 tygodni temu #945585 przez kaikai
Antoś slodziak :)

Alex brzuszek już duży, może nie urośnie jeszcze ;) a córeczkę masz śliczna :)

Sevilla posiedz u nas ile chcesz, u nas co miesiąc ciąża :) :)
Teraz sierpień wolny :)

10 lata 3 tygodni temu #945588 przez monia89
Sevila zapraszamy my sie tu pisaniem zapładniamy :-D
Alex super brzuszek i Niunia :-)
Tysiak tak z metrówką :-)

10 lata 3 tygodni temu #945612 przez Alex_87
Sevilla wpadaj do nas częściej, zarazimy Cię fluidami ciążowymi :D ja zaraz zwalniam miejscówkę :whistle:
To która następna? ;) już niewiele nie zaciążonych zostało :D

10 lata 3 tygodni temu #945662 przez Sevilla
Dzięki, dzięki dziewczynki :laugh: :laugh: :laugh:

Mi tam sierpień odpowiada, sama jestem z sierpnia. Fajnie by było Alex gdybyś dla mnie miejsce zwolniła :P

10 lata 3 tygodni temu #945677 przez agat
Rzeczywiście bardzo płodny wątek nam się zrobił :) Zapraszamy zapraszamy :) Podobno jak się usiądzie na krześle na którym siedziała ciężarna to szybciej zachodzi się w ciążę :P Może więc to forum takim krzesłem będzie ;)

Od jutra w biedronce będą fajne organizery i pudła do pokoju dziecięcego. Domek i auto mi się najbardziej podobają, chyba się przejadę.
www.biedronka.pl/pl/product,id,4127,name...ub-skladana-skrzynia

A tymczasem dobranoc :)

10 lata 3 tygodni temu #945683 przez Anabelle
Szalejecie z tymi brzuszkami, co jeden to wiekszy ;)

Sewilla hej! miło cie widzieć, tutaj faktycznie ktoś ciąże rozpyla ;D

dawno wam Antka nie wklejałam to tak sobie wyglądamy obecnie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka