BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 tygodni temu #945033 przez Azja
Hej

Pogoda do kitu, deszcz pada eh :angry:

Kaikai poczekaj do jutra może przestanie boleć. To Ci P" przytulanki" zaserwowal :P

Magda ja by mi mąż zwrócił uwagę ze siedzę a nie ogarniete to chyba bym go udusila. A przynajmniej fach by był. :sick:

Ja dziś na poprawę humoru zapisałam się do fryzjera innego niż zawsze chodzę. Mam nadzieje ze będę zadowolona i z irokezem na głowie od niej nie wyjdę :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #945097 przez agat
Kaikai w ciąży można brać znieczulenie, tylko oczywiście o ciąży trzeba powiedzieć. Ja już kilka razy miałam znieczulenie u dentysty. Gorzej z rtg, bo ono do kanałowego potrzebne, żeby zobaczyć jak tam korzenie idą. Ogólnie to że znieczulenie m kanałowe to naprawdę noc strasznego, nie ma co się bać.

Madzia mój mąż też by przez czerep dostał gdyby zaczął zrzedzic o prasowanie. Tym bardziej, że większość ciuchów jest jego, bo dużo T-shirtow nosi.

Siedzę w poczekalni u lekarza, głowa mi zaraz eksploduje :/

10 lata 3 tygodni temu #945135 przez Azja
Agat no i jak po wizycie ??

oj i mnie głowa cos boli :ohmy: boje sie ze to moje przeziebienie moze zle wpłynac na fasolke :S

Gagatek spi, ale oj ciezko go było zagonic go do łóżeczka, wzbraniał sie jak tylko mogł, :silly:

ja lece robic obiadek, tak mi sie dzis mielonego z buraczkami chce :woohoo:

10 lata 3 tygodni temu #945139 przez Alex_87
Hej laski :)

Azja ja na początku ciąży z Zuzką byłam chyba z miesiąc przeziębiona :/ w ogóle nie mogłam się wyleczyć, na szczęście młoda zdrowa :) teraz też jestem ciągle przeziębiona, a to właśnie ten sam okres listopadowo-grudniowy, tylko tym razem to końcówka. Niestety teraz jestem bardziej uświadomiona w niektórych sprawach i o małego już się martwię czy po tych moich przejściach nic mu nie będzie :/

Ja już od jakiegoś spac w nocy nie mogę, dziś wstałam o 3, patrze za okno a tam tak pięknie sypie śnieg :) teraz już wielka plucha...a ja w łóżku ledwo co mogę się ruszać, zresztą w dzień to samo, krocze mnie tak boli, jakby mnie tam ktoś porządnie skopał. Chciałam z mężem przed porodem jeszcze jakieś małe co nieco zdziałać, ale nie wiem czy dam radę :P

Jeszcze dziś byliśmy u lekarza z Zuzą, nie wiem po raz który :P bo od piątku ma dziwną wysypkę, moja mama już mi panikowała, że to ospa, ja sobie myśle no pięknie, zaraz rodzę a tu ospa, ale okazało się, że to jakiś niegroźny wirus. wysypka ma sama zniknąć za kilka dni.

10 lata 3 tygodni temu #945178 przez monia89
Hej. Ja mam dziß taka zgage że hej. Aż ust mi sie nie chce otwierać :woohoo:
alex to Tymek puka główką do Mamusi :laugh:

10 lata 3 tygodni temu #945214 przez agat
To jakiś dzień zgagi :/

10 lata 3 tygodni temu #945267 przez creatura
Tymek, Monia, juz na 100% chłopiec? I imię wybrane????? ;) ;) :) :) :) :) :)

Suzi, jak u Was? Mam nadzieję, że to nie choroba Mikusia powstrzymuje cię przed pisaniem :dry:

10 lata 3 tygodni temu #945269 przez ilonah
Hej
A ja zgagi dla odmiany nie mam ale siedzę w pracy a najchętniej poszłabym już do domu, ale do tego to jeszcze dłuuuuugo :(
Zdrówka dla Was kochane, bo okres przeziębieniowy kwitnie. U nas na szczęście bez przeziębienia ale za tydzień mamy szczepienie więc tradycyjnie może się jeszcze coś pojawić.

10 lata 3 tygodni temu #945279 przez Alex_87
Creo Monia miała na myśli mojego Tymka ;)

wiecie co całą ciążę starałam się nie narzekać, ale te ostatni dni dają w kość i chyba nie wytrzymam :P w sumie to nawet nie chce mi się pisać co mi daje w kośc hehe ale marze już mieć mniejszy brzuch :D

mi zgaga minęła jakoś 2 tyg temu, brzuch się widocznie opuścił, ale za to od kilku dni mi niedobrze, czy jestem głodna czy najedzona to mnie dopadają jakieś takie mdłości...

10 lata 3 tygodni temu #945283 przez Azja
Alex juz niedługo będzie Ci lżej :)

Ja tez nie mam zgagi. A za to mam mega apetyt który chętnie komuś oddam. Jak dalej tak będzie to w futryny nie będę się miescic :woohoo: chodzę tylko i wesze co by tu zjesc :sick:

Musze iść się zaraz oporzadzic bo jutro wizyty :blush:

10 lata 3 tygodni temu #945301 przez monia89
Creo dokładnie miałam na myśli Alex :-)
Azja 3mam kciuki za wizyty.
Mnie dziś męczy i zgaga i chłop. Kurw... niech jedzie już w pizdu gdzieś bo nie wytrzymam.

10 lata 3 tygodni temu #945302 przez creatura
Ahahaaaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Bo ja zamiast Alex, przeczytałam "ale" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #945306 przez kaikai
Alex już nie strasz mdlosciami pod koniec ciąży, ja już się wycierpialam :unsure:
Jeszcze trochę i urodzi się Twój wymarzony synek :)
A brzuszek już opadł ?

Ja jutro idę do internisty, krew mi już leci z nosa, głowa pęka, na bank to zatoki :(
Załatwił mnie ten mój P :angry:
Jak mi coś tam uszkodził to nawet nie zrobią mi przeswietlenia :(

10 lata 3 tygodni temu #945315 przez agat
Zgaga przeszła, ale ból głowy powrócił :/ Masakroza :/

Wyczytałam z wydruku dzisiejszej wizyty, że mam "luz na jeden palec" :P wiadomo gdzie ;) A i przejrzałam dokładnie wyniki usg, które miałam 3 tyg temu i młoda rzeczywiscie była wtedy niezłym klocuszkiem - wszystkie wymiary o 1-1,5 tyg większe niż jej ówczesny wiek ciążowy. Adaś też miał taki etap, że był "starszy od siebie" a koniec końców urodził się jako smukła żaba. Mam nadzieję, że i siostra pójdzie w jego ślady :)

10 lata 3 tygodni temu #945320 przez tysiiiak
Ja zgagi na szczęście jeszcze nie mam tfu tfu. W ciąży z Kubą pojawiła się jakoś w 3 trymestrze. Za to pojawiły się zaparcia no i najgorsze to mdłości od rana do ok 16 :sick: :sick: :sick: po 16 jak ręką odjął :ohmy: Dziś w pracy myślałam, że na jakiegoś klienta puszcze pawia :woohoo: A wieczorem napada mnie głóóóóóód :dry:
Byłam wczoraj na połowie fitnessu, odpuściłam ćwiczenia siłowe ;) nie było tragicznie chodz o wiele szybciej się męczę.

Agat u Ciebie już na 100% dziewczynka? :)

Moje dziecko zamiast z misiem to zasnęło dziś z dwoma samochodzikami w rączkach bo tatuś mu kupił garaż z dwoma poziomami do zjeżdzania i nie może się rozstać z nowymi autkami ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka