BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 miesiąc temu #952486 przez Suzi
Hej :)

Vika - no WRRRRRESZCIE!!!! :laugh: juz listy goncze za Tobą były rozsylane ;) wspanialą masz rodzinkę, a Dziedzic prezentuje sie okazale i widać, ze siostrzyczki są nim oczarowane ;) duużo zdrowka i sily dla Ciebie

Agat -jak sie miewasz? Musisz sie teraz meldować, bo Ty juz jakby na wylocie, nie? Musisz nas informowac, zebysmy sie nie stresowaly!

Ooo, i popisalam
Cdn....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #952492 przez creatura
Dziewczyny, wpadam złożyć życzenia :)

Szczęśliwych, kojących,
przeżytych w zgodzie
ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości
błogosławionych świąt Bożego Narodzenia,
i oby ta magia świąt przetrwała przez kolejny rok :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #952519 przez Azja
Hej

Buziaczki dla Mikusia :kiss: :kiss: :kiss:

U nas tez śnieg jest pięknie :)

Ale przez święta Jaskowi się pory drzemkę zmieniły dziś spał 3.5 godz a wstał o 17.30 wiec jeszcze nie śpi i pewnie pójdzie spac kolo 22.

Dobrze ze juz koniec świętowania bo ile mozna :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #952521 przez agat
Buziaczki dla Mikiego :* :*

Ja nie rodzę, także don't worry :) Napiszę którejś smsa w razie jakby mnie nagle przydybało ;)

Dziś byliśmy u moich rodziców, Adaś pierwszy spacer na sankach zaliczył :) Szkoda, ze dwa dni temu tak nie nasypało ale i tak jest pięknie :)
Po południu skoczylismy do kina na Hobbita ze znajomymi. To już nasza tradycja, rok i dwa lata temu też byliśmy w Święta na poprzednich częściach.

Młodzian nadal zasmarkany, gile po kostki. Zaraz mu zrobię inhalację. Dziś na szczęście szybciutko zasnął.

10 lata 3 miesiąc temu #952542 przez tysiiiak
A my po świętach chyba jelitowki się nabawilismy. Ja pół nocy marzyłam się z biegunka i wymiotowalam a Kubula obudził się rano z kupą po pachy... wczoraj coś apetytu już nie mial :(

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #952547 przez Azja
Hej

U nas -7 brr ale i tak to wolę niż ten deszcz co ost non stop padal :blink:

Jasiek nie lubi jednak zmiany przyzwyczajeń co do spania. Poszedł spać o 22 wstał prawie tak samo jak idzie spać o 20 a do tego w nocy się Kokosil a to mleczko. A to mama. A to na zabawę my się zbieralo o nie nigdy więcej dziś idzie stać normalnie
Tysiak zdrówka ;)

Vika śliczna rodzinka. Dzieciaczki urocze :)

10 lata 3 miesiąc temu #952577 przez agat
Święta minęły a tu nadal cisza ;)

U nas mrozu ciąg dalszy, chłopaki mają w planach iść na sanki, ale młody jeszcze śpi, później obiad i chyba przed zmrokiem się nie uda.

10 lata 3 miesiąc temu #952584 przez monia89
Święta i po święta i dalszy ciąg lenistwa :P
u nas Tosik kompletnie rozbity z planu dnia rozanielony zabawkowo totalnie. Wczoraj poszedł spać przed 24 nocka fatalna ledwo obudziłam go po 10. Przed wczoraj padł po 19 w drodze wstał po 24 zjadł kiełbase i banana i po 1 padł i wstał z m przed 10.
Czekam na gości chrzesny Tosia ma przyjść.
Głowa umyta a generalnie czujesie jak waleń :-)
Agat my byliśmy na sankach bo wczoraj śnieg zawitał i u nas.
Tysiak mój tata ma biegunke od 1 dnia świąt... zdrówka!
Vika dzieciaki cudowne!!!

10 lata 3 miesiąc temu #952616 przez Suzi
Mikuś dziękuje cioci Agacie i cioci Azji :)

Uffff, wreszzcie troche spokoju....w sumie to Święta kojarzą mi sie głownie ze zmęczeniem,,niestety :(
Dzis jesxze musialam ze starszakiem udac sie na "polowanie" czyli zakup garnituru na studniówkę / maturę, zapowiadalo sie nieciekawie, bo mlody wybredny...ale! Juz w PIERWSZYM sklepie mission completed :woohoo: więc victoria!
Jak sam szukał, to NIGDZIE nie bylo nic wystarczajaco satysfakcjonującego, dopiero matka musiala sie ruszyć z domu i mu znalezć. Profesjonalny sprEdawca dopełnił sukcesu i garniaczek wraz z koszulą, dwoma krawatami i odpowiednimi skarpetami spoczęły w czeluściach szafy w oczekiwaniu na Wielki Dzień B)

Mikulec schudł mi w tej chorobie dobre pół kilo :( , w listopadzie ważył 11.900 a dziś ważony 11.420 :( :( :(
Jak go podtuczyć?????? Skoro on niewiele rzeczy uznaje za jadalne????? Poza tym alergik.....ehhh
Dzis miał dzien marudy przedspalnego - przed spaniem popoludniowym urządził histerię i przed spaniem wieczornym się usilnie nakrecał na ten nastrój, ale sie nie dalam sprowokować więc w koncu dal za wygraną. Strasznie chimeryczny sie ostatnio zrobił, a tak w ogole to chyba u nas negatywizm dwulatka atakuje, bo na wszystko jest jedna odpowiedź "NE!!"
Moje pytania "chcesz jeść?" - "NE! ", chcesz sie bawić? -"NE!", dasz buziaczka? -"NE! NE! NE! " , pojdziemy zmienic pieluszke? "NE! NE!", posprzątamy zabawki? "NE!!", dasz mi rączkę? -"NE! NE! NE! " mam sie z Tobą bawić? -"NE!", mam sobie iść? -"NE!" , itd, itp....
Czy u Was też to przeklęte "NE!" juz się panoszy?? :S

Tysiak -zdrówka dla Was!

Monia - no przynajmniej jesteś waleń z umytą glową :laugh: ;) swoją drogą to mi uruchomilas wyobraznię, więc uśmialam sie do łez nad tym owlosionym waleniem :laugh: :laugh:

Agat- i jak? Były sanki? U nas po pierwszze za cienka warstwa tego bialego czegoś, a poza tym dopiero zaczynamy wychodzić po chorobie,więc raczej na krotko i na nogach, coby nie zmarzł nam Misio. Zdrowka dla Adasia! Oby gile znikły szybko!

Macie jakieś plany na Sylwestra? My jak zwykle domowka i jak zwykle u nas....
Dzis sie wybralam na targ coby kapuchę na bigos nabyć i wsiowe jajka a tu -zonk! Targu nie bylo :S ani jednego sprzedawcy :blink: no żesz! A ze bigos trzeba pogotować zeby byl dobry a następny targ dopiero w środę, to chyba jednak zrezygnuję z bigosu....moze raclette uruchomię?

10 lata 3 miesiąc temu #952625 przez agat
Buziaczki dla Mateuszka :*

Jakas taka nieogarnięta po Świętach jestem, nawet nie mam chwili by przy kompie na spokojnie siąść, jakieś zdjęcia pokazać... Może dziś się uda.

Wczoraj u nas mała imprezka była, także dziś znowu pierwszą zmianę z Adasiem mam. Jutro już mi mąż obiecał, ze sobie pospię. Akt łaski w okrągłe urodziny, woooow :PA pewnie Adaś jak na "złość" pośpi dłużej.

Wczoraj w koncu na sankach nie byli, ale dziś na pewno już wyjdą, tylko niech się tata ogarnie. Adaś nadal z glutem, odciągacz odkurzaczowy ratuje jemu i nam życie.

10 lata 3 miesiąc temu #952636 przez agat
Sama sobie, ale trudno, w końcu chwilę mam to skorzystam.
Z sanek nici, bo małżonek umiera. Mam nadzieję, ze to kac a nie kolejna choroba, bo zwariuję. Jestem taaaaaka przemęczona po Świętach, jakbym teraz miała iść rodzić to bym siły nie miała przeć chyba :/ Potrzebuję kilku dni odpoczynku, spokoju, czasu na regenerację. A tu ciągle coś. Jutro znowu goście... W środę sylwester. Niby spędzony na kanapie u znajomych ale nocka zarwana będzie. Jak się wkurzę to w domu zostanę i pójdę spać przed północą :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #952639 przez Azja
Hej

Ja tez juz jestem" zmęczona swietamu" :blink: jakieś te dni rozwalone. Ciesze się żem jutro idzie do pracy i wszystko wróci do normy :laugh:

Agat śliczne zdjęcia. My mieliśmy aparat w święta a zdjec parę tylko zrobiliśmy Bo jak zwykle wszystko w biegu :ohmy:

A co do prezentów Jasiek największą frajdę miał z rozdawania wszystkim prezentów. A swoimi się zajął dopiero na drugi dzień. Najbardziej mu się podobał zestaw lekarski chodzi wszystkich bada i robi zastrzyki :laugh:

Teściowa mi dziś ciśnienie podniosła delikatnie. M ma za zadanie szepnac jej kilka słów :woohoo:

Suzi u nas cale szczęście nie ma jeszcze fazy na "nie"

10 lata 3 miesiąc temu #952640 przez Azja
Agat dużo u Was śniegu super u nas na chodnikach to prawie nic nie ma. Nawet sankami się nie da przejechać. Ale liczę na to ze dopada :) i my w końcu się wybierzemy na sanki :)

Co do sylwka do my siedzimy w domu co mnie bardzo cieszy. Może sąsiedzi przyjdą. Ale jak nie, może jeszcze lepiej będę mogła leżeć sobie w spokoju na kanapie :laugh: ale miła jestem :sick:

10 lata 3 miesiąc temu #952656 przez kaikai
Buziaczki dla Leosia i Mikusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agat śliczne zdjęcia :) a Ty bardzo ładnie wyglądasz :)

10 lata 3 miesiąc temu #952657 przez agat
Śnieg u nas padał tylko w nocy z 1 na 2 dzień Świąt i go właśnie tyle napadało. Mróz trzyma więc i śnieg leży. No ale wschód zobowiązuje, ja chyba najbardziej na prawo na mapie wysunięta z nas wszystkich ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka