BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 tygodni temu #945716 przez creatura
Całuski dla naszego bliźniaka forumowego Mikusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Suzi, przerabane, że katar........pewnie inhalacje też nie wchodzą w grę, jak Mikus nawet od chusteczki ucieka? Duzo zdrówka :kiss:

Agat, piekny brzuszek i jaki pokaźny :silly: Znowu będzie długie dziecię ;) ;) ;) ;) Zazdroszczę nawet tego znikomego śniegu :lol:

Alex, odliczamy chwile do Twojego porodu, oby był szybki, a jak mam być długi to chociaż mniej bolesny ;) :) Brzuszek śliczny, a Ty jaka chudzina ;) :cheer: Zuzanka cudna, i fajny kontrast na tym zdjęciu - Zuzia w płaszczyku i czapie, a ktoś za nia w klapkach :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Monia, wyslijcie trochę sniegu na opolszczyznę!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Tysiak, wow, jak Kubus się fajnie SAM bawi i jaka "blondyna" z niego, sliczny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bella, eh te oczyska Antsia :kiss: :kiss: :kiss: po kim on ma takie niebieskie?

Kaikai, a te zatoki to z przytulanek malża, czy po prostu zbieg okoliczności? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #945717 przez agat
Antoś jaki dorosły i poważny chłopczyk :)

Zwariuje dziś z moim dzieckiem, a dopiero 9... Co chwilę lata do kuchni i krzyczy "ammm". Zrobiłam kaszę-pluje, zrobiłam kanapki-nie zjadł nawet połowy :/
Oszaleję.

10 lata 3 tygodni temu #945731 przez Azja
Hej

Spóźnione buziaczki dla Mikusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Zalatana jestem pozni j siade i coś skrobne :huh:

10 lata 3 tygodni temu #945768 przez Dave
Helloł,

od rana latam więc wpadnę później :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 3 tygodni temu #945812 przez Alex_87
Creo byłam ciekawa czy ktoś zauważy te chodaki mojej mamy :P ona nawet jak jest na minusie to wylatuje w letnich ciuchach, a potem się dziwi, że chora :P

Antoś ma śliczne spojrzenie :) achh te forumowe chłopaki, jest w czym wybierać :D

Ja mam dzisiaj przewalony humor, dopada mnie zmęczenie przedporodowe, mam wrażenie, że nigdy nie urodzę, NIC się nie zapowiada, wiem wiem może mnie złapać w każdej chwili, ale to czekanie jest takie okropne :/ Nie wiem czemu wbiłam sobie do głowy że chce urodzić do końca listopada, termin mam na 1.12 więc to może być nawet z tydzień po.

10 lata 3 tygodni temu #945820 przez agat
Oj Alex taki mega dół i kryzys oznacza wg mnie zblizający się poród :) Wśród moich znajomych już to zaobserwowałyśmy, że jak nadchodzi dzień, że masz dość, to lada chwila się zacznie :)
A Zuźka urodzona w terminie czy przenoszona? Ja Adasia urodziłam 2 dni przed terminem i wmawiam sama sobie, ze z małą będzie podobnie :)

10 lata 3 tygodni temu #945829 przez kaikai
Antek przystojniak :) szybko mu włoski rosną.

Ja już po wizycie u internisty.
(Creo ten uraz to nie po przytulankach, tylko na spiocha dostałam :unsure: )
Uraz zatok szczekowych i ostra infekcja.
Dostałam antybiotyk i paracetamol. Gorączkę mam ponad 38, trzeba szybko zwalczyć infekcje, a jak nie pomoże to mam skierowane do szpitala, tylko dr.powiedziała, że to może być nawet złamanie, a przeswietlenia mi nie zrobią chyba że rezonans, ale najważniejsze, żeby infekcji nie było, bo to groźne dla dzidziusia :(
Jak nie urok to ....... :angry:
Już P tak opierdzielilam, że boi się spać ze mną.
Mówię mu, a jakbyś tak dziecku krzywdę zrobił, bo przecież Dawid śpi często z nami, to on , że jak Dawid śpi to on czuwa.
Dawid już nie będzie z nami spał, a na pewno nie obok P.

10 lata 3 tygodni temu #945831 przez Alex_87
Kaikai to Ty masz tą infekcję przez to uderzenie od męża? dobrze zrozumiałam? czy infekcja swoją drogą, a uraz od męża? ;)

Agat Zuzkę urodziłam dzień przed terminem z samego rana, czyli dwa dni przed już byłam w szpitalu. Ale jakoś kilka dni już mnie męczyły skurcze, czułam że coś się dzieje. A teraz ze 2-3 skurczyki na dobę. Jedynie pocieszenie, że moja mama ma znowu przestój w pracy i cały przyszły tydzień będzie w domu :) męża musze wziąć dziś w obroty :D może coś się ruszy

10 lata 3 tygodni temu #945832 przez Anabelle
Alex nie dziwie ci sie chcesz urodzic przed terminem - tez bym tak wolała. Antek urodził sie 8 dni wczesniej ale na zasadzie kompletnego zaskoczenia :)

Antoś ma niebieskie oczy tak samo jak ja i mój dziadek. Wolałabym zeby miał zielone jak moja mama hehe

Kaikai ale cię mąż załatwił :)

10 lata 3 tygodni temu #945836 przez kaikai
Alex ja na początku ciąży chorowalam, ale nie leczylam tego antybiotykiem i w zatokach mi zostało. Teraz jak P mnie uderzył to poruszyło się wszystko po prawej stronie i wycieka mi tylko po prawej stronie z nosa ta wydzielina zielona z krwią. :sick:
Myślę że to od urazu.

10 lata 3 tygodni temu #945921 przez creatura
Kaikai, no ja właśnie takie pseudo przytulanki miałam na myśli. Aj...............ale się porobiło, kurde, żeby bez szpitala minęło :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 3 tygodni temu #945930 przez Anabelle
suzi Antek też ma puzzle, dwa rodzaje, ale woli jak ja układam i opowiadam, albo próbuje łączyć w powietrzu, jak mu nie wychodzi to rzuca tym w diably :)

10 lata 3 tygodni temu #945954 przez Azja
hej w koncu moge nadrobic :ohmy: lece od konca :silly:

Kaikai zdrówka i mam nadzieje ze bez szpitala sie obejdzie :ohmy:

Alex szybkiego rozwiazania zycze, takie czekanie chyba najgorsze :unsure: Zuzia sliczna dziewczynka, a domek Tymka niczego sobie, ale napewno juz ciezko :silly:

Anabelle Antos jaki duzy kawaler :)

Sevilla zapraszamy, tu nap;rawde "płodno" sie zrobiło :P

Monia Antoś sliczny model, chyba na sniegu mu sie podoba, u nas poki co zimy nie widac :silly: a niby tez na wschodzie jestesmy :blink:

Agat brzuszek superowy, jejku kiedy to zleciało ;)

jak zobaczyłam Antosia Moni i Adasia Agat na dworze tak ciepło ubranych to zastanawiam sie czy u Was tak zimno czy ja za cienko ubieram Jaska :S

Tysiak Kubus jaki pomocnik w kuchni, a bałagan w zabawkach widze robi podobny jak Jasio :pinch:

Suzi Jasiek puzzli tez za bardzo sam nie układa, ale coraz czesciej potrafi sam sie zajac zabawkami, najczescie układa wieze z klocków, albo bawi sie samochodami czy oglada ksiazeczki, no i oczywiscie ulubiona zabawa korkami, jak ma gorszy dzien to trzeba troche z nim posiedziec i go czyms zainteresowac, jak nie daje sie niczym zajac a musze cos zrobic to puszczam mu piosenki i albo oglada albo tanczy i wtedy moge cos zrobic :silly:

kurde ale miałam nadrabiania, fajnie ;)

ja byłam wczoraj na wizytach dzidzia ma 2,68 cm wszystko ok, termin mam na 29 czerwca :) byłam tez u tego doktorka na nfz nawet w porzadku i teraz najgorsze ze nie wiem do którego chodzic, zlecił mi wszystkie badania bez problemu na nfz, nawet dał mi na skierowanie na zrobienie jeszcze raz grupy krwi, zobaczymy za tydzien w srode mam wizyte jeszcze raz u niego z wynikami tych badan, wtedy podejme decyzje, tak mysle czy nie chodzic to tego na nfz, a do tego drugiego co jakis czas na usg, bo ten nie ma aparatu i trzeba chodzic do szpitala i sie prosic :sick: a wiadomo jak to w szpitalu nikt nie ma czasu :ohmy: no zobaczymy

a to moja fasolka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #945962 przez agat
Ojej Azja jaki ludzik uroczy :) :) :) Bosko :) Ja nie miałam takiego zdjęcia, bo na tym etapie nie miałam usg, mam zdjęcia fasolek, a kolejne z usg genetycznego i tam już taki chudy ludzik :)
Ja chodzę do dr na NFZ, z Adasiem chodziłam do niego prywatnie, teraz do przychodni. Z usg przekichane, w przychodni miałam 2, 2 robiłam prywatnie.

Jutro mój mąż ma kolonoskopię, stresuję się jak cholera, niech już będzie po i nic poważnego nie znajdą!

Poprasowałam multum ciuszków i idę spać.

10 lata 3 tygodni temu #945963 przez Anabelle

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka